Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tatlı kaşığı bal ve zencefili karıştır hap gibi yap yut çok iyi geliyor bana. Geçmiş olsun.Ya ben grip oluyorum fena halde başım şiddetli ağrıyor boğazımda yanma ve halsizlik var öneriniz var mı zencefil ve limonlu su içeyim dedim ama canım pek istemedi :/
Aboo börek çokmuş ama yaa.Börek dört dilim canım parmak uzunluğunda boyutları :)
Yarım porsiyon dediğimde 4-5 yemek kaşığı yedim :) eşim tabağı doldurmuş aslında ama tamamını yemedim
Aç bitir dediğimde hani pınarın oluyor ya dilim salamları onlar :)
Geçmiş olsun canım bilemiyorum ben pek hasta olmamYa ben grip oluyorum fena halde başım şiddetli ağrıyor boğazımda yanma ve halsizlik var öneriniz var mı zencefil ve limonlu su içeyim dedim ama canım pek istemedi :/
Evdekilere kek yaptım akşama da mantı var. Ben öyle uzaktan bakıyorumKızlar iyi pazarlar.
Pazar menüleri nasıl bakalım?
Afiyet olsun canım cok az değil mi diyetisyen Menüsü müSabah8:30
2 yumurta 1 dilim ekmek
Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt
Akşam salata 1 dilim ekmek
Su:2,5 lt
Yok canım moralim bozuktu yiyesim gelmedi.Afiyet olsun canım cok az değil mi diyetisyen Menüsü mü
Bozma moralini hiçbirsey için canım bebeğin var emiyor beslenmen cok önemliYok canım moralim bozuktu yiyesim gelmedi.
Öyle canım da işte ister istemez takılıyor kafama bazı şeyler.Bozma moralini hiçbirsey için canım bebeğin var emiyor beslenmen cok önemli
Gördüm bugün bir kac bişi olsun sen takma canım ❤ ❤Öyle canım da işte ister istemez takılıyor kafama bazı şeyler.
Yok ya forumla alakası yok canım.Gördüm bugün bir kac bişi olsun sen takma canım ❤❤
Tamam canım o zaman diğer problemlerde çözülür inşallahYok ya forumla alakası yok canım.
Ben de poğaça yaptım ama dayanamadım yedim kendime sinir oldumEvdekilere kek yaptım akşama da mantı var. Ben öyle uzaktan bakıyorum
Süpersin vallahi ben yazmaya utandım şu anda.Sabah8:30
2 yumurta 1 dilim ekmek
Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt
Akşam salata 1 dilim ekmek
Su:2,5 lt