Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum
- Konu Sahibi Macir
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gunaydiiiin dun bayaa az yemissin gorunuyo asucum benim de dun gunum vardi ben baya goturmusum mamalari onun icin hic yazmayim ama aksam dokuzlu cayimi ictim ve yarim bardak yogurt suyu ictim baska bi sey yok bugunde daha kahvalti yapmadim kizimin uyanmasini bekliyorum samirim ogleye yakin olur
merhaba kızlar bende burda olmak istiyorum bende 100 kilo üzeriyim ve bende zayıflamak istiyoruuummmm.
hadi hep beraber zayıflayalım..:))
hoş geldin canım tabiiki zayıflayacağız yılmak yok kendini tanıtırmısın kaç yaşındasın evli misin çocuk varmı nerde yaşıyosun ne meraklıyım değil mi:44::44:
kızlar iyi akşamlar herkese.bugün diyet miyet kalmadı bende kızımla gezmelere gittik yarım porsiyon döner ile bir porsiyon waffle yedim :26::26::26:sonra da telafii ediyim diye 2 saat yürüdüm yarın kilo bildirim günü ne yapacağım bilmem umuyorum bu hafta verdiğim bir kiloyu geri almamışımdır.:18::18::18:
hoş geldin canım tabiiki zayıflayacağız yılmak yok kendini tanıtırmısın kaç yaşındasın evli misin çocuk varmı nerde yaşıyosun ne meraklıyım değil mi:44::44:
yok canım tanışalım tabi.ben 28 yaşındayım evli,2 yaşında 1 evlat sahibiyim:))çalışıyorum işten evden vakit buldukça giriyorum buraya.böyle olunca kilo vermek daha keyifli halae geliyor...bende tanımak isterim sizi.aynı meraklılık bende de var
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
merhaba kızlar bende burda olmak istiyorum bende 100 kilo üzeriyim ve bende zayıflamak istiyoruuummmm.
hadi hep beraber zayıflayalım..:))
buyurun dostlar buyurunnn Halil İbrahim sofrasına....
hadi bakalım bizim soframız bereketlidir yersin yersin kilo yapmaz
tabi işin şakası bir yana durmak yok yola devam herkesi bekleriz...
yok canım tanışalım tabi.ben 28 yaşındayım evli,2 yaşında 1 evlat sahibiyim:))çalışıyorum işten evden vakit buldukça giriyorum buraya.böyle olunca kilo vermek daha keyifli halae geliyor...bende tanımak isterim sizi.aynı meraklılık bende de var
Ben de 41 yasindayim, evliyim 3 cocugum var, boyum 1,62 cm yarismaya ankaradan katiliyorum
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
Ben de 41 yasindayim, evliyim 3 cocugum var, boyum 1,62 cm yarismaya ankaradan katiliyorum
bende 33 yaasındayım evlıyım 3 cocugum var bende yarısmaya ankaradan katılıyorummmm
bende 33 yaasındayım evlıyım 3 cocugum var bende yarısmaya ankaradan katılıyorummmm
tartıldın mı şekerim,haftada bir gün tartılma günümüz olsun, hangi gün olsun ? hem çizelgeni de düzelt bu arada hiç kilo vermemiş görünüyosun
aynı durumdayız boy kilo olarak. eşlik etmek isterim ben yurtta kaldığım için yemeklerime dikkat etme şansım olmuyor herşey yağlı burda fast food oluyor genelde zaten yemeklerim. ama bu ay okulu bırakıp eve dönüyorum kendime çeki düzen vereceğim o zaman seve seve eşlik ederim
bekleriz canım hep birlikte zayıflayalım inşallah öğrencisin sanırım okulu neden bırakıyorsun inşallah temelli değildir
bekleriz canım hep birlikte zayıflayalım inşallah öğrencisin sanırım okulu neden bırakıyorsun inşallah temelli değildir
