12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Şöyle kısa bir programa ve gaza ihtiyacım var feci durumdayım.

Anka ben dün tartılmıştım yaa beni de alın nolur. Zaten dün tartılıp şok oldum 77yi görünce

Anladım canım ben pek yemem ama direk aklıma şeker geldi

13 Nisan 2019

Sabah 9: 00
yarım simit
1 KK peynir

Öğle: 14: 00
1 tabak bulgur salata vardı menüde
1 tabak kısır ve marulla değiştirdik

Akşam 18:00
7 hurma 1 kase yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor bu hafta yok ayağım acıyor

Telefonumdaki kalori takip programından dün yediklerimi yazayım
08:30=>Kahvaltı= 2 yumurta+2 salatalık+ 2 ceviz+2 keçiboynuzu
12:00=>Öğle=3 köfte +6 mercimek köftesi +1 tabak ıspanak+ 1 havuç
15:30=>Ara Ö.= 1 keçiboynuzu+ 1 salatalık
16:30=>Akşam= 1 elma+ 1 kase yoğurt
spor=1 saat yürüyüş+1 saat pilates
Akşamdan sonra= 2 kabaklı 2 kaşık yoğurtlu salata
(Akşam yemeğini 16:30 da yedikten sonra yemek yemeği planlamıyordum ama sporda ölçülürken tok olduğum için midir bilmiyorum 1 cm kalınlaştığımı görünce moralim bozuldu ve nedense moralim bozulunca canım kakaolu bir şeyler istemeye başladı. Allahtan evde yoktu. Ben de kabakta teselli aradım ve toplamda 1300 kalori olmuş yediklerim)

Bugün
06:00=>Kahvaltı=1 yumurta+ 15 badem+10 leblebi+ 1keçiboynuzu
13:00=>Öğle= 2 kaşık lor peyniri+ 1 simit+ 8 zeytin+10 badem+15 leblebi (bu biraz ikinci kahvaltı oldu zaten)
17:30=>Akşam=1 elma+fırında karnabahar
21:00=>Ara Ö.=1 bardak sütlü nescafe (Akşamdan sonra yemek yemek istemiyorum yine ama çok acıkırsam sütlü nescafe içerim belki diye şimdiden ekliyorum)

Haftasonları diyete uymak benim için çok daha zor oluyor.. Kilo artışı görmeden şu haftasonunu atlatmak istiyorum :))

İyi akşamlar kızlaaarr. Telefondan takibim zor oluyor. Bugün dr oturamadım bilgisayar başına. Dünki menümü yazayım önce
Sabah yumurta peyniz zeytin klasik bi kahvaltı. Öğle sebzeli bulgur pilavı. Akşam 5 hurma bol su bitki çayı 2.5 lt su
Yürüyüşüm çok az oldu.
Bugün de sabah 2 yumurtadan omlet zeytin peynir maydanoz
Öğleye misafirim vardı ama çok az kaçamağım oldu minicik bi elmalı kurabiye
Ama akşam biraz kaçırdım dışardaydık. Mantarlı kaşarlı kiremitte tavuk ayran salata.

Anka canım kaptanım çekirdek yiyesim var. Bugün çok mu alduki ha bu arada yarım incecik bi lavaş yedim akşam.
Ama kadayıf vardı tatlıda yemedim hiiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…