merhaba kızlar bende burda olmak istiyorum bende 100 kilo üzeriyim ve bende zayıflamak istiyoruuummmm.
hadi hep beraber zayıflayalım..:))
hoş geldin canım tabiiki zayıflayacağız yılmak yok kendini tanıtırmısın kaç yaşındasın evli misin çocuk varmı nerde yaşıyosun ne meraklıyım değil mi:44::44:
merhaba kızlar bende burda olmak istiyorum bende 100 kilo üzeriyim ve bende zayıflamak istiyoruuummmm.
hadi hep beraber zayıflayalım..:))
yok canım tanışalım tabi.ben 28 yaşındayım evli,2 yaşında 1 evlat sahibiyim:))çalışıyorum işten evden vakit buldukça giriyorum buraya.böyle olunca kilo vermek daha keyifli halae geliyor...bende tanımak isterim sizi.aynı meraklılık bende de var
Ben de 41 yasindayim, evliyim 3 cocugum var, boyum 1,62 cm yarismaya ankaradan katiliyorum
bende 33 yaasındayım evlıyım 3 cocugum var bende yarısmaya ankaradan katılıyorummmm
aynı durumdayız boy kilo olarak. eşlik etmek isterim ben yurtta kaldığım için yemeklerime dikkat etme şansım olmuyor herşey yağlı burda fast food oluyor genelde zaten yemeklerim. ama bu ay okulu bırakıp eve dönüyorum kendime çeki düzen vereceğim o zaman seve seve eşlik ederim
bekleriz canım hep birlikte zayıflayalım inşallah öğrencisin sanırım okulu neden bırakıyorsun inşallah temelli değildir
tartıldın mı şekerim,haftada bir gün tartılma günümüz olsun, hangi gün olsun ? hem çizelgeni de düzelt bu arada hiç kilo vermemiş görünüyosun
ay ay ay catladım ya ev tel calısmıyordu nette yokdu bu yuzden ay
ben carsamba bılıyorsun basladım dıyete o yuzden carsamba yenılıcem cızelgeyı ınsallah canım yaakılomuda net olarak o gun verıcem
bu arada pazar mangal vardı ekmeksız baya yedım asıtlı ıcecek ıcmedım 2 bardak ayran ıctım ama ara oğün fılan karıstı hey
bugune gelınce sabah saat 9 da 2 dılım ekmek 5 zeytın az bır mıkdar kasar yedım oğlen bır kase yogurt ve dolu olmayan bır tabak makaronettı gıttı mıdeye ıkındı yarım muz yedım ara nın tekını atlamısım ıste daha duzenım tam tutmadı ama olsun bozmak yok yola devam
ha bıde pazar aksam herkes bırer kase cekırdegı goturdu ben 5 6 adet cıtledım bırakdım kı bu onceden sekerlı cayla bayıldıgım bıseydı cayımıda sekersız ıcdım ve cok keyıflıydı yememek sevgıler...
ye sen ye ,gelsin altınlar bana afiyet olsun sana( resmen şiir oldu yaa) bu gün kardeşime uğradım zayıflamışsın abla bayaa dedi bi mutlu oldum bi mutlu oldum sorma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?