• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

nasılda aynı model bayanlar toplanıverdık bıraraya al bendende o kadar:9:

ben iştahımın pek kesik olduğunu bilmem çok sınırlıdır yani:)) senelerce terzilik yaptım çok entersan kişilerle tanıştım zayıf olduğu için kıyafet bulamayıp gelenlerde vardı hatta birini hiç unutmam yemek yemek aklına gelmiyormuş ve çorbayla doyup kalkarmış bu nasıl bişeyki acaba demişimdir hep:)))

Bende bugün yediklerimi yazayım
10:30 2 dilim kepekli ekmek peynir 1 yumurta domates çay
12:00 1 elma
15:30 yoğurtlu ıspanak domates
iş yerinde olduğumdan rahat oluyor 1.5 litre su ve bitki çayı gün içinde birde önerim var diyetisyen bana doğa nın phyto slim çayını vermişti vücuttaki ödemi atarmış yeşil çayı vücut ağrıları için vermişti ağrı kesici yasak karbonatlı suyuda araştırıyorum :))

arkadasım bana yedıklerın cok az geldı boyle sankı proteın yokmus gıbı karbonhıdrat cok az geldı gunduz u bıraz cogaltırsan gece acıkmalarında azzalıyor :))

akşam yemeğimi yedim:iki kaşık bulgur pilavı,iki kaşık yağsız pismiş kurutulmuş taze fasulye kavurması,üzerine bir tatlı kaşığından az bal sürülmüş bir dilim çavdar ekmeği ( dayanamadım tatlı isteğine en azından doğal tatlı diye düşündüm çok mu olmuş sizce) :44:

yok canım bence gayet ıyı UNUTMAYALIM BIZ KILOLARIMIZI YIYE YIYE VERECEGIZ SEN ESKI HALINE BAK ESKISINDEN AZ YEDIGIN SURECE SORUN YOK ELBETTE BELLI BIR OLCU SARTIYLA HERSEYI YIYECEGIZ KENDIMIZE ISKENCE YAPMIYORUZ DIMI YA SEVGILER:52:

afiyet olsun cnm:)) bence çok değil herşeyden ama dozunda yemek önemli bende haftada bir yada 10 günde bir kendime ödül günü yapmayı düşünüyorum.... çok defa diyet yaptım seneler önce bir diyet dönemimde her şeyden yiyerek diyet yapmıştım gezmeye gittiğim zamanlar ikram tabağını silip süpürük akşam bişey yemezdim ve ertesi gün diyetime devam ederdim tabi haftada 1 gün felan kaçamak yapıyordum 4.5 ayda 23 kilo vermiştim...ama malum onu geri almıştım üzerine birkaç kez aynı kiloları verip almaya devam ettim bir sabit kalamadım açıkcası:)

evet ya ortak gun belırleyelım odul gunu ama oglen olsun ne yedıgımızıde yazarız super olur:52:

ben iştahımın pek kesik olduğunu bilmem çok sınırlıdır yani:)) senelerce terzilik yaptım çok entersan kişilerle tanıştım zayıf olduğu için kıyafet bulamayıp gelenlerde vardı hatta birini hiç unutmam yemek yemek aklına gelmiyormuş ve çorbayla doyup kalkarmış bu nasıl bişeyki acaba demişimdir hep:)))

vallahi ornek harıka otesı :))

akşam yemeğinde küçük bir kase çorba bir tabak taze fasulye ve 60gr tam buğday ekmeği yedim...

