herkese slmlar bende şu an sanırım 100 kilolara ulaştım hayatım kilolarımla savaşmakla geçiyor 36 yaşına doğru gitmekteyim defalarca kilo alıp verdim 70 ile105 arası gezip durdum 7 ay önce evlendim eşimle tanıştığım sıralarda 105lerdeydim düğünüme kadar 88 kiloya inmiştim ama evlenince hemen hamile kaldım sonra düşük yaptım ve yemeyi düzene sokamadım sonuç yine 100leri gördüm tekrar hamilelik istiyorum ama bu kiloda hamile kalmak istemiyorum sizin hikayenizi kendime yakın gördüm ve sizde kabul ederseniz sizin zayıflama serüveninize katılmak istiyorum insan böyle durumlarda kendine destek arıyor görüşmek dileğiyle...
slm asuman benide aranıza aldığınız için tşkler bende gün içerisinde fırsat buldukça girip sizlere paylaşımda bulunurum diyetler konusunda epey bilgiye ve deneyime sahibim her çeşit diyet yapıp başarılı sonuçlar aldım ama benim hatam kilomu sabitleyememek oldu aslında fazla kaçırdığım günler ve ertesi dengeleseydim beslenmemi kilo almazdım ama evde sıkıldıkca aç olmasamda yeme huyum var inş sizlerle beraber bizrbirimizi destekleriz bende bu gün itibariyle yediklerime dikkat edicem az önce tartıldım 91 çıktım:) 100e daha gelmemişim:) ben biraz uykucuyum eşimi işe gidince uyumaya devam ederim:)) o yüzden daha bişeyler yemedim kalkınca ilk işim karbonatlı su içmek oldu zayıflama için çok faydalı olduğunu öğrendim birde kendime tranbolin aldım bu gün elime ulaşır inş tranbolinle hoplayarak spor yapmayı düşünüyorum power jump diyede geçer nette çok eğlenceli gözüküyor ve daha az zamanda ii kalori harcatıyor diyet yaparken vicudu çok deforme ettim bu sporla toparlamayı düşünüyorum
Mrblar Kilonuzdan utanmayin cunku 5-6 ay sonra bu kiloda olmayacaksiniz... ben inaniyorum kilo vereceginize... ltfn yemeklerden once su icmeyi ihmal etmeyin....
ben kilomu bir rakkam eksik yazmışım yaaa 99.1 aslında(( rakkam hatası yani.... tranbolinim geldi denedim çok eğlenceli ve tüm vicudu çalıştırıyor yürüme bandından daha ii bana göre nette bunu çok araştırdım ve kullanan tanıdıklarımda var tavsiye ederim araştır hem daha ucuz hem daha eğlenceli kitapcığındada yazıyor tranbolinle yapılan 5_8 dskikslık hafif tempolu koşu 1.6kmye eşdeğer diyor netten ayrıntılı sizde araştırın isterseniz ben yarın beden ölçülerimide alıcam sonuçları sizlerle paylaşırım zaten...
İyi aksamlar kizlar bugun nete hic giremedim anca simdi telden yaziyorum bu gun neler yedigimi yzamiycam yarin pc den yazarim telden zor oluyo asuman yari kilo bildirimi mi yapacaz basla neler yapacaz anlatirsan bir zahmet topigimizin yoneticisi! Mudire hanim :)))
öğle yemeğimi kahvaltı olarak yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği haşlanmış yumurta bir kaç çeşit peynirden az az yedim bir fincanda tatlandırıcılı çay içtim...
canım senin şu trambolin sporuna baktım biraz netten nasıl memnunmusun birde nerden kaça aldın nereye bakarak yapıyoun ne kadar süreyle yapıyosun bütün bunları yazar beni aydınlatırsan çok memnun olurum bende almayı düşünebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?