100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Aynen :) ben kendimi diyete değil sağlıklı zayıflamaya şartladım. Beyin gerçekten doğru komut istiyor. Canım istedi dondurma yedim veya canım istemediği için de yemedim. Diyetteyim denince ay bugün karçırdım hadi onuda yesem nolucak diye diye bu hale geliyoruz. Hani çok mu biliyosun dersen tabii ki bilsem şuan kilo vermeye çalışıyor olamazdım :) Ben ilk defa kendimi çıkardım bu psikolojiden. Hedefimi ileri koydum. Sporu zevk için bazen 15 dk bazen 1 saat yaptım. Şuan 4 kilo gitti. Bitkilere sarıldım. Sabah çörek otu çiğneyip, zerdeçal,zencefil, tarçınlı yoğurtla yutuyorum. Sonra hibiskuslu soğuk çayı tüm gün içiyorum. Belki hiç faydaları yok bilemem ama bana şuan destek oluyorlar. Çöp kadar kızlar kilo derdi ile boğuşurken bu halimle geçirdiğim yıllara yazık. Sonuçta bi sabah kalkıp bu kiloya gelmiş değiliz. Aman nolacak veririmlerle bu kiloya geldik. Hadi bakalım 2015 ve sonrası sağlıklı çıtır yıllarımız olsun :)
duygularıma tercüman olmuşsun resmen hakkat 45 kilolar ayy çok kilo aldım diyolar ya gırtlağını sıkmak geliyo içimden :KK52:
son sözüne bittim 2015 sağlıklı çıtır yıllarımız olsun bırakmayalım birbirimizi motive edelim hemen hemen aynı kilodayız bende 90 la başladım şu an 87 yim.bende topik açtım başarıcaz inşallah
Kızlar geçen hafta giremedim ama kilo vermeye devam geçen hafta kilom 107'7 idi yarın tekrar tartılcam herkese hayırlı ramazanlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım ilk mesajlarını okudum hepsini okuyamadım inşallah sağlıkla verirsin kilolarını azim önemli
birde bişey sorcam yanlış anlama diğer mesajları okumadan yazıyorum bu soruyu
2 aydır diyettesin 106 ile başladın şuan 107 diyorsun hiçmi veremedin yoksa verip tekrar aldınmı ??

Canım merhabalar ben günlüğümü geçen sene 106 kilo ile açmıştım ardından bir çok sağlık sorunu ve bugün başlıcam yarın başlıcam derdi ile maalesef doktorluk olduktan sonra yeniden devam ediyorum şu an ki başlangıç kilom yani doktorda olan maalesef 114 ve dün itibari ile bu hafta ki kilom 106'700 diyette yeniden başlayalı da hemen hemen bir ay oldu

duygularıma tercüman olmuşsun resmen hakkat 45 kilolar ayy çok kilo aldım diyolar ya gırtlağını sıkmak geliyo içimden :KK52:
son sözüne bittim 2015 sağlıklı çıtır yıllarımız olsun bırakmayalım birbirimizi motive edelim hemen hemen aynı kilodayız bende 90 la başladım şu an 87 yim.bende topik açtım başarıcaz inşallah

merhaba canım ilk mesajlarını okudum hepsini okuyamadım inşallah sağlıkla verirsin kilolarını azim önemli
birde bişey sorcam yanlış anlama diğer mesajları okumadan yazıyorum bu soruyu
2 aydır diyettesin 106 ile başladın şuan 107 diyorsun hiçmi veremedin yoksa verip tekrar aldınmı ??

Canım merhabalar ben günlüğümü geçen sene 106 kilo ile açmıştım ardından bir çok sağlık sorunu ve bugün başlıcam yarın başlıcam derdi ile maalesef doktorluk olduktan sonra yeniden devam ediyorum şu an ki başlangıç kilom yani doktorda olan maalesef 114 ve dün itibari ile bu hafta ki kilom 106'700 diyette yeniden başlayalı da hemen hemen bir ay oldu