YA BENDE gecen gun burda kızlara sormusdum gun boyu aclık yok aksam benllı saat sonrasıda catlayana kadar yesem bıle yokluk yok ama defalarca tahlıl yapıldı sekerım de cıkmadı acaba sekermıdır

bence sende is.... var oda tahlillerde çıkmıyo:60::60::60::60::60::60:

NEYSE GELELIM NE YEDIGIME
sabahı yazmısdım gene ara ogunu unuttum
oglen bır kase corba bır dılım ekmek
ara ogun yarım kase yogurt bır yufka ekmegın 10 da bırı kadar yufka ekmek yanı sadece bırkac lokma
aksamsa bır kepce corba bır kasık pılav bır kasık bezelye yarım dılım ekmek bolca salata :56::56::56:

eveeet akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yeyip içmeyecektim ama kızım sütlü kahve yaptı orta şekerli sanırım 8.30 du içtim ama çok güzel yapmış fıstığım kahve keyfi güzeldi pişman değilim:24::24::24:

eveeet akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yeyip içmeyecektim ama kızım sütlü kahve yaptı orta şekerli sanırım 8.30 du içtim ama çok güzel yapmış fıstığım kahve keyfi güzeldi pişman değilim:24::24::24:

sütlü kahveden bişey olmaz bende sütlü nescafe içtim şeker yerine tatlandırıcı kullandım ...

e barı topıkcek kahve ıcmısız bende az sonra sekersız bır tane gotureyım hatrınıza afiyet olsun kızlarrrr

ya bırde bugun hep trambolın arastırdım bana kosu bandından mantıklı gelmeye basladı ıyıce yalnız sevgılı wetu sana bısey sormak ıstıyorum bu 36 lık 52 lık durumlar var trambolınde agırlık acısından farkeder mmı yanı hepsı bızı sorunsuz tasır mı ben evde az yer tutsun ıstıyorum da kucugu daha uygun geldı bu yuzden ıyı aksamlar:emir_bebek:

ya bırde bugun hep trambolın arastırdım bana kosu bandından mantıklı gelmeye basladı ıyıce yalnız sevgılı wetu sana bısey sormak ıstıyorum bu 36 lık 52 lık durumlar var trambolınde agırlık acısından farkeder mmı yanı hepsı bızı sorunsuz tasır mı ben evde az yer tutsun ıstıyorum da kucugu daha uygun geldı bu yuzden ıyı aksamlar:emir_bebek:

36 -50 gibi rakkamlar tranbolinin inç ölçüleri benimki 40 inç ama 102 cmlik bir tranbolin ben 97cmlik sipariş vermiştim ama ellerinde yokmuş bana 102 yolladılar gayet geniş çok rahat hareket ediyorum ... bir tanıdığımda denemiştim zaten ondan sonra karar vermiştim almaya onunki benimkinden küçük sormadım ama büyük ihtimal 92 cmlikti birde şunu belirteyim nette power jump olarakta geçiyor bir sürü tranbolinle hareket videoları var ordakilerde benim tranbolinden küçük ebatlardı dikkat ettimm alırsanız şayet 102dende büyük almayın....

bu arada beni taşıdığına göre senide taşır aramızda çok kilo farkı yok çünki:))

bu arada beni taşıdığına göre senide taşır aramızda çok kilo farkı yok çünki:))

Bende kk daki nerdeyse butun yorumlari okudum trambolin hakkindaki, sadece bir tane olumsuz yorum vardi oda zorlugundan bahsediyordu sence de zormu canim beni aydinlat lutfen

Bende kk daki nerdeyse butun yorumlari okudum trambolin hakkindaki, sadece bir tane olumsuz yorum vardi oda zorlugundan bahsediyordu sence de zormu canim beni aydinlat lutfen

bana göre çok zor değil herkese görede zorluk anlayışı farklıdır ben tranbolinle 25 dakkika çalıştığımdaki haraketleri daha önceden tranbolinsizde yapıyordum müzik açıp hoplayıp zıplardım ama 25 dakkalık efor bir saate bedel ...şuda var yorulmadan yapılan spor olmaz zaten bu kilolardan kurtulmak istiyorsak biraz dişimizi sıkıcaz ben spor yapmadanda kilo veriyorum ama vücudum baya bir deforme oldu bir sürü selülitim ve sarkmalarım var toparlamak içinde diyet yanında bana göre spor şart....

