- 20 Temmuz 2015
- 1.974
- 4.524
Eline sağlık cnm. Benim kilom 83.5 hedefim 79.5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık cnm. Benim kilom 83.5 hedefim 79.5.
Katılabilirsin tabii ki canım. Ne demek. Çok kişi yazmıyor ama inşallah açılırızAnka ben dün tartılmıştım yaa beni de alın nolur. Zaten dün tartılıp şok oldum 77yi görünce
Tamam canım ekleyeyim düzenlerkenEline sağlık cnm. Benim kilom 83.5 hedefim 79.5.
Anladım canım ben pek yemem ama direk aklıma şeker geldiYa evet haklısın canım ama annemlerde kaldım dün gece onlarda sık tüketirler ama kompostoya ilave şeker atmazlar hiç yapımında sadece büyük kavonoza yarım çorba kaşığı şeker atarlar ondan içtim birazda ve dün akşam da spor olarak sadece 100 ip atlama yaptım
Benim 4 aylık bebeğim var da yeni başladım işte :))Yok ya 4 ay uzun süre ben çabuk toparlaniyorum.Insallah başaracağız canim
Sağolasın canım 12 Nisan 77 kilo ve hedefim 72 kiloKatılabilirsin tabii ki canım. Ne demek. Çok kişi yazmıyor ama inşallah açılırız
Tamamdır ilk fırsatta ekleyeceğim başarılar diliyorumSağolasın canım 12 Nisan 77 kilo ve hedefim 72 kilo
Bakalım biraz diyer moduna alışalım da detox zor oluyorMayis basında detoks tarzı biseyler yapalım hepbirlikte daha çok motive oluruz
TeşekkürlerTamamdır ilk fırsatta ekleyeceğim başarılar diliyorum
Ne yedin yaz bakalımTeşekkürler