tekrar hazırlanmak için donduruyorum canım. bu yaz sonuna kadar bütün fazlalıklarımdan kurtulabileceğime inanıyorum. Burda fırsat olmuyor ama evde olduğumda mutlaka en az 1 saat yürürüm hava almak için hemen hemen her gün onun süresini arttırıp dukan yapacağım
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
tartıldın mı şekerim,haftada bir gün tartılma günümüz olsun, hangi gün olsun ? hem çizelgeni de düzelt bu arada hiç kilo vermemiş görünüyosun
ay ay ay catladım ya ev tel calısmıyordu nette yokdu bu yuzden ay
ben carsamba bılıyorsun basladım dıyete o yuzden carsamba yenılıcem cızelgeyı ınsallah canım yaakılomuda net olarak o gun verıcem
bu arada pazar mangal vardı ekmeksız baya yedım asıtlı ıcecek ıcmedım 2 bardak ayran ıctım ama ara oğün fılan karıstı hey
bugune gelınce sabah saat 9 da 2 dılım ekmek 5 zeytın az bır mıkdar kasar yedım oğlen bır kase yogurt ve dolu olmayan bır tabak makaronettı gıttı mıdeye ıkındı yarım muz yedım ara nın tekını atlamısım ıste daha duzenım tam tutmadı ama olsun bozmak yok yola devam
ha bıde pazar aksam herkes bırer kase cekırdegı goturdu ben 5 6 adet cıtledım bırakdım kı bu onceden sekerlı cayla bayıldıgım bıseydı cayımıda sekersız ıcdım ve cok keyıflıydı yememek sevgıler...
ay ay ay catladım ya ev tel calısmıyordu nette yokdu bu yuzden ay
ben carsamba bılıyorsun basladım dıyete o yuzden carsamba yenılıcem cızelgeyı ınsallah canım yaakılomuda net olarak o gun verıcem
bu arada pazar mangal vardı ekmeksız baya yedım asıtlı ıcecek ıcmedım 2 bardak ayran ıctım ama ara oğün fılan karıstı hey
bugune gelınce sabah saat 9 da 2 dılım ekmek 5 zeytın az bır mıkdar kasar yedım oğlen bır kase yogurt ve dolu olmayan bır tabak makaronettı gıttı mıdeye ıkındı yarım muz yedım ara nın tekını atlamısım ıste daha duzenım tam tutmadı ama olsun bozmak yok yola devam
ha bıde pazar aksam herkes bırer kase cekırdegı goturdu ben 5 6 adet cıtledım bırakdım kı bu onceden sekerlı cayla bayıldıgım bıseydı cayımıda sekersız ıcdım ve cok keyıflıydı yememek sevgıler...
ye sen ye ,gelsin altınlar bana afiyet olsun sana( resmen şiir oldu yaa) bu gün kardeşime uğradım zayıflamışsın abla bayaa dedi bi mutlu oldum bi mutlu oldum sorma!
- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
ye sen ye ,gelsin altınlar bana afiyet olsun sana( resmen şiir oldu yaa) bu gün kardeşime uğradım zayıflamışsın abla bayaa dedi bi mutlu oldum bi mutlu oldum sorma!
sorma yaa aksam annem arnavut boreği yabmıs her zaman bırbucuk dılım yerdım onunden corba USTUNE TATLI BU SEFER SADECE BIR DILIM YEDIM CORBA YEMEDIM TATLI YEMEDIM SAATTE 9 DU COK ICIM YANDI AMA BU OLAY SADECE SENEDE 3 4 KEZ BASIMA ĞELİYOR DUR BAKALIM HAYIRLISI
herkese slmlar bende şu an sanırım 100 kilolara ulaştım hayatım kilolarımla savaşmakla geçiyor 36 yaşına doğru gitmekteyim defalarca kilo alıp verdim 70 ile105 arası gezip durdum 7 ay önce evlendim eşimle tanıştığım sıralarda 105lerdeydim düğünüme kadar 88 kiloya inmiştim ama evlenince hemen hamile kaldım sonra düşük yaptım ve yemeyi düzene sokamadım sonuç yine 100leri gördüm tekrar hamilelik istiyorum ama bu kiloda hamile kalmak istemiyorum sizin hikayenizi kendime yakın gördüm ve sizde kabul ederseniz sizin zayıflama serüveninize katılmak istiyorum insan böyle durumlarda kendine destek arıyor görüşmek dileğiyle...