Çok geçmiş olsun canımYa kızlar akşam ayağımı burktum çok felaket acıyor. Hala basamıyorum. Davul gibi de şişti off ya ip atlamaya başlayacaktım bu gün güya. Sabah bakıcam menülerinize inşallah.
Sağol canım. Biz seninle başka topikte görüştük mü?Çok geçmiş olsun canım
On numaraymış yaa buralar.Hoşgeldin canım. 2. Takımda mıydın sen bi yerden tanıdık geldin sanki. Neyse geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüze bakalım
Gündüzleri sohbet muhabbet ederiz. Akşam menü paylaşımı az biraz da spor yaptın mı tamamdır. Çok sıkı kurallara gerek yok
Takımda ne sıkıntı oldun canım
Eklerim çocuklardan bi fırsat bulsam
Ben ip atlıyorum
Harikasın yaaa işte böyle
Canım şimdi şöyle;
Leslie 3 mil açtın mesela onu tamamla. Çünkü yavaş yavaş ısınıp sonra hızlanıp yavaş yavaş vücudu soğutarak bitiriyorsun. Sen ortada hop bırakırsan nabzını düşürmeden zararı olabilir.
Vaktin azsa 1 mil aç.
Menü paylaşmazsak da ne gerek var ki
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Ya kızlar akşam ayağımı burktum çok felaket acıyor. Hala basamıyorum. Davul gibi de şişti off ya ip atlamaya başlayacaktım bu gün güya. Sabah bakıcam menülerinize inşallah.
Yeni başladık canım katılabilirsin istiyorsanOn numaraymış yaa buralar.Kaçırdım tarihi yeni gördüm sizi bende takılırdım sizinle
Canım tabloda bildiril tarihlerimizi yazdım. Her cuma tartılacağız. Birinciyi 1. sayfada yazacağımKızlar kilo bildirimi ne zaman yapılacak ben burayı unutmuşum hiç bidkirm yapmadim
YOK KAPTANIM KAÇAMAK YOK :dKızlar nerdesiniz yaaa kaçamak mı yapıyorsunuz
Kızlar nerdesiniz yaaa kaçamak mı yapıyorsunuz
Amannn haaaYOK KAPTANIM KAÇAMAK YOK :d
HADİ İNŞALLAH CANIM GÜZEL İNMİŞSİNAmannn haaa
Ben geçen Cuma başladım diyete
Geçen cuma 74,8
Bu hafta 72,5 geldim
Arada çok kaçamak yaptım daha fazla gidecekti.
Bu hafta sıfır kaçamak gideceğim inşallah bakalım.
Tamam yemişsin artık yapacak bişey yok. Akşam salata yersin telafi edersin. İllaki kaçamaklar oluyor önemli olan battı balık yan gider moduna girmeden devam etmekÖğlen tavuk dönerle azcık patates yedimvicdan azabı çekiyorum
Yarın mıHADİ İNŞALLAH CANIM GÜZEL İNMİŞSİN
AMA BENİM CUMARTESİ İÇİN UFAK Bİ KAÇAMAK PLANIM VAR :d
Tamam yemişsin artık yapacak bişey yok. Akşam salata yersin telafi edersin. İllaki kaçamaklar oluyor önemli olan battı balık yan gider moduna girmeden devam etmek
Ben hep aman bu gün gitti deyip başka kaçamaklar da yapardım ilerleyemedim hiç. Bu hafta kaçamak yapsam da akşam dengeledim iyi oldu.
TAMAMDIR CANIM AKLIMDA OLUCAKYarın mı
Aman çok kaçırma ucundan ucundan ye
Eline sağlık canim
Yarışmacı hedef Başlangıç 19
Nisan26
Nisan3
Mayıs10
Mayıs17
Mayıs24
Mayıs31
MayısAnka 60 73,5 @Zipzip- 49 52,8 soffty 60 66,8 amesia 65 75,4 Mia- 55 57,8 Mavikus_ 60 68,8 rreyhann 63 70,7 @minik meleklerim 70
77,3Amazing_Queen 60 70
eline sağlık canım :)
Yarışmacı hedef Başlangıç 19
Nisan26
Nisan3
Mayıs10
Mayıs17
Mayıs24
Mayıs31
MayısAnka 60 73,5 @Zipzip- 49 52,8 soffty 60 66,8 amesia 65 75,4 Mia- 55 57,8 Mavikus_ 60 68,8 rreyhann 63 70,7 @minik meleklerim 70
77,3Amazing_Queen 60 70
eline sağlık canım
Canım minimal yasam takip ediyorum ama bir iki kere yazmışımdır anca.,görüşmedik sanırım ama sana dair seyler okudum tanıyorum az çokSağol canım. Biz seninle başka topikte görüştük mü?