Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

biraz dayanmaya çalışıyorum ama olmazsa sıcaklar iyice bastırıp vakalar düşünce özele giderim. sana da geçmiş olsun canım.

biraz dayanmaya çalışıyorum ama olmazsa sıcaklar iyice bastırıp vakalar düşünce özele giderim. sana da geçmiş olsun canım.
saol canım. bahaneyle amalgamlardan kurtuldum. kafama çok takılıyordu. zararlarını duyduktan sonra çok huzursuz olmuştum.

kuzum seni zorla 6 lı rakamlara düşürücez artık bir mankenlik ajansına müracat edersin. boy pos sende maşallah
Bu azimle duserim vallahi buyuk beden mankenlik yapmisligim vardir cok tesekkur ederim vallahi 65 olursam yaparim

Geçmiş olsun bende aynı durumdayim çok zor diş ağrısı boğazıma,kulağıma vurdu dayanamadım antibiyotik kullandım cekilecekti grip oldum riske atmak istemedim gebelik düşünüyorum gebe kalmadan halletirmem lazim

Mrb. Bende katilabilirmiyim araniza. Daha önce 14. Ve 12. Takimda yarismistim. 14. Takim kapandi. 12. Takimdan da safra kesesi ameliyatim dolayisiyla ayrilmak zorunda kalmistim. Suan 98 kilo civariyim ve kilo vermeyi cok istiyorum
Hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda verirsininiz inşallah

canım ya çok geçmiş olsun diş hiçbir şeye benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…