12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Anka Anka canım kaptanım çekirdek yiyesim var. Bugün çok mu alduki 🤔 ha bu arada yarım incecik bi lavaş yedim akşam.
Ama kadayıf vardı tatlıda yemedim hiiçç 😁
Yani onu da yeseydin :silah:
Sen bilirsin canım diyette olduğumuza eminsek yemememiz lazım:) cuma herkes kilo verirken sen üzülmek istemezsin dimi ☺️

Hemennnn
Kahvaltı 8de filtre kahve ve 10da bir porsiyon karnabaharlı yumurta
Öğlen 12de bir kaç fıstık, ceviz
Akşam 5te bir porsiyon güveç ve yarım kase bulgur pilavı.
Biraz önce çay.
Afiyet olsun canım. Karnabaharlı yumurta ilk defa duydum 🤔
Haşlıyor musun önce tarif verir misin?

Afiyet olsun canım. Karnabaharlı yumurta ilk defa duydum 🤔
Haşlıyor musun önce tarif verir misin?
Tabi. 4 kişilik için. Önce yarım kahnabahardan biraz fazlası haşlanır.4 yumurta çok az süt, tuz,isteğe bağlı pul biber, karabiber eklenerek çırpılır. Karnabahar küçük parçalar halinde yumurtaya bulanır ve kızartılır. Ben teflonda az yağda kızartıyorum. Daha doğrusu eşim yapıyor onun tarifi :) afiyet olsun.

Tabi. 4 kişilik için. Önce yarım kahnabahardan biraz fazlası haşlanır.4 yumurta çok az süt, tuz,isteğe bağlı pul biber, karabiber eklenerek çırpılır. Karnabahar küçük parçalar halinde yumurtaya bulanır ve kızartılır. Ben teflonda az yağda kızartıyorum. Daha doğrusu eşim yapıyor onun tarifi :) afiyet olsun.
Çok sağol canım bunu biliyorum☺️
Ben omlet gibi bişey hayal etmiştim 😂

Sevgili hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr

12 Nisan 3 Haziran arası kilo verme yarışmamıza hoşgeldiniz :halay:

Kurallarımız basit

*Her cuma tartı günü olacak. İlk bildirim 12 Nisanda yapılacaktır. Bildirimler cuma saat 17.00 e kadardır.

*Her gün an az 2 litre su içiyoruz, SABAH KALKINCA DA BIR BARDAK SU OLMAZSA OLMAZ

*Saat 19:00'dan sonra yemek yasak, içecek serbest, onun dışında zararlı olan şeyler belli ama belli bir diyeti takip etmeyeceğiz , isteyen istediği diyeti yapabilir.

*Herkes 5 haziran için hedef belirleyip hedefine ulaşmaya çalışacak.

her gün sabah 9 a kadar bir önceki günün spor ve menü bildirimi yapılacak. Spor yapmak şart değil ama en az 15 dk spor yapmak çok faydalı.

*Kilo hesaplaması: verilen kilo x 100 / başlangıç kilosu olacağı için adaletli bir sistem olacaktır.

Evetttttt katılmak isteyenler. :halay:
12 Nisanda alımlar bitecektir.

YarışmacıhedefBaşlangıç19
Nisan
26
Nisan
3
Mayıs
10
Mayıs
17
Mayıs
24
Mayıs
31
Mayıs
Anka Anka 6073,5
@Zipzip-4952,8
@soffty6066,8
amesia amesia 6575,4
@Mi_a5557,8
@Mavikus_6068,8
rreyhann rreyhann 6370,7
@minik meleklerim7077,3
@Amazing_GNC6070
@olvidos5965
@cheetah5564,4
A Aylinry 6270,4
@bebekicin83,5
Wwaaayyyy bize neden diyenn yoktu acabaaa

Selam kızlar bugün pek giremedim, sanırım grip olacağım ya başım ve boğazlarım çok ağrıyor 🙄🙄

Menüm şu şekilde

Sabah 1 bardak cevizli su, haşlanmış yumurta, bir de eşimbeni annemlerden almaya gelmişti peynirli börek almış yarım pors yedim

Öğlen: 2 dilim aç bitir, dilimli tam buğday ekmeğinden 1 tane karışık tost ve şekersiz çay
Akşam: yarım pors mantarlı tavuk sote

Eşim gece vardiyesindeydi eve gelince uyudu bende onunla beraber uyuyunca öğlen yemeği 3te kahvaltı gibi oldu 😅

Selam kızlar bugün pek giremedim, sanırım grip olacağım ya başım ve boğazlarım çok ağrıyor 🙄🙄

Menüm şu şekilde

Sabah 1 bardak cevizli su, haşlanmış yumurta, bir de eşimbeni annemlerden almaya gelmişti peynirli börek almış yarım pors yedim

Öğlen: 2 dilim aç bitir, dilimli tam buğday ekmeğinden 1 tane karışık tost ve şekersiz çay
Akşam: yarım pors mantarlı tavuk sote

Eşim gece vardiyesindeydi eve gelince uyudu bende onunla beraber uyuyunca öğlen yemeği 3te kahvaltı gibi oldu 😅
Aç bitir ne canım.
Yarım porsiyon börek kaç dilim yapıyor
Yarım porsiyon tavuk sote kaç kaşık yapıyor.
Porsiyondan anlamıyorum ben :KK70:

Bugün yediklerim
Kahvaltı sucuklu yumurta, domates, salatalık ekmek
Öğlen patlıcan yemeği ,yoğurt .elma
Akşam komşuya gitmiştim cayın yanında kek ve kurabiye,1 tanede cikolata yedim :-(
Aralarda muz,yeşil elma,badem,kabak cekirdegi

Aç bitir ne canım.
Yarım porsiyon börek kaç dilim yapıyor
Yarım porsiyon tavuk sote kaç kaşık yapıyor.
Porsiyondan anlamıyorum ben :KK70:

Börek dört dilim canım parmak uzunluğunda boyutları :)
Yarım porsiyon dediğimde 4-5 yemek kaşığı yedim :) eşim tabağı doldurmuş aslında ama tamamını yemedim

Aç bitir dediğimde hani pınarın oluyor ya dilim salamları onlar :)

X