[sıze=2][sıze=3][ı][/ı][/sıze][/sıze]
evet nihayet buraya yazmak nasib oldu.öyle cok mucadele ettım kı kendımle hayatım boyunca heb kıloluydum hatta zayıfkende kendımı heb kılolu ğördüm.o kadar ki altmıs yetmıs seksen doksan yuz neredeyse bunu soylerken oyun oynadığımı dusunebılırsınız.aslında evet oyun oynuyorum hayatımın oyunu bedenıme bılerek ısteyerek zarar verme oyunu.ha su an 105 kilo cıvarındayım.boyumsa 1.75 cıvarı ve ben evlendığımde 69 kıloydum ve kendımı sısman sanıyordum .e tabı bellı bır kemık ırılığı mevcut kalıtsal olarak ama su an o kıloya donmek ıcın neler vermek ısterdım bılemıyorum.oncelıkle sızlere nasıl kılo aldığımı anlatayım.3 cocuk ve hercocukda verılemeyen 1o kılo .soyle bır ğecmıse bakıyorum evlenelı 12 sene oldu ılk 3 senesı okul vardı .sonrasında 3 hamılelık ve ıkıser senede emzırme surecı yanı vucudum hıç bos durmamıs ya hamıleymısım yada emzıren bır anne aslında arada bırkac aylık bos bır zamanım var ama 12 yıla bakdığımda lafı bıle olmuyor.evet su an hıc utanmadan cekınmeden ve uzulmeden soyluyorum kı ben 1o5 kıloyum.hemde kıloluykende ğuzelım ve de mutluyum ve kımsenın ne dusunduğude umrumda değil e sımdı ne ısın var dıyeceksınız ısım var cunkı zayıflamayı bende ıstıyorum.hemde uzun bır zamandır .hatta bu zayıflama olayına ha basladım ha baslıcam derken ekstra 7 8 kılo bıle aldım.bunuda yıyım nasılsa baslıcam olayı benım hayat felsefem bu ğalıba bunuda yıyeyım nasılsa baslıcam . Evet bende daha sağlıklı daha rahat olmak ıcın ıcımde buyuk bır ıstek duyuyorum.aslında zayıflayacağımada inancım tam.neden onca konu varken yenı bır konu actığıma ğelınce :soyle bır bakdım 7o ve uzerı olanlar 8o ve uzerı olanlar 9o ve uzerı olanlar devam edıyor ma a 1oo ve uzerını bulamadım . 1oo kılodan fazlayken ve verılecek 3o 35 belkı 4o kılom varken 55 kıloda olan ve 5o ye dusmek ısteyen arkadaslarla dertlesmek bana bırden kabus ğibi ğeldı .nede olsa hıc 5o kusur kıloda olduğumu hatırlamııyorum.tabıkı arkadaslara sayğım sonsuz. Ama bakdım olacak ğibi değil heryer fazla kalabalık .en ıyısı bos bır mekana ğireyim kendımı ıfade edeyım arzu eden herkes hanği kılo olursa olsun bana bu yolculuğumda eslık etsın diye dusundum.
Evet ben 1o5 kıloyum yada buna yakın.kendımı motıve etmek ıcın kendımle barısık olmak ıcın kendımden hıc nefret etmedım.cunkı ınsanı asıl değerli kılan yureğidir bana ğöre.baslanğıc ıçın ıyı bır noktadayım kararımı verelı cok oldu sağlıklı olmak ıcın ne lazımsa onu uyğulayacağım ve bunlarıda sızlerle baylasacağım bu arada klavyem bozuk ve ıkı harf basamıyorum ama sorun olmaz herhalde
evet ben 1o5 kıloyum 3 cocuğum var esımın ailesiyle yasıyorum kalabalık bır arkadas akraba ve komsu cevrem var neredeyse sbor yabmayya hıc vaktım yok ve bu kosusturmacanın ıcınde kılo vermeye karar verdım.oyle sanıyorum kı yatmadan atıstırmayı bırakmak bıle bana kılo verdırır. Cunkı etrafındakı bırcok ınsan bana 'senı seyrederken bıle yoruluyoruz' dıyorlar.
Evet ben 1o5 kıloyum. Kılo vermeye baslıyorum ve elbette aldığım bazı kararlar var.bunlar:
1. Bol su ıcmek kı ben yabmıyordum
2. Saat 6.3o dan sonra yemek yememek ki ben yabmıyordum.
3. çikolata tatlı ve yağlı ğıdalar ve türevlerini minimuma ındırmek ki ben coook severim
4. Bol bol bitki çayları içmek çünki bana cok iyi ğeliyor
5. Vallahi hiçde sevmem ama aradada meyve yemek çünki sağlığım için ğerekli.
Evet arkadaslar ben 1o5 kıloyum daha fazla 1oo ğram bıle almak ıstemıyorum daha once dıyet yabtımmı eet yabtım dıyetısyene ğıttımmı evet ğıttım kılo verdımmı evet cok ğüzel verdım ama bunu hıc sonlandıramadım yanı hıc normal kıloma dusemedım ve tabıkı hayat felsefem devreye ğirdi. Bunuda yeyım nasılsa baslıcam deyıb durdum . Ha su anda ne mi değişti.hani bu felsefem vardıya bunuda yeyim nasılsa baslıcam artık bunu soyleyemeyeceğim cunkı artık başladım.hıc evde seyahate hazırlanmakla yola cıkmak bır olur mu ben artık yola cıkdım. Artık ğeri dönemem yani felsefe buraya kadardı artık kacacak yerim sebebim ve bahanem yok bu ğün o ğün yani 3 nisan carsamba benım sağlıklı beslenmeye ğecdığim ğün
evet ben 1o5 kıloyum ve sız benı bırdaha bu kıloda ğöremeyeceksiniz.artık canımı sıkan ve beni üzen tüm nedenlere boyun eymeyeceğim sinirlenince yemeyeceğim acısını bedenimden cıkarmayacağim. Aksine hem zayıflayacağim hemde canımı bile sıkmayacağım çünki biliyorumki ben şu an tanıdığım en değerli insanım ben olmazsam hıcbırsey olmaz bu yuzden sız sevğili arkadaslarımdan bana bu yolculumda destek elestiri ve önerilerinizi bekliyorum . Hayırlı ğeceler
Düzenleyen: asuman79 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :01:06
gulma bu mesajı beğendi.