bayanlar merhaba..bende kilo problemı çekiyorum yılladır.yaşım küçük ama vüzut yaşım baya buyuk kılolar yuzunden..ama çözümünü buldum yıllarca yaptıgım rejımler bir işe yaramadı tekrar kilo alıp durdum..yazdan beri rejim yapıyodum 5-6 ayda sadece 2 kilo verebildim.(97 kiloydum 95 e düştüm).şimdi spor salonuna gidiyorum bir ayda 3 kilo verdim.yavaş ilerliyo ama etkisi çok fazla.rejimlede desteklıyorum ama kacamaklar oluyo ister istemez hatta abarttıgımda oluyo..şimdi bir yag yakıcı sıvı aldım yarın kullanmaya başlıcam.herkes cok övdü.eger etkisini görrsem spor yapanlara önerirm destekleyici olarak..ayrıca salonda yaptıgım hareketler çok rahat evde de yapılabilir.haftanın 4 gunu 1.5 saat yapıyorum ve gerçekten vücudumun sıkılaştığını inceldiğni her geçen gün daha iyi anlıyorum.şuan toplam 18 cm ınceldim.ama onumde daha dağlar var..Allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşabiliriz:)

bana göre çok zor değil herkese görede zorluk anlayışı farklıdır ben tranbolinle 25 dakkika çalıştığımdaki haraketleri daha önceden tranbolinsizde yapıyordum müzik açıp hoplayıp zıplardım ama 25 dakkalık efor bir saate bedel ...şuda var yorulmadan yapılan spor olmaz zaten bu kilolardan kurtulmak istiyorsak biraz dişimizi sıkıcaz ben spor yapmadanda kilo veriyorum ama vücudum baya bir deforme oldu bir sürü selülitim ve sarkmalarım var toparlamak içinde diyet yanında bana göre spor şart....

Haklisin bu soylediklerin hepimiz icin gecerli iste sen onceden ayni hareketleri yerde yapiuormussun ben yapamiyorum cunku bileklerim cok agriyo bende fibromiyalji var bu yuzden ciddi dusunuyorum trambolini eklemlerime fazla yuk binmesin diye birde 4. Katta oturuyorum alt katta da emekli bir cift konusmamiz bile duyulur yani surekli cocuklari uyaririm yavas yuruyun diye bundada ses cikmiyo diye. bir suru artisi var benim icin yani bide biyerlerde deneme sansim olsa yapabilirmiyim diye hemen alirim

bayanlar merhaba..bende kilo problemı çekiyorum yılladır.yaşım küçük ama vüzut yaşım baya buyuk kılolar yuzunden..ama çözümünü buldum yıllarca yaptıgım rejımler bir işe yaramadı tekrar kilo alıp durdum..yazdan beri rejim yapıyodum 5-6 ayda sadece 2 kilo verebildim.(97 kiloydum 95 e düştüm).şimdi spor salonuna gidiyorum bir ayda 3 kilo verdim.yavaş ilerliyo ama etkisi çok fazla.rejimlede desteklıyorum ama kacamaklar oluyo ister istemez hatta abarttıgımda oluyo..şimdi bir yag yakıcı sıvı aldım yarın kullanmaya başlıcam.herkes cok övdü.eger etkisini görrsem spor yapanlara önerirm destekleyici olarak..ayrıca salonda yaptıgım hareketler çok rahat evde de yapılabilir.haftanın 4 gunu 1.5 saat yapıyorum ve gerçekten vücudumun sıkılaştığını inceldiğni her geçen gün daha iyi anlıyorum.şuan toplam 18 cm ınceldim.ama onumde daha dağlar var..Allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşabiliriz:)

inş cnm hepimiz hedefimize ulaşırız ben çok şükür kilo vermede sıkıntı çekmiyorum benim sorunum verince muhafaza etmemek yemeyi çok abarttığım için tatlılara hamur işelrine gece yemeklerine devam edince geri geldi hep bundan sonra inş daha dikkatli olurum bende tranbolinle spora başladım bu gün diyete başlayalıda 3 gün oldu ilk 2 günde 900gr gitti inş cm olarak ölçüleride takip edicem durmak tok yola devam:))

Back