İnanın aslında denemedıgım yontem kalmadı terapist ve piskologumuzun yonlendırmesıyle oyunlarla odullerle molalarla veya kendı isteği dogrultusla ılerledik vs ama hıc bırıne cevap vermedi herkes sevdigi bir alana yonlendırın demıs ben sureklı dusunuyırum oglum ne yapmaktan hoşlanıyor dıye sevdiği bir alanda yok ona sorsan basketbol futbol gitar der ama bi donem tutturdu basketbol dıye hemen basketbol aldık en iyisinden hemen forma aldık gonderdık kursa cok ıstedı diye 1 gitti 2 gitti devamı yok basketbol topunu gecen buldum kıytı koşede havası inmiş topun , futbol dedi kaleci eldive yok krampon hop aldık okuldan geldı ki ben iyi oynayamıyorum arkadaslarımda oynatmıyor zaten sevmıyordum cok iyi degilim dedi , bı kutu legosu var büyükçe nadiren onunla oynar , onun haricinde daha sabah oglum yoruldun bıraz gitara mola verelım gitme dedim hayır anne ben cok sevıyorum dedi lutfen gitmek ıstıyorum dedi ama evde calısmıyor gitarı yanı bıseyler hep yapma isteği var ama eylemi yok devamlılgı yok gozunun icine bakıykrjz anne baba olarak onu baska seylere yonlendırmek ıcın burda halen abuk subuk yok basındsn savmak ıcın kursa yazdırmıssın yazanlar var