haha soylerım bak dun gece geldı ve ıkı tane paçanga böreği ikide kurabıye ıçı fındıklı lokumlu hazırladım yedı ya canım ıstemedı aslında onları ama mıdem kazınıyordu o rahatsız ettı benı hanı nasıl desem tok degıldım butun gun tamam ama hıc de aclık da hıssetmedım ama aksamdda aynı olması gerekırken o kadar aclık hıssetmem canımı sıkdı
neyse doktor meselesıne gelınce once bıraz deneyım de olmazsa gıderım mecburen
bende alnımın akıyla aldım gereçkten, ama bebeler diil ya sorumlusu, ben dikkat etmedim hiç kendime. önemsemedim kendimi.
ama öle yapmamalıyım, yapmamalıyız, çocuklarımızın büyüdüğünü, evlendiklerini, torun sahibi olmayı görmek istiyosak, ozman kendimize dikkat edicez, vücudumuzu sevicez
bi de şu su işini çözeydim daa iyi olcaktı
öğlen :bir kupa mercimek çorbası,iki dilim çavdar ekmeği yarım kk kadar beyaz peynir
ara bir nescafe,bir küçük paket diyet bisküvi (150 kalori)
akşam:dolma (4-5 tane dünden kalan )bir kaşık yoğurt
yağmur yağıyodu yürüyüş yapamadım
Canim bak mide kazinmasi oldugu zaman soyle dusunuyosun : vucudun kalori istiyo alistigi gibi sen ona istedigi kaloriyi vermezsen vucudunda onceden stoklamis oldugun yaglardan kullaniyo dogal olarak mide kazintisi bir mutluluga donusuyo cunkuuuuuu amacimiz stoklari eritmek
Valla asuman gunde mamalari goturdun galiba ne yedin ne yimedin yazsana bacim
haha tebrıkler ben kılomu soylemıyorum surprız yapıcammm
asuman çizelgen güzel olmuş ama çok uzak bir hedef koymuşsun mativasyon açısından yakın bi hedef koy bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?