moni nin cebi varsa oradan yaz istersen. düzeltir.Kızlar benim kilo yanlış yazılmış nasıl düzelttircez
Yok maalesefmoni nin cebi varsa oradan yaz istersen. düzeltir.
ooo süpermiş benceNeler yok ki
Maydonoz
Dere otu
1 limon
1 çay kaşığı toz zencefil
1 tane havuç
1 tane salata
geçmiş olsun canım. umarım önemli birşey yoktur.Arkadaşlar merhaba,ailemde peşpeşe sağlık sorunları yüzünden gelemedim,kaptanımmoni ye durumu bildirdim şimdi,yazılanlara gece bakacağım,hepiniz inşallah iyi gidiyorsunuzdur,görüşürüz
Evetttyttt buuumesela bu mu
geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba,ailemde peşpeşe sağlık sorunları yüzünden gelemedim,kaptanımmoni ye durumu bildirdim şimdi,yazılanlara gece bakacağım,hepiniz inşallah iyi gidiyorsunuzdur,görüşürüz
hemen bakıp düzeltiyorum, diş ağrım başıma ve kulağıma vuruyor ben ben değilimKızlar benim kilo yanlış yazılmış nasıl düzelttircez
kuzum seni zorla 6 lı rakamlara düşürücez artık bir mankenlik ajansına müracat edersin. boy pos sende maşallahCumartesi menum
Sabah kahvaltisi
Yumurta salatasi
1 dilim tam bugday ekmegi
Çay
Ara öğün
3 badem
3 findik
Karabugday patlagi 1 adet
Oglen yemegi
1 kase corba
1 bardak ayran
Ara öğün
1 elma
Aksam yemeği
2 dilim firinda kabak mucver
1 kase cacik
Su
3 litre
Spor
Yok bugün
ay canım yaa diş ağrısı fenahemen bakıp düzeltiyorum, diş ağrım başıma ve kulağıma vuruyor ben ben değilim
moni beni de takım içi kızçeler bölümüne ekler misin*** 10. TAKIM 729. ETAP ***
Mydestinyy (92,3/91,9/0,0,4/%0,0,433)
Maviskelebegimm ( 85,5/83,8/1,7/%1,988)
emxeren (77,60/77,25/0,35/%0,451)
Eddaak (72,6/72,2/0,4/%0,551)
Pembegomlek (67,3/65,3/2%2,972)
Babsy baby (63,2/62,2/1/% 1,582)
Zerosima(63,2/62,7/0,5/%0,794)
Etabiti (65,3/64,5/0,8/%1,225)
İcimdekisonsuzdeniz (79,3///%)2. kez bildirimsiz, izinli.
Eftalios (73,95/70,50/3,45/% 4 -üst limit-)Yeni üye.BK: 82,3 BT: 21 Mart 2021 HK: 69,955 (kullanıcı adı değişikliği:Tradiaos)
10. Takım Ortalaması: % 1,400
takım içi kızçeler
Baby Cat (77,8/)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9?
prensinin annesi (64,2/)
yok kuzum doktora gitmedim pandemiden dolayı korkuyorum, aile hekimimden ilaç aldım.ay canım yaa diş ağrısı fenadoktora gitmedin mi?
moni beni de takım içi kızçeler bölümüne ekler misin
hımmm ağrısı zorlar ama sana söyleyeyim. özele gitme imkanın varsa istersen özelden randevu al. benim geçen aylarda dişim ağrımıştı. hastaneye gitmeye çekindim. özelden randevu aldım ki zaten ayrıca amalgam dolgularımın hepsini de çıkarttıracaktım. hastaneler çıkartmak istemiyor. özeller yapıyor sadece. çekinerek gittim. valla aralıklı olarak eylülden aralık başına kadar tüm işlerimi hallettim. çok şükür bir sıkıntı da olmadı. çünkü çok tedbirliler.yok kuzum doktora gitmedim pandemiden dolayı korkuyorum, aile hekimimden ilaç aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?