• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

seni kutluyorum canım azmin çok hoşuma gitti.umarım istediğin kiloya kavuşursun .bu arada hedefin kaç kg?ben bugün trambolin videolarını izledim çok eğlenceli görünüyo .bakalım sen biraz yapta 15 günde ne kadar inceleceksin takip edelim ben de ciddi düşünüyorum çünkü havalar ısınınca dışarıda yürümek baya zorlaşacak hemde yürüyüşün iki katı kalori harcatıyormuş beni en çok bu etkiledi.[/QUOTE
hedefim en az 20 kilo ben 7 ay önce 88 kiloyla evlendim hemen hamilelik oldu 3. syınds düşük yaptım kiloda almıştım diyete başladım 5kilo vrdim sonra ipin ucu kaçtı 99a çıkmışım bu kiloda hamilelik düşünmediğim için ne kadar kilo verirsem benim için o kadar ii olur buraya gelip paylaşımda bulunmakta azmimi artırıyor ii motive ediyor beni umarım hep birlikte hedefimize ulaşırız ben de dışarda yürümeyi çok sevmiyorum evde spor yapmak daha rahat oluyor yola devam inş:)))

ben tranbolinimi gittigidiyordan 99tlye aldım 102cm boytunda markası YORK daha dün geldi ilk defa bu gün kullandım müzik açıp 20 dakika üzerinde hafif tempo koşu ve hareket yaptım hopladım zıpladım ama baya terletiyor ve baya efor sarfediliyor bende bir tanıdığımda görüpte araştırdım çünki oda baya incelmiş ilk kullanımda 5 dakikayla başlayın deniyor ama ben 20 dakkika yaptım ve zamanlada çoğaltıcam bana bayada eğlenceli geldi ben diyetede başladım spor yapmadanda kilo verebilen biriyim ama sporla daha sağlıklı olacağını düşünüyorum bedn ölçülerimide aldım sonuçlarımı yazarım sizde ona göre değerlendirip alırsınız ama ben yürüme bandı düşünüyordum tranbolin yürüme bandından daha ii geldi bana tüm vücudu çalıştırıyor ..........az önce ara öğün olarak bir kase çilek yedim kendime muftak terazisi aldım her yediğimi tartıyorum neyi ne kadar yediğimi takip etmiş oluyorum kalorilerinede dikkat ediyorum

canım birde şunu sorayım teslimatta paketli geliyordur kurulumu falan nasıl kolay mı koca çember halinde gelmiyodur değilmi paketi ne büyüklükteydi çünkü nette katlanılabilir modellerde var

canım birde şunu sorayım teslimatta paketli geliyordur kurulumu falan nasıl kolay mı koca çember halinde gelmiyodur değilmi paketi ne büyüklükteydi çünkü nette katlanılabilir modellerde var

katlanma olayı bazılarında ayaklarında var sanırım diğer kısımlarında katlananları varmı bilmiyorum benimki koca çember şeklinde geldi ayakları monteledim sadece benim ayakları sabit katlanmıyor ama takması çok kolay oldu kendim taktım zaten ...

ara:bir şekersiz nescafe,bir paket diyet bisküvü(110 kalori)

akşam:3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık taze fasülye,:56: bir kupa yoğurt suyu

katlanma olayı bazılarında ayaklarında var sanırım diğer kısımlarında katlananları varmı bilmiyorum benimki koca çember şeklinde geldi ayakları monteledim sadece benim ayakları sabit katlanmıyor ama takması çok kolay oldu kendim taktım zaten ...

burda görünce bende hemen araştırdım ve baya ilgi mi çekti. eşimle tam sipariş veriyorduk ki aklıma görültü konusu takıldı. apartmanda altımızda oturanların bebekleri var hali ile bizden atlayıp zıpladıkça hoop hoooppp küüütt gürültü gider diye endişelendik:18: ve vaz geçtik. siz kullanmışsınız bu zıplamalarda gürültü oluyor mu:1:

burda görünce bende hemen araştırdım ve baya ilgi mi çekti. eşimle tam sipariş veriyorduk ki aklıma görültü konusu takıldı. apartmanda altımızda oturanların bebekleri var hali ile bizden atlayıp zıpladıkça hoop hoooppp küüütt gürültü gider diye endişelendik:18: ve vaz geçtik. siz kullanmışsınız bu zıplamalarda gürültü oluyor mu:1:

