12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Akşam yemeğimi yiyorum. 4 Köfte salata 1 dilim tam buğday ekmeğim var

Aaaa yoksun :skandal:
Mia- Mia- bize bi satır daha lazım

Hatta eklemişken 3-4 tane eklersen bi daha rahatsız etmem seni :))

Çok 1. Sayfada varsın canım :KK66: oraya bak
Tamam o zaman ozur dilerim. Okumadigim sayfalardan girdim direkt. Ben bugun bi tane pogaca yedim :KK43: cok mutsuzum. Sabah kalktigim gibi temizlige daldim. Kaplumbagalarin akvaryumu felaket olmustu. 4-5 saatimi aliyorlar. Kediler zaten evi iki saatte mahvediyor. Daha yeni oturdum ama yemek yapmam lazim simdi de. Baska da hic bisey yemedim bugun. Salata yapayim aksama bari. Kapluslarim da surpriz yaptilar bugun suyu degistirdim tam oturdum bakiyordum ki o da ne icinde beyaz bisey. Kedilerin topumu falan diye dusunuyordum. Yumurtlamis olabilecegini aklimdan gecirmedim cunku ikisini de erkek biliyordum. Aldik icinden bi baktik yumurta :) ziyan oldu yumurta tabii hazirlikli degildik bu duruma.

Kızlar selamlar nasılsınız :)

Sabah: 1 bardak cevizli su, haşlanmış yumurta
Ara öğün : 9.30 şekersiz çay, 10.30 sade Türk kahvesi ve 11.00 elma
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, yarım porsiyon mantar sote, yarım porsiyon buhara pilavı, 1 kase mevsim Salata, 2 yemek kaşığı yoğurt
Ara öğün: şekersiz çay ve torku bankada yedim iş yerinden arkadaş almış tutamadım kendimi 🙄
Akşam : 4 adet kanat kızartma, 4 yemek kaşığı makarna, 1 kase mevsim salata, yarım bardak çilek kompostosu

Bu akşam sporda yapcam yaptıktan sonra neler yaptığı yazcam kızlar 😊

Iyi akşamlar arkadaşlar sayfayı gördüm yapanın emeğine sağlık

Anka cim ben iki gün sonra Mersine gideceğim üç hafta filn kalabilirim kilo bildirimini yapamam tartı yok gruptan çıkarır misin? Hergün yazmaya çalışırım ama

Yediklerime gelince bugün degisikbir gündü gorumcemgil organize işi aldılar yardıma gittim gün boyu ayakta hizmet yaptım kahvaltım diyetti domates salatalık zeytin yarım börek.oglen ortadan atıştırdım acıkınca ne yedigimide bilmiyorum 3 tane kanepe 2 tane truff 2 tane çiğköfte yedim.Aksam da 1 porsiyon döner yanında pide ayran keşke o pideyi yemeseydim:KK43: simdide yesil elma yedim.

Yediklerime gelince bugün degisikbir gündü gorumcemgil organize işi aldılar yardıma gittim gün boyu ayakta hizmet yaptım kahvaltım diyetti domates salatalık zeytin yarım börek.oglen ortadan atıştırdım acıkınca ne yedigimide bilmiyorum 3 tane kanepe 2 tane truff 2 tane çiğköfte yedim.Aksam da 1 porsiyon döner yanında pide ayran keşke o pideyi yemeseydim:KK43: simdide yesil elma yedim.
Evet baya kötü geçmiş :olamaz:

Kızlar selamlar nasılsınız :)

Sabah: 1 bardak cevizli su, haşlanmış yumurta
Ara öğün : 9.30 şekersiz çay, 10.30 sade Türk kahvesi ve 11.00 elma
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, yarım porsiyon mantar sote, yarım porsiyon buhara pilavı, 1 kase mevsim Salata, 2 yemek kaşığı yoğurt
Ara öğün: şekersiz çay ve torku bankada yedim iş yerinden arkadaş almış tutamadım kendimi 🙄
Akşam : 4 adet kanat kızartma, 4 yemek kaşığı makarna, 1 kase mevsim salata, yarım bardak çilek kompostosu

Bu akşam sporda yapcam yaptıktan sonra neler yaptığı yazcam kızlar 😊
Şu kompostolar olmasa olmaz mı ki.

Anka cim ben iki gün sonra Mersine gideceğim üç hafta filn kalabilirim kilo bildirimini yapamam tartı yok gruptan çıkarır misin? Hergün yazmaya çalışırım ama
Tamam canım sen bilirsin :KK66:

X