selammm ben geldim asumancım nasılsın azmini devam ettir kiloları tekrar almışız hoş bende aldım :18: eski halime geri döndüm bu hafta oğullarımı bakıcıya bırakıp işe başladım artık burdayım yediklerim azaldı ama kendimi diyete spora hazır hissetmiyorum çok yoruluyorum tek çocuk bişey değilmiş iki çocuk heleki bebek olunca işlerim daha çok zorlandı yetişemiyorum hiçbirşeye bakalım bu hafta geçsin düzene girerim heralde :) oğlum 4,5 aylık oldu adı emre :emir_bebek: sürünmeye geçti birde yanlız durmuyo ille yanımda biri olsun istiyor :KK3: en kısa zamanda yaz az motive olup kendime geleyim :KK1:

selammm ben geldim asumancım nasılsın azmini devam ettir kiloları tekrar almışız hoş bende aldım :18: eski halime geri döndüm bu hafta oğullarımı bakıcıya bırakıp işe başladım artık burdayım yediklerim azaldı ama kendimi diyete spora hazır hissetmiyorum çok yoruluyorum tek çocuk bişey değilmiş iki çocuk heleki bebek olunca işlerim daha çok zorlandı yetişemiyorum hiçbirşeye bakalım bu hafta geçsin düzene girerim heralde :) oğlum 4,5 aylık oldu adı emre :emir_bebek: sürünmeye geçti birde yanlız durmuyo ille yanımda biri olsun istiyor :KK3: en kısa zamanda yaz az motive olup kendime geleyim :KK1:

Hemen canım ne demek ben burdayım aslında canım ya çok şükür devam da ediyorum 10 kilo gitti maşallah devam ediyorum seni de beklerim ama işte yoğun olduğum için sürekli yazamıyorum iyi ettin ta çocuklar beraber büyür gider şimdi en zor zamanları ama yakında rahatlamaya başlarsın ne zaman istersen bekliyorum sevgiler

Rabbim colugumuzla cocugumuzla saglik, huzur versin gerisi gercekten onemli degil.

InshaAllah aldigin kilolari da verirsin ve bir daha geri almazsin canim.

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim

Asuman79
Bizim topik şahanedir, gelmeni öneririm şiddetle.
+90kilonun üzerindekiler birlikte zayıflıyor topiği: )
Kolaylıklar olsun inş, sevgiler...

