100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

canım birde şunu sorayım teslimatta paketli geliyordur kurulumu falan nasıl kolay mı koca çember halinde gelmiyodur değilmi paketi ne büyüklükteydi çünkü nette katlanılabilir modellerde var

canım birde şunu sorayım teslimatta paketli geliyordur kurulumu falan nasıl kolay mı koca çember halinde gelmiyodur değilmi paketi ne büyüklükteydi çünkü nette katlanılabilir modellerde var

katlanma olayı bazılarında ayaklarında var sanırım diğer kısımlarında katlananları varmı bilmiyorum benimki koca çember şeklinde geldi ayakları monteledim sadece benim ayakları sabit katlanmıyor ama takması çok kolay oldu kendim taktım zaten ...

ara:bir şekersiz nescafe,bir paket diyet bisküvü(110 kalori)

akşam:3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık taze fasülye, bir kupa yoğurt suyu

burda görünce bende hemen araştırdım ve baya ilgi mi çekti. eşimle tam sipariş veriyorduk ki aklıma görültü konusu takıldı. apartmanda altımızda oturanların bebekleri var hali ile bizden atlayıp zıpladıkça hoop hoooppp küüütt gürültü gider diye endişelendik:18: ve vaz geçtik. siz kullanmışsınız bu zıplamalarda gürültü oluyor mu

yok cnm hiç gürültü olmuyor küt küt diye ses çıkmıyor sadece zıplarken hafif yaylı olduğu için sesi var o beni bile rahatsız etmiyor diğer katlara ses gitmez gece bile kullanabilirsiniz kadınlar kulübünde tranbolinle zayıflayanlar yorumlarıda var ordada bunu anlatmışlar yerde zıplamak gibi olmuyor yani ben müziğide çok açmıyorum müzikle yaparken zaten yay sesini kendim bile duymuyorum ses konusunda sıkıntı olmaz....

akşam yemeğimide yedim bir kase mercimek çorbası bir tabak kabak yemeği ve bir dilim tam buğday ekmeği yedim bu arada günlük su tüketiminede devam ediyorum karbonatlı su içmeye başladım yemek arasında su içmiyorum yemeklerden en az yarım saat önce ve yemeklerden 1 saat sonra su içmeye dikkat ediyorum günde 3 litre tüketiyorum karbonat suyu alkali suya çeviriyormuş nette araştırabilirsiniz bunuda gül kaynak diye bir detoks uzmanından okudum....

evet ya trambvolın ıcın senı beklıyoruz ıyı haberlerın ınsallah almamıza neden olacak ustelık kosu bandı cok yer tutuyor bunun kucuk olması da cok avantajlı

arkadasım bende bısey sorucam suya ekledıgın karbonatın bır olcusu var mı yada mesela 2 kasık eklıyorsan bunu azıcık suyla vucuda alsakda ustune normal su ıcsek acaba aynı olur mu vada lımon sıksak etkısı azalırmı cunkı tadını guzellestırır ama asıt oldugu ıcın alkalı sevıyesı dusebılır

gelelım benım ogunlerıme ya ara ogunum elmamı yıyemedım bır telefon trafıgı fırsatım olmadı o saatte
öğlen 4 kasık bulgur pilavı
1 kase cacık
3yemek kasıgı bakla ekmeksız yedım

yemekden sonra cayımla bır tane hurma yedım

aksam 6 gıbı bır dılım ekmekle 1 tane taze sogan yedım

su an acım elım bırseylere gıdıyor kendımı gerı cekıyorum ama yemıcem belkı bır meyve veya bır ayran olabılır ıyı gecelerr

1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı ekleniyor ben bir sürahiye hazırlıyorum gün içerisinde içiyorum ama sabah kalkınca mutlaka aç karına içiyorum tadı kötü olmuyor yani zemzem suyu içtinizmi bilmiyorum onu anımsatıyor günde 3 litre içmeye çalışıyorum tadına alıştığım için ardından normal su içince normal suyun tadı acaip geliyor

bende 9dan sonra 100gr çilek 100gr ananas ve 1 kividen oluşan meyva salatası yaptım (yaklaşık 120 kalori)

kahvaltı sabah 9 da bir kase k fleks bır bardak sut

HERKESE GÜNAYDINLARR

günaydın hanımlaaar

kahvaltı:iki tambuğday,bir kıymalı omlet,birer salatalık,domates,biber,yeşil çay

çok tebrik ederim konuyu görünce buraya girdim sanki kendimi gördüm demekki kilolu herkes bu şekilde düşünüyor :) bu arada bende bugün kesinleştirdim zayıflamak istediğimi

slm bende sabah 200gr ananas yemiştim az sonrada öğlen yemeğimi yiyecem..... gece karnım bir acıktı zor uyudum yaa:))))))
ama açlığın sesini dinlemedim ve kendime hakim oldum yola devam:))

Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum çok etkilendim insanı motive ediyor benide aranıza alırsanız sevinirim

Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum çok etkilendim insanı motive ediyor benide aranıza alırsanız sevinirim

bizim amacımız bilgilerimizi paylaşarak birbirimizi motive ederek üzrimizdeki şu kilo yükünü atmak inş sende bizle beraber başarırsın cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…