çok teşekkür ederim ben izmirde oturuyorum 1.74 boyunda 126 kilodayımbizim amacımız bilgilerimizi paylaşarak birbirimizi motive ederek üzrimizdeki şu kilo yükünü atmak inş sende bizle beraber başarırsın cnm:)
çok teşekkür ederim ben izmirde oturuyorum 1.74 boyunda 126 kilodayımçalışıyorum evliyim 1 oğlum var 3 yaşına gircek :)
hoş geldiniz bende aslen bursalıyım ama 7 aydır ankaralı oldum evleneli 7 ay oldu:))benim boy 160 kilo bu gün itibariyle 98.2 çıktı diyette 3. günüm 7 ay önce 88 kiloydum evlilik yaradı sanırım:)))
başladım bakalım :) işteyim burda sorun olmaz evde bakalım neler yapıcam bu arada bende mutfakta uğraşmayı çok seviyorum ama çocukla mutfak rahat olmuyo tek başına olcan yaptıkça yapcan :)) ben tiroidlerim ve şekerimde sorun çıktı kilodanmış şeker akşam belli saatten sonra yiyesim yokken bile mutfağa dalıyom aranıyom deli gibi yemezsemde mutsuz oluyom çok kötü birşey
ben evdeyim ankarada pek çevremde olmadığı için evde sıkıldıkça yaptım yedim bide az yemeyide bilmiyorum:))) eğer bende böyle yemeye devam edersem şeker çıkabilir ailede var çünki.... bu arada daha öncede yazdım ben günde 3 litre karbonatlı su tüketiyorum karbonatlı su bir çok hastalığada ii geliyormuş şekeride düzenlediğini duydum istersen bir araştır netten karbonatlı su mucizesi diye görmüştüm hemde zayıflamayada yardımcı oluyormuş bir sayfa öncede bir link atmıştım bu konuda istersen bak.... ben şimdi spor yapıcam sonrada hiç sevmesemde ev temizlicem:))) görüşmek üzere...
Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum çok etkilendim insanı motive ediyor benide aranıza alırsanız sevinirim
tabiiki canım sende katıl aramıza hep birlikte zayıflayalım. ama seni tanımak isteriz yaşını kilonu boyunu medeni halini çocuk varmı yokmu zayıflamak için neler yapıyorsun yada yapmayı planladın bizimle paylaşırsan bizde seviniriz
sevemed canım kusura bakma son sayfayı okumadan soru yağmuruna tutmuşum seni, vetuyla sohbeti koyultmuşsunuz .evet hakkında bir şeyler öğrendim çiçeği burnunda topiğimizde 4 kişi olduk tekrar hoşgeldin canım
akşam yemeğimi yedim:iki kaşık bulgur pilavı,iki kaşık yağsız pismiş kurutulmuş taze fasulye kavurması,üzerine bir tatlı kaşığından az bal sürülmüş bir dilim çavdar ekmeği ( dayanamadım tatlı isteğine en azından doğal tatlı diye düşündüm çok mu olmuş sizce) :44:
yazdıklarınızı baştan itibaren okudum çok etkilendim insanı motive ediyor benide aranıza alırsanız sevinirim
ilk zamanlar biraz zorluyor bizim gibi yemeği sevenler için beni mutfağa koysunlar sıkılmadan saatlerce bişeyler pişirebilirim o kadar çok seviyorum eşimede dedim bu aralar bende pasta börek tatlı felan isteme diye:)) eşimin kilo sorunu yok... Ben yaptığım yemeklerin pastaların resmini çekip facede arkadaşlarımla paylaşıyorum isteyenlerede tarif veriyordum bunada bir süre ara verdik artık :)))
bu arada birden çok fazla kesme normalde yediğinin birazını azalt yavaş yavaş eksilt yemeklerini senin için daha ii olur..
başladım bakalım :) işteyim burda sorun olmaz evde bakalım neler yapıcam bu arada bende mutfakta uğraşmayı çok seviyorum ama çocukla mutfak rahat olmuyo tek başına olcan yaptıkça yapcan :)) ben tiroidlerim ve şekerimde sorun çıktı kilodanmış şeker akşam belli saatten sonra yiyesim yokken bile mutfağa dalıyom aranıyom deli gibi yemezsemde mutsuz oluyom çok kötü birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?