[sıze=2][sıze=3][ı][/ı][/sıze][/sıze]
evet nihayet buraya yazmak nasib oldu.öyle cok mucadele ettım kı kendımle hayatım boyunca heb kıloluydum hatta zayıfkende kendımı heb kılolu ğördüm.o kadar ki altmıs yetmıs seksen doksan yuz neredeyse bunu soylerken oyun oynadığımı dusunebılırsınız.aslında evet oyun oynuyorum hayatımın oyunu bedenıme bılerek ısteyerek zarar verme oyunu.ha su an 105 kilo cıvarındayım.boyumsa 1.75 cıvarı ve ben evlendığımde 69 kıloydum ve kendımı sısman sanıyordum .e tabı bellı bır kemık ırılığı mevcut kalıtsal olarak ama su an o kıloya donmek ıcın neler vermek ısterdım bılemıyorum.oncelıkle sızlere nasıl kılo aldığımı anlatayım.3 cocuk ve hercocukda verılemeyen 1o kılo .soyle bır ğecmıse bakıyorum evlenelı 12 sene oldu ılk 3 senesı okul vardı .sonrasında 3 hamılelık ve ıkıser senede emzırme surecı yanı vucudum hıç bos durmamıs ya hamıleymısım yada emzıren bır anne aslında arada bırkac aylık bos bır zamanım var ama 12 yıla bakdığımda lafı bıle olmuyor.evet su an hıc utanmadan cekınmeden ve uzulmeden soyluyorum kı ben 1o5 kıloyum.hemde kıloluykende ğuzelım ve de mutluyum ve kımsenın ne dusunduğude umrumda değil e sımdı ne ısın var dıyeceksınız ısım var cunkı zayıflamayı bende ıstıyorum.hemde uzun bır zamandır .hatta bu zayıflama olayına ha basladım ha baslıcam derken ekstra 7 8 kılo bıle aldım.bunuda yıyım nasılsa baslıcam olayı benım hayat felsefem bu ğalıba bunuda yıyeyım nasılsa baslıcam . Evet bende daha sağlıklı daha rahat olmak ıcın ıcımde buyuk bır ıstek duyuyorum.aslında zayıflayacağımada inancım tam.neden onca konu varken yenı bır konu actığıma ğelınce :soyle bır bakdım 7o ve uzerı olanlar 8o ve uzerı olanlar 9o ve uzerı olanlar devam edıyor ma a 1oo ve uzerını bulamadım . 1oo kılodan fazlayken ve verılecek 3o 35 belkı 4o kılom varken 55 kıloda olan ve 5o ye dusmek ısteyen arkadaslarla dertlesmek bana bırden kabus ğibi ğeldı .nede olsa hıc 5o kusur kıloda olduğumu hatırlamııyorum.tabıkı arkadaslara sayğım sonsuz. Ama bakdım olacak ğibi değil heryer fazla kalabalık .en ıyısı bos bır mekana ğireyim kendımı ıfade edeyım arzu eden herkes hanği kılo olursa olsun bana bu yolculuğumda eslık etsın diye dusundum.
Evet ben 1o5 kıloyum yada buna yakın.kendımı motıve etmek ıcın kendımle barısık olmak ıcın kendımden hıc nefret etmedım.cunkı ınsanı asıl değerli kılan yureğidir bana ğöre.baslanğıc ıçın ıyı bır noktadayım kararımı verelı cok oldu sağlıklı olmak ıcın ne lazımsa onu uyğulayacağım ve bunlarıda sızlerle baylasacağım bu arada klavyem bozuk ve ıkı harf basamıyorum ama sorun olmaz herhalde
evet ben 1o5 kıloyum 3 cocuğum var esımın ailesiyle yasıyorum kalabalık bır arkadas akraba ve komsu cevrem var neredeyse sbor yabmayya hıc vaktım yok ve bu kosusturmacanın ıcınde kılo vermeye karar verdım.oyle sanıyorum kı yatmadan atıstırmayı bırakmak bıle bana kılo verdırır. Cunkı etrafındakı bırcok ınsan bana 'senı seyrederken bıle yoruluyoruz' dıyorlar.
Evet ben 1o5 kıloyum. Kılo vermeye baslıyorum ve elbette aldığım bazı kararlar var.bunlar:
1. Bol su ıcmek kı ben yabmıyordum
2. Saat 6.3o dan sonra yemek yememek ki ben yabmıyordum.
3. çikolata tatlı ve yağlı ğıdalar ve türevlerini minimuma ındırmek ki ben coook severim
4. Bol bol bitki çayları içmek çünki bana cok iyi ğeliyor
5. Vallahi hiçde sevmem ama aradada meyve yemek çünki sağlığım için ğerekli.

Evet arkadaslar ben 1o5 kıloyum daha fazla 1oo ğram bıle almak ıstemıyorum daha once dıyet yabtımmı eet yabtım dıyetısyene ğıttımmı evet ğıttım kılo verdımmı evet cok ğüzel verdım ama bunu hıc sonlandıramadım yanı hıc normal kıloma dusemedım ve tabıkı hayat felsefem devreye ğirdi. Bunuda yeyım nasılsa baslıcam deyıb durdum . Ha su anda ne mi değişti.hani bu felsefem vardıya bunuda yeyim nasılsa baslıcam artık bunu soyleyemeyeceğim cunkı artık başladım.hıc evde seyahate hazırlanmakla yola cıkmak bır olur mu ben artık yola cıkdım. Artık ğeri dönemem yani felsefe buraya kadardı artık kacacak yerim sebebim ve bahanem yok bu ğün o ğün yani 3 nisan carsamba benım sağlıklı beslenmeye ğecdığim ğün
evet ben 1o5 kıloyum ve sız benı bırdaha bu kıloda ğöremeyeceksiniz.artık canımı sıkan ve beni üzen tüm nedenlere boyun eymeyeceğim sinirlenince yemeyeceğim acısını bedenimden cıkarmayacağim. Aksine hem zayıflayacağim hemde canımı bile sıkmayacağım çünki biliyorumki ben şu an tanıdığım en değerli insanım ben olmazsam hıcbırsey olmaz bu yuzden sız sevğili arkadaslarımdan bana bu yolculumda destek elestiri ve önerilerinizi bekliyorum . Hayırlı ğeceler
Düzenleyen: asuman79 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :01:06
gulma bu mesajı beğendi.
:emir_bebek:

