biraz dayanmaya çalışıyorum ama olmazsa sıcaklar iyice bastırıp vakalar düşünce özele giderim. sana da geçmiş olsun canım.hımmm ağrısı zorlar ama sana söyleyeyim. özele gitme imkanın varsa istersen özelden randevu al. benim geçen aylarda dişim ağrımıştı. hastaneye gitmeye çekindim. özelden randevu aldım ki zaten ayrıca amalgam dolgularımın hepsini de çıkarttıracaktım. hastaneler çıkartmak istemiyor. özeller yapıyor sadece. çekinerek gittim. valla aralıklı olarak eylülden aralık başına kadar tüm işlerimi hallettim. çok şükür bir sıkıntı da olmadı. çünkü çok tedbirliler.
saol canım. bahaneyle amalgamlardan kurtuldum. kafama çok takılıyordu. zararlarını duyduktan sonra çok huzursuz olmuştum.biraz dayanmaya çalışıyorum ama olmazsa sıcaklar iyice bastırıp vakalar düşünce özele giderim. sana da geçmiş olsun canım.
Bu azimle duserim vallahi buyuk beden mankenlik yapmisligim vardirkuzum seni zorla 6 lı rakamlara düşürücez artık bir mankenlik ajansına müracat edersin. boy pos sende maşallah
büyük bedenden küçük beden mankenliğine terfi ettiriyoruz seniBu azimle duserim vallahi buyuk beden mankenlik yapmisligim vardircok tesekkur ederim vallahi 65 olursam yaparim
istersen neden olmasıncumaya en azından 86 olmalıyım
Çok geçmiş olsun kaptanımhemen bakıp düzeltiyorum, diş ağrım başıma ve kulağıma vuruyor ben ben değilim
teşekkür ederim kuuzmÇok geçmiş olsun kaptanım
Sagol canim,insallah gececek,rabbim sagliktan ayirmasingeçmiş olsun canım. umarım önemli birşey yoktur.
Sagolun kaptanimgeçmiş olsun canım
Geçmiş olsunbiraz dayanmaya çalışıyorum ama olmazsa sıcaklar iyice bastırıp vakalar düşünce özele giderim. sana da geçmiş olsun canım.
Hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda verirsininiz inşallahMrb. Bende katilabilirmiyim araniza. Daha önce 14. Ve 12. Takimda yarismistim. 14. Takim kapandi. 12. Takimdan da safra kesesi ameliyatim dolayisiyla ayrilmak zorunda kalmistim. Suan 98 kilo civariyim ve kilo vermeyi cok istiyorum
Tsk ederim insHoş geldiniz inşallah en kısa zamanda verirsininiz inşallah
hoşgeldinMrb. Bende katilabilirmiyim araniza. Daha önce 14. Ve 12. Takimda yarismistim. 14. Takim kapandi. 12. Takimdan da safra kesesi ameliyatim dolayisiyla ayrilmak zorunda kalmistim. Suan 98 kilo civariyim ve kilo vermeyi cok istiyorum
canım ya çok geçmiş olsun diş hiçbir şeye benzemiyorGeçmiş olsunbende aynı durumdayim çok zor diş ağrısı boğazıma,kulağıma vurdu dayanamadım antibiyotik kullandım cekilecekti grip oldum riske atmak istemedim gebelik düşünüyorum gebe kalmadan halletirmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?