yok cnm hiç gürültü olmuyor küt küt diye ses çıkmıyor sadece zıplarken hafif yaylı olduğu için sesi var o beni bile rahatsız etmiyor diğer katlara ses gitmez gece bile kullanabilirsiniz kadınlar kulübünde tranbolinle zayıflayanlar yorumlarıda var ordada bunu anlatmışlar yerde zıplamak gibi olmuyor yani ben müziğide çok açmıyorum müzikle yaparken zaten yay sesini kendim bile duymuyorum ses konusunda sıkıntı olmaz....

akşam yemeğimide yedim bir kase mercimek çorbası bir tabak kabak yemeği ve bir dilim tam buğday ekmeği yedim bu arada günlük su tüketiminede devam ediyorum karbonatlı su içmeye başladım yemek arasında su içmiyorum yemeklerden en az yarım saat önce ve yemeklerden 1 saat sonra su içmeye dikkat ediyorum günde 3 litre tüketiyorum karbonat suyu alkali suya çeviriyormuş nette araştırabilirsiniz bunuda gül kaynak diye bir detoks uzmanından okudum....

ben tranbolinimi gittigidiyordan 99tlye aldım 102cm boytunda markası YORK daha dün geldi ilk defa bu gün kullandım müzik açıp 20 dakika üzerinde hafif tempo koşu ve hareket yaptım hopladım zıpladım ama baya terletiyor ve baya efor sarfediliyor bende bir tanıdığımda görüpte araştırdım çünki oda baya incelmiş ilk kullanımda 5 dakikayla başlayın deniyor ama ben 20 dakkika yaptım ve zamanlada çoğaltıcam bana bayada eğlenceli geldi ben diyetede başladım spor yapmadanda kilo verebilen biriyim ama sporla daha sağlıklı olacağını düşünüyorum bedn ölçülerimide aldım sonuçlarımı yazarım sizde ona göre değerlendirip alırsınız ama ben yürüme bandı düşünüyordum tranbolin yürüme bandından daha ii geldi bana tüm vücudu çalıştırıyor ..........az önce ara öğün olarak bir kase çilek yedim kendime muftak terazisi aldım her yediğimi tartıyorum neyi ne kadar yediğimi takip etmiş oluyorum kalorilerinede dikkat ediyorum

evet ya trambvolın ıcın senı beklıyoruz ıyı haberlerın ınsallah almamıza neden olacak ustelık kosu bandı cok yer tutuyor bunun kucuk olması da cok avantajlı

akşam yemeğimide yedim bir kase mercimek çorbası bir tabak kabak yemeği ve bir dilim tam buğday ekmeği yedim bu arada günlük su tüketiminede devam ediyorum karbonatlı su içmeye başladım yemek arasında su içmiyorum yemeklerden en az yarım saat önce ve yemeklerden 1 saat sonra su içmeye dikkat ediyorum günde 3 litre tüketiyorum karbonat suyu alkali suya çeviriyormuş nette araştırabilirsiniz bunuda gül kaynak diye bir detoks uzmanından okudum....

arkadasım bende bısey sorucam suya ekledıgın karbonatın bır olcusu var mı yada mesela 2 kasık eklıyorsan bunu azıcık suyla vucuda alsakda ustune normal su ıcsek acaba aynı olur mu vada lımon sıksak etkısı azalırmı cunkı tadını guzellestırır ama asıt oldugu ıcın alkalı sevıyesı dusebılır

gelelım benım ogunlerıme ya ara ogunum elmamı yıyemedım bır telefon trafıgı fırsatım olmadı o saatte
öğlen 4 kasık bulgur pilavı
1 kase cacık
3yemek kasıgı bakla ekmeksız yedım

yemekden sonra cayımla bır tane hurma yedım

aksam 6 gıbı bır dılım ekmekle 1 tane taze sogan yedım

su an acım elım bırseylere gıdıyor kendımı gerı cekıyorum ama yemıcem belkı bır meyve veya bır ayran olabılır ıyı gecelerr:emir_bebek:

arkadasım bende bısey sorucam suya ekledıgın karbonatın bır olcusu var mı yada mesela 2 kasık eklıyorsan bunu azıcık suyla vucuda alsakda ustune normal su ıcsek acaba aynı olur mu vada lımon sıksak etkısı azalırmı cunkı tadını guzellestırır ama asıt oldugu ıcın alkalı sevıyesı dusebılır