Konu açılalı baya olmuş ama 2014 mesajınızdada sanırım 114 kilo olmuşsunuz geri . Yorumlarım biraz ağır olabilir ama yazmadan edemeyeceğim . Olan olmş ama ilk doğumdan sonra kilo vrmeden 2.yi 2 . den sonra kilo vermeden 3.yü yapmanız büyük hata olmuş kilo alma açısından .
Bir diğer konuya da gelirsek sürekli evet ben 105 kiloyum deyip utanmıyorum deyip kendinizle barışık olduğunuzu söylemişsiniz . Üzgünüm ama kendinizle barışık olup utanmadığınız için bu kiloya gelmişsiniz ve bu düşünce ile de biraz zor zayflarsınız .
Kişi kendini bi yerde beğenmemeli bi sınır koymak için o kiloda olduğunu kabuul etmemelisin hayır ben bu değilim bu olamam deyip başlamalısın bişeylere ben bu kilodayım evet utanmyorm aa çok iyi der gbi olmamalı
ben de 175 boyundayım ve biliyorumki kilom şuan çok fazla çünkü 77 kiloyum . bende diyete 81.200 kilo ile başladım daha 16 güün oldu başlıyalı . çok sıkı bir diyet 40 dakka evde egzersiz ve hergün 5 km tempolu yürüyüş yapıyorum sporsuz bu iş zor bende bayılıyorum çikolataya ama bi lokma ağzıma koymadım .
zayıflarsanz kendinizi ödüllendireblrsnzde . tmm ben hiç doğum yapmadım ama 69 da olsam kalkıp hamile kalmam bi sorun çıkmazsa yani . bi 60 a inerim öle issterim bebek . ben 2 hafta önce oturup ağladım ya 81 kilo oldum ben ( üstüne alınma ben kendime dedim gerçekten bunu kimsseye birşey demem saygısızlık etmem ) kendime ayı dedim durdum ne biçim oldum dedim insanın yüzü bile değişiyo kilo alınca ve direk ertesi gün diyete başladım . Zaten diyet ypcam şunu da yiyiiim dersen daha çok kil alırsın o an başlamalısın diyete .. Tavsiym kendinizle bu kadar barışık olmak yerine kendinize biraz kızın .. Umarım kilolarınızı verirsinz ...

Konu açılalı baya olmuş ama 2014 mesajınızdada sanırım 114 kilo olmuşsunuz geri . Yorumlarım biraz ağır olabilir ama yazmadan edemeyeceğim . Olan olmş ama ilk doğumdan sonra kilo vrmeden 2.yi 2 . den sonra kilo vermeden 3.yü yapmanız büyük hata olmuş kilo alma açısından .
Bir diğer konuya da gelirsek sürekli evet ben 105 kiloyum deyip utanmıyorum deyip kendinizle barışık olduğunuzu söylemişsiniz . Üzgünüm ama kendinizle barışık olup utanmadığınız için bu kiloya gelmişsiniz ve bu düşünce ile de biraz zor zayflarsınız .
Kişi kendini bi yerde beğenmemeli bi sınır koymak için o kiloda olduğunu kabuul etmemelisin hayır ben bu değilim bu olamam deyip başlamalısın bişeylere ben bu kilodayım evet utanmyorm aa çok iyi der gbi olmamalı
ben de 175 boyundayım ve biliyorumki kilom şuan çok fazla çünkü 77 kiloyum . bende diyete 81.200 kilo ile başladım daha 16 güün oldu başlıyalı . çok sıkı bir diyet 40 dakka evde egzersiz ve hergün 5 km tempolu yürüyüş yapıyorum sporsuz bu iş zor bende bayılıyorum çikolataya ama bi lokma ağzıma koymadım .
zayıflarsanz kendinizi ödüllendireblrsnzde . tmm ben hiç doğum yapmadım ama 69 da olsam kalkıp hamile kalmam bi sorun çıkmazsa yani . bi 60 a inerim öle issterim bebek . ben 2 hafta önce oturup ağladım ya 81 kilo oldum ben ( üstüne alınma ben kendime dedim gerçekten bunu kimsseye birşey demem saygısızlık etmem ) kendime ayı dedim durdum ne biçim oldum dedim insanın yüzü bile değişiyo kilo alınca ve direk ertesi gün diyete başladım . Zaten diyet ypcam şunu da yiyiiim dersen daha çok kil alırsın o an başlamalısın diyete .. Tavsiym kendinizle bu kadar barışık olmak yerine kendinize biraz kızın .. Umarım kilolarınızı verirsinz ...

