Haklisin bu soylediklerin hepimiz icin gecerli iste sen onceden ayni hareketleri yerde yapiuormussun ben yapamiyorum cunku bileklerim cok agriyo bende fibromiyalji var bu yuzden ciddi dusunuyorum trambolini eklemlerime fazla yuk binmesin diye birde 4. Katta oturuyorum alt katta da emekli bir cift konusmamiz bile duyulur yani surekli cocuklari uyaririm yavas yuruyun diye bundada ses cikmiyo diye. bir suru artisi var benim icin yani bide biyerlerde deneme sansim olsa yapabilirmiyim diye hemen alirim
inş cnm hepimiz hedefimize ulaşırız ben çok şükür kilo vermede sıkıntı çekmiyorum benim sorunum verince muhafaza etmemek yemeyi çok abarttığım için tatlılara hamur işelrine gece yemeklerine devam edince geri geldi hep bundan sonra inş daha dikkatli olurum bende tranbolinle spora başladım bu gün diyete başlayalıda 3 gün oldu ilk 2 günde 900gr gitti inş cm olarak ölçüleride takip edicem durmak tok yola devam:))
ne demek artık aramızdasın bıle burası sorunsuz sınırsız bır sayfa tek amacımız var normal halımıze donmek tek sloganımız var durmak yok yola devam hosgeldın
YA BENDE gecen gun burda kızlara sormusdum gun boyu aclık yok aksam benllı saat sonrasıda catlayana kadar yesem bıle yokluk yok ama defalarca tahlıl yapıldı sekerım de cıkmadı acaba sekermıdır
arkadasım bana yedıklerın cok az geldı boyle sankı proteın yokmus gıbı karbonhıdrat cok az geldı gunduz u bıraz cogaltırsan gece acıkmalarında azzalıyor :))
güzel bir fikir bencede :))
NEYSE GELELIM NE YEDIGIME
sabahı yazmısdım gene ara ogunu unuttum
oglen bır kase corba bır dılım ekmek
ara ogun yarım kase yogurt bır yufka ekmegın 10 da bırı kadar yufka ekmek yanı sadece bırkac lokma
aksamsa bır kepce corba bır kasık pılav bır kasık bezelye yarım dılım ekmek bolca salata
cnm diyetisyenlere göre ekmek çorba pilav eş değer sende onlara ağırlık vermişin bezelyeyi az yemişin 8 yemek kaşık yiyip diğerlerinden birini yememeliydin
kahvaltım:tambuğday ekmeği ile yapılmış bir tost,bir salatalık,yarım su bardağı çekirdekli siyah üzüm ,fındık ve fıstıktan oluşan çerez.
cnm diyetisyenlere göre ekmek çorba pilav eş değer sende onlara ağırlık vermişin bezelyeyi az yemişin 8 yemek kaşık yiyip diğerlerinden birini yememeliydin
afiyet olsun cnm :)
bende 09:30 2 dilim çavdar ekmeği peynir yumurta domates çay şimdide bitki çayı :))
evet canım gorunusde dedıgın dogru fakat benın daha onceden gıttıgım ankarada lokman hekımde bır dıyetısyen vardı onun oglen ve aksam ogunlerı
6 kasık sebze
4 kasık pılav veya makarna
2 dılım ekmek
yarım kase yogurt ve
bolca salata ıdı
ben bu dıyetı o kadar kolay yapmısdım kı hala da onu kendıme baz alıyorum
mesela evde ne yemek pısse ona gore bır sayfası vardı herseyı yıyebılıyordun ustelık olculerdekı kasıgım yemegı yedıgım kasık servıs ettıgım olmadıgı ıcın ıcım rahat gıdecek bu kılolar 600 gr daha vermısım 100.900 :))
ben uykucuyum banada günaydın:)) sabah eşmi geçirdikten sonra tekrar yatıyorum ama o sırada azda olsa meyva yiyorum mideme bişey girsinki çalışmaya başlasın diye az önce karbonatlı suyumu içtim birazdanda bişeyler yicem bu arada bu gün tartıldım 400gr daha gitmiş 97.8 çıktım:)))
günaydın cnm tebrik ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?