Anladım canım. Tanıdık geldin de ondan sordum.Canım minimal yasam takip ediyorum ama bir iki kere yazmışımdır anca.,görüşmedik sanırım ama sana dair seyler okudum tanıyorum az çok
Afiyet olsun canım gayet güzel ama yanına yoğurt da ekleyebilirsin :)Akşam yemeğimi yiyorum. 4 Köfte salata 1 dilim tam buğday ekmeğim var
Yoğurt akşam 22:00 de var canım. Köfteyle yoğurt yedirmiyor diyetisyenAfiyet olsun canım gayet güzel ama yanına yoğurt da ekleyebilirsin :)
Anladım canım diyetisyenler daha iyi bilir tabiki :))Yoğurt akşam 22:00 de var canım. Köfteyle yoğurt yedirmiyor diyetisyen
Ben yokum
Yarışmacı hedef Başlangıç 19
Nisan26
Nisan3
Mayıs10
Mayıs17
Mayıs24
Mayıs31
MayısAnka 60 73,5 Zipzip- 49 52,8 @soffty 60 66,8 @amesia 65 75,4 Mia- 55 57,8 @Mavikus_ 60 68,8 rreyhann 63 70,7 @minik meleklerim 70
77,3@Amazing_GNC 60 70
1. Sayfada varsın canımBen yokum
Olabilir canım. Online diyetle baya iyi kazanıyorlarAnladım canım diyetisyenler daha iyi bilir tabiki :))
Bende mi diyetisyenlik okusam acaba :))
Cesaret edemedim yaa aslında bu senenin basında düşündüm canımda seneye belki :))Olabilir canım. Online diyetle baya iyi kazanıyorlar
Tamam o zaman ozur dilerim. Okumadigim sayfalardan girdim direkt. Ben bugun bi tane pogaca yedimÇok 1. Sayfada varsın canımoraya bak
Olmuyor dimi ben de bulamadım. Tamam canım çok sağolAnka telden olmuyormuş :) yarın işe gittiğimde ekleyeyim.
Evet baya kötü geçmişYediklerime gelince bugün degisikbir gündü gorumcemgil organize işi aldılar yardıma gittim gün boyu ayakta hizmet yaptım kahvaltım diyetti domates salatalık zeytin yarım börek.oglen ortadan atıştırdım acıkınca ne yedigimide bilmiyorum 3 tane kanepe 2 tane truff 2 tane çiğköfte yedim.Aksam da 1 porsiyon döner yanında pide ayran keşke o pideyi yemeseydimsimdide yesil elma yedim.
Şu kompostolar olmasa olmaz mı ki.Kızlar selamlar nasılsınız :)
Sabah: 1 bardak cevizli su, haşlanmış yumurta
Ara öğün : 9.30 şekersiz çay, 10.30 sade Türk kahvesi ve 11.00 elma
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, yarım porsiyon mantar sote, yarım porsiyon buhara pilavı, 1 kase mevsim Salata, 2 yemek kaşığı yoğurt
Ara öğün: şekersiz çay ve torku bankada yedim iş yerinden arkadaş almış tutamadım kendimi
Akşam : 4 adet kanat kızartma, 4 yemek kaşığı makarna, 1 kase mevsim salata, yarım bardak çilek kompostosu
Bu akşam sporda yapcam yaptıktan sonra neler yaptığı yazcam kızlar
Tamam canım sen bilirsinAnka cim ben iki gün sonra Mersine gideceğim üç hafta filn kalabilirim kilo bildirimini yapamam tartı yok gruptan çıkarır misin? Hergün yazmaya çalışırım ama