Oncelikle mesajin icin tesekkur ederim.elbette herkes elestirebilir. Bende senin fikirlerine saygi duyuyorum. Evet cok haklisin.insan kilolu iken neden cocuk dogursun. Hadi onu dogurdun fazlani vermeden neden ikinciyi doguruyorsun. Gercekten soylediklerin cok dogru. Ayni soruyu bende kendime sordum zaten herzaman. Ama insan sunu farkediyor eger herkesten farkli zor bir hayatin varsa bazen kendini bazende etrafini cezalandirmak icin bile isteye aliyorsun o kiloyu. Psikolojin duzeldigi zamansa pismanliktan baska birsey kalmiyor elinde. hayat herkese esit davranmiyor. Benim yuz kilo ve uzeri olup utanmamam aslinda ne kadar utanmaz bir insan oldugumu degil ne olursa olsun kilolu insanlarin digerlerinden utanmamasi gerektigini soyluyor. Elbette kimseden utanmiyorsam da bu halimi kabullenmis degildim ve bu sebeple kilo vrrmeye calisiyordum. Tabi bu benim hikayem ama isin ilginc tarafi su bende eskiden ayni senin gibi dusunuyordum. 72kilodan iki uc ayda 62 ye dusecek kadar da sakiniyordum. Seni o 81 kiloya getiren hal varya iste ona dikkat etmek lazim. Kilolar bilincli bir sekilde veriliyor.ama bilincsizce aliniyor. Gercektende hic cocugun olmadan 81 kiloya cikman seni de cok farkli yapmiyor. Benim senin zamanimda kilom 72 idi. Dedigim gibi her fikre saygim var benim tum bu aciklamayi da benzerlikleri farkrtmen icin yaptim. Yinede Allah tan dilerim umarim istedigin kiloya iner ve onda da kalirsin. Bana gelince ben kilo vermeye devam ediyorum ve amacima ulsstigim zaman bunu mutlaka burada paylasacagim sevgiyle kal...

Oncelikle mesajin icin tesekkur ederim.elbette herkes elestirebilir. Bende senin fikirlerine saygi duyuyorum. Evet cok haklisin.insan kilolu iken neden cocuk dogursun. Hadi onu dogurdun fazlani vermeden neden ikinciyi doguruyorsun. Gercekten soylediklerin cok dogru. Ayni soruyu bende kendime sordum zaten herzaman. Ama insan sunu farkediyor eger herkesten farkli zor bir hayatin varsa bazen kendini bazende etrafini cezalandirmak icin bile isteye aliyorsun o kiloyu. Psikolojin duzeldigi zamansa pismanliktan baska birsey kalmiyor elinde. hayat herkese esit davranmiyor. Benim yuz kilo ve uzeri olup utanmamam aslinda ne kadar utanmaz bir insan oldugumu degil ne olursa olsun kilolu insanlarin digerlerinden utanmamasi gerektigini soyluyor. Elbette kimseden utanmiyorsam da bu halimi kabullenmis degildim ve bu sebeple kilo vrrmeye calisiyordum. Tabi bu benim hikayem ama isin ilginc tarafi su bende eskiden ayni senin gibi dusunuyordum. 72kilodan iki uc ayda 62 ye dusecek kadar da sakiniyordum. Seni o 81 kiloya getiren hal varya iste ona dikkat etmek lazim. Kilolar bilincli bir sekilde veriliyor.ama bilincsizce aliniyor. Gercektende hic cocugun olmadan 81 kiloya cikman seni de cok farkli yapmiyor. Benim senin zamanimda kilom 72 idi. Dedigim gibi her fikre saygim var benim tum bu aciklamayi da benzerlikleri farkrtmen icin yaptim. Yinede Allah tan dilerim umarim istedigin kiloya iner ve onda da kalirsin. Bana gelince ben kilo vermeye devam ediyorum ve amacima ulsstigim zaman bunu mutlaka burada paylasacagim sevgiyle kal...

Kimseye asla utanmaz demem öyle demek istemedim umarım yanlış anlamamışsndır ..
Fazla diycek bişey yok inşallah kilolarımızdan kurtuluruz biran önce :)

X