1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı ekleniyor ben bir sürahiye hazırlıyorum gün içerisinde içiyorum ama sabah kalkınca mutlaka aç karına içiyorum tadı kötü olmuyor yani zemzem suyu içtinizmi bilmiyorum onu anımsatıyor günde 3 litre içmeye çalışıyorum tadına alıştığım için ardından normal su içince normal suyun tadı acaip geliyor

bende 9dan sonra 100gr çilek 100gr ananas ve 1 kividen oluşan meyva salatası yaptım (yaklaşık 120 kalori)

kahvaltı sabah 9 da bir kase k fleks bır bardak sut

HERKESE GÜNAYDINLARR

günaydın hanımlaaar

kahvaltı:iki tambuğday,bir kıymalı omlet,birer salatalık,domates,biber,yeşil çay:34:

[sıze=2][sıze=3][ı][/ı][/sıze][/sıze]
evet nihayet buraya yazmak nasib oldu.öyle cok mucadele ettım kı kendımle hayatım boyunca heb kıloluydum hatta zayıfkende kendımı heb kılolu ğördüm.o kadar ki altmıs yetmıs seksen doksan yuz neredeyse bunu soylerken oyun oynadığımı dusunebılırsınız.aslında evet oyun oynuyorum hayatımın oyunu bedenıme bılerek ısteyerek zarar verme oyunu.ha su an 105 kilo cıvarındayım.boyumsa 1.75 cıvarı ve ben evlendığımde 69 kıloydum ve kendımı sısman sanıyordum .e tabı bellı bır kemık ırılığı mevcut kalıtsal olarak ama su an o kıloya donmek ıcın neler vermek ısterdım bılemıyorum.oncelıkle sızlere nasıl kılo aldığımı anlatayım.3 cocuk ve hercocukda verılemeyen 1o kılo .soyle bır ğecmıse bakıyorum evlenelı 12 sene oldu ılk 3 senesı okul vardı .sonrasında 3 hamılelık ve ıkıser senede emzırme surecı yanı vucudum hıç bos durmamıs ya hamıleymısım yada emzıren bır anne aslında arada bırkac aylık bos bır zamanım var ama 12 yıla bakdığımda lafı bıle olmuyor.evet su an hıc utanmadan cekınmeden ve uzulmeden soyluyorum kı ben 1o5 kıloyum.hemde kıloluykende ğuzelım ve de mutluyum ve kımsenın ne dusunduğude umrumda değil e sımdı ne ısın var dıyeceksınız ısım var cunkı zayıflamayı bende ıstıyorum.hemde uzun bır zamandır .hatta bu zayıflama olayına ha basladım ha baslıcam derken ekstra 7 8 kılo bıle aldım.bunuda yıyım nasılsa baslıcam olayı benım hayat felsefem bu ğalıba bunuda yıyeyım nasılsa baslıcam . Evet bende daha sağlıklı daha rahat olmak ıcın ıcımde buyuk bır ıstek duyuyorum.aslında zayıflayacağımada inancım tam.neden onca konu varken yenı bır konu actığıma ğelınce :soyle bır bakdım 7o ve uzerı olanlar 8o ve uzerı olanlar 9o ve uzerı olanlar devam edıyor ma a 1oo ve uzerını bulamadım . 1oo kılodan fazlayken ve verılecek 3o 35 belkı 4o kılom varken 55 kıloda olan ve 5o ye dusmek ısteyen arkadaslarla dertlesmek bana bırden kabus ğibi ğeldı .nede olsa hıc 5o kusur kıloda olduğumu hatırlamııyorum.tabıkı arkadaslara sayğım sonsuz. Ama bakdım olacak ğibi değil heryer fazla kalabalık .en ıyısı bos bır mekana ğireyim kendımı ıfade edeyım arzu eden herkes hanği kılo olursa olsun bana bu yolculuğumda eslık etsın diye dusundum.
Evet ben 1o5 kıloyum yada buna yakın.kendımı motıve etmek ıcın kendımle barısık olmak ıcın kendımden hıc nefret etmedım.cunkı ınsanı asıl değerli kılan yureğidir bana ğöre.baslanğıc ıçın ıyı bır noktadayım kararımı verelı cok oldu sağlıklı olmak ıcın ne lazımsa onu uyğulayacağım ve bunlarıda sızlerle baylasacağım bu arada klavyem bozuk ve ıkı harf basamıyorum ama sorun olmaz herhalde
evet ben 1o5 kıloyum 3 cocuğum var esımın ailesiyle yasıyorum kalabalık bır arkadas akraba ve komsu cevrem var neredeyse sbor yabmayya hıc vaktım yok ve bu kosusturmacanın ıcınde kılo vermeye karar verdım.oyle sanıyorum kı yatmadan atıstırmayı bırakmak bıle bana kılo verdırır. Cunkı etrafındakı bırcok ınsan bana 'senı seyrederken bıle yoruluyoruz' dıyorlar.
Evet ben 1o5 kıloyum. Kılo vermeye baslıyorum ve elbette aldığım bazı kararlar var.bunlar:
1. Bol su ıcmek kı ben yabmıyordum
2. Saat 6.3o dan sonra yemek yememek ki ben yabmıyordum.
3. çikolata tatlı ve yağlı ğıdalar ve türevlerini minimuma ındırmek ki ben coook severim
4. Bol bol bitki çayları içmek çünki bana cok iyi ğeliyor
5. Vallahi hiçde sevmem ama aradada meyve yemek çünki sağlığım için ğerekli.

