12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Bence genel olarak iyisin ama ekmeği 17:00 ve sonrasında yemesen daha iyi olurdu sanki canım. Salatalık candır, salatalık yiyebilirsin .

Bence de ama ozamanda yatmadan acıkıp çerez yiyesim geliyor. Aslında erkenden yatabilsem keşke açlığı hissetmem. Ama bebek sayesinde uyu uyan oluyor sürekli.

Anka Anka geçmiş olsun.

Dün sabah kahvaltı yapmadım biraz çubuk ve çayla geçiştirdim.
öğlen bulgur pilavı ve az kızartma az tatlı yedim.
akşam mercimek yemeği ve sarma vardı bol salata.

Bugün daha da azaltacağım ve bol su içeceğim.

Sabah kalktım ve tartiya koştum tam 83.5 kg geldim. Hevesle ve heyecanla başlıyorum.

Bence de ama ozamanda yatmadan acıkıp çerez yiyesim geliyor. Aslında erkenden yatabilsem keşke açlığı hissetmem. Ama bebek sayesinde uyu uyan oluyor sürekli.

Kuruyemiş benim de en büyük sınavım , eve ekmek almıyoruz, tatlı vs. yapmıyorum ama akşam yenen kuruyemişler yüzünden istediğim kiloda değilim ... Bu yüzden iki gündür akşamları sıcak su içiyorum, bildiğin sıcak su (çünkü çayın da yanına bir şeyler yemeye alışmış damağım) bazen suyun içine tarçın, nane filan atıyorum. Karnım guruldadıkça da gülüyorum ve tekrar su kaynatıyorum:))

Kuruyemiş benim de en büyük sınavım , eve ekmek almıyoruz, tatlı vs. yapmıyorum ama akşam yenen kuruyemişler yüzünden istediğim kiloda değilim ... Bu yüzden iki gündür akşamları sıcak su içiyorum, bildiğin sıcak su (çünkü çayın da yanına bir şeyler yemeye alışmış damağım) bazen suyun içine tarçın, nane filan atıyorum. Karnım guruldadıkça da gülüyorum ve tekrar su kaynatıyorum:))

Aynen bnde bir çay kolik olarak illa bir şeyler yiyeceğim dün çay içmeyerek çözdüm olayı bende :KK70:
Benim sınavım zorlu biraz çünkü eşim her akşam fırından yeni çıkmış sıcacık çıtır beyaz ekmekle eve gelir ve yer. Bense 1 dilim buğday ekmeği.:KK43:

Aynen bnde bir çay kolik olarak illa bir şeyler yiyeceğim dün çay içmeyerek çözdüm olayı bende :KK70:
Benim sınavım zorlu biraz çünkü eşim her akşam fırından yeni çıkmış sıcacık çıtır beyaz ekmekle eve gelir ve yer. Bense 1 dilim buğday ekmeği.:KK43:
ah canım o eşler yok mu zaten. benimki de dün abur cubur almış gelmiş. hayır sağlıklı da değil artık onun da dikkat etmesi lazım

Çok sağolun canlar. Ev mayın tarlası gibi benim heryerden bişey çıkıyor:KK70: topa bastım dün burktum çok acıyor :KK43:

ah canım o eşler yok mu zaten. benimki de dün abur cubur almış gelmiş. hayır sağlıklı da değil artık onun da dikkat etmesi lazım

Aynen öyle valla onunda kilo problemi var dikkat etmesi lazım. Kendi de söylüyor ama nerdeee...

Aşağıdan 1 satır seçip 3 çizgiye tıkla aşağı satır ekle de ekleniyor canım
Biraz ekledim ben
3 çizgiyi bulamadım canım ya. Telefondan mı olmuyor acaba. O yaptığını alıntıdan çıkarır mısın sen?

Kızlar kilo bildirimi ne zaman yapılacak ben burayı unutmuşum hiç bidkirm yapmadim:KK23:

X