Hoşgeldin canımGüzel hanımlar her yeni gün ne yediğimi yazacağım ve her hafta kilomu güncelleyeceğim bundan başka yapmam gereken şeyler varsa söyler misiniz lütfen :)
öğle akşam ye canım. en ideali. aslında iki öğün kitlemez. hani belki tek öğün olur da.Artik zorlaniyorum ben yeme icme duzeni konusunda sabah ogle aksam midemi yoruyor obur turlu 2 ogun veya tek ogun yesem metabolizmam otamatik kitleniyor neyapacagimi sasirdim ben
Tabi katılabilirsin canım hoşgeldiniyi günler sizinle beraber bende zayiflamak istiyorum benide gruba alirmisiniz
Ozman 1ci belli canım çekil Kenera eksi 300 le beni geçemezsinSelammmm kizlarerr
Cok verwmemisim ya
Cuma :77.8
Bugun ; 77.5
Fark -300gr
Oof of
Kurtul canm kurtul motive bitmeden kiloların bitsin benceöğle akşam ye canım. en ideali. aslında iki öğün kitlemez. hani belki tek öğün olur da.
ben de şu akşam yemelerinden kurtulsam çok iyi olacak.
Tabi hoşgeldiniyi günler sizinle beraber bende zayiflamak istiyorum