Evet arkadaslar ben 1o5 kıloyum daha fazla 1oo ğram bıle almak ıstemıyorum daha once dıyet yabtımmı eet yabtım dıyetısyene ğıttımmı evet ğıttım kılo verdımmı evet cok ğüzel verdım ama bunu hıc sonlandıramadım yanı hıc normal kıloma dusemedım ve tabıkı hayat felsefem devreye ğirdi. Bunuda yeyım nasılsa baslıcam deyıb durdum . Ha su anda ne mi değişti.hani bu felsefem vardıya bunuda yeyim nasılsa baslıcam artık bunu soyleyemeyeceğim cunkı artık başladım.hıc evde seyahate hazırlanmakla yola cıkmak bır olur mu ben artık yola cıkdım. Artık ğeri dönemem yani felsefe buraya kadardı artık kacacak yerim sebebim ve bahanem yok bu ğün o ğün yani 3 nisan carsamba benım sağlıklı beslenmeye ğecdığim ğün
evet ben 1o5 kıloyum ve sız benı bırdaha bu kıloda ğöremeyeceksiniz.artık canımı sıkan ve beni üzen tüm nedenlere boyun eymeyeceğim sinirlenince yemeyeceğim acısını bedenimden cıkarmayacağim. Aksine hem zayıflayacağim hemde canımı bile sıkmayacağım çünki biliyorumki ben şu an tanıdığım en değerli insanım ben olmazsam hıcbırsey olmaz bu yuzden sız sevğili arkadaslarımdan bana bu yolculumda destek elestiri ve önerilerinizi bekliyorum . Hayırlı ğeceler
Düzenleyen: asuman79 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :01:06
gulma bu mesajı beğendi.
:emir_bebek:

çok tebrik ederim konuyu görünce buraya girdim sanki kendimi gördüm demekki kilolu herkes bu şekilde düşünüyor :) bu arada bende bugün kesinleştirdim zayıflamak istediğimi

slm bende sabah 200gr ananas yemiştim az sonrada öğlen yemeğimi yiyecem..... gece karnım bir acıktı zor uyudum yaa:))))))
ama açlığın sesini dinlemedim ve kendime hakim oldum yola devam:))

Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum çok etkilendim insanı motive ediyor benide aranıza alırsanız sevinirim

Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum çok etkilendim insanı motive ediyor benide aranıza alırsanız sevinirim

bizim amacımız bilgilerimizi paylaşarak birbirimizi motive ederek üzrimizdeki şu kilo yükünü atmak inş sende bizle beraber başarırsın cnm:)

Back