12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Ben spor sevmiyorum ne yapıcam bilmiyorum. Zaten sabah 7 akşam 7 işteyim. Eve gel yemek ye bebeği uyut duş al otur 9 oluyor. bi çay içip sızıyorum :KK43: En büyük zaafım ekmek ve çayın yanında atıştırmalıklar..
Ekmeği azaltıp atıstırmalıkları kaldırırsan süper olur canım
Ama sporda yapmalısın az da olsa vaktin yokmus ama en azından işten gelip giderken yürüywbilirsin

Sağol canım :) Bölgesel daha çok aslında basen ve göbek kısmım yağlı. 65 kiloydum doğumdan sonra ama işe başlayınca 5 kilo aldım.
Basenlerin için zıpzıp yada ip atlayaiblirsin canım cook vaktini almaz :)
Birde göbek için yapabiliesen evde twist hareketi yapabilirsin

Ekmeği azaltıp atıstırmalıkları kaldırırsan süper olur canım
Ama sporda yapmalısın az da olsa vaktin yokmus ama en azından işten gelip giderken yürüywbilirsin

Evet ekmeği tam buğday ve sınırlandırmam lazım. Çayın yanına da çok acıkırsam belki beyaz leblebi felan.

bende varım 3 takımda yarışıyorum zaten sevdim bu yarışmayı bende 65 kiloyum haziranda 59u görmek istiyorum

Anladım canım karıştırdım o zaman
Neyse önce adının altındaki yazıyı değiştirerek başlayalım:KK66: mart geçti haziran yapalım
O yukarı yukarı bakan ikilemde kalmış az biraz güvensiz emojiyi kaldıralım 😎 böyle daha kendinden emin emoji koyalım :KK66:
Tamamdır :KK49:

merhaba
ben de motive olmak için aranıza katılmak istiyorum.
Boyum 162, kilom 64,4 (bu sabah)

Birlikte oluşturduğumuz sinerjiyle kilolara savaş açalım :))

Aslında sitede bir şeyler var mı diyetle ilgili öğrenebileceğim diye gezerken konuyu görünce direk üye olup yazmaya başladım ama hedef kilomu yazmayı unutmuşum. Hedefim daha doğrusu benim hayalim 52-55. Çok uzun zamandır, aynı kilodan 62-64 aynı hedef kiloya inmeye çalışıyor ve vazgeçmiyorum. Benimkisi bir aşk hikayesi oldu artık, kara sevda oldu:)) Şu 10 kiloyu vericem diye okuya okuya diyet kitabı yazacak kadar birikimim oldu ama okumakla kilo vermiyormuş öğrendim. Etrafımdaki insanları diyet, sağlıklı beslenme muhabbetiyle sıkmaya başladığımı düşünüyorum artık, ben bile sıkıldım kendi kilo muhabbetimden ama konuşmakla da kilo verilmiyor..
Haftanın 3 günü spor yapıyorum, şekerli unlu gıdaları her ne kadar çok sevsem de, sınırlı tüketiyorum, ama .. Aması buradayım.

Aslında sitede bir şeyler var mı diyetle ilgili öğrenebileceğim diye gezerken konuyu görünce direk üye olup yazmaya başladım ama hedef kilomu yazmayı unutmuşum. Hedefim daha doğrusu benim hayalim 52-55. Çok uzun zamandır, aynı kilodan 62-64 aynı hedef kiloya inmeye çalışıyor ve vazgeçmiyorum. Benimkisi bir aşk hikayesi oldu artık, kara sevda oldu:)) Şu 10 kiloyu vericem diye okuya okuya diyet kitabı yazacak kadar birikimim oldu ama okumakla kilo vermiyormuş öğrendim. Etrafımdaki insanları diyet, sağlıklı beslenme muhabbetiyle sıkmaya başladığımı düşünüyorum artık, ben bile sıkıldım kendi kilo muhabbetimden ama konuşmakla da kilo verilmiyor..
Haftanın 3 günü spor yapıyorum, şekerli unlu gıdaları her ne kadar çok sevsem de, sınırlı tüketiyorum, ama .. Aması buradayım.
:) hoşgeldin

İyii akşamlar kızlar
Sabah ceviz suyu 1 bardak
Kahvaltı: domates kapya biber yeşil biber peynir zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen domates biraz peynir 5 zeytin 2 haşlanmış yumurta biraz karabuğdaylı çubuk
Saat 5 buçuk gibi 3 hurma yarım bardak süt
Akşam:yarım kase şehriye çorbası biraz fırında tavuk
Yarım saat yürüyüş yaptım
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
Aralarda bitki çayı kayve vs tabiki şekersiz.
Benim böyleydi kızlar.
Sizler neler yaptınız

İyi akşamlar kızlar
Benim menüm 1 bardak su
Sabah 1 dilim çavdar ekmegi 2 catal kadar omlet beyaz peynir bir küçük domates
Öglen 4 kasık yulaf kegegi 1 kase yogurt
Akşam 1 tabak yeşil fasülye yemeği 2 kaşık pirinç pilavı 1 dilim tam buğday ekmeği
Aralarda cay sekersiz
2 lt su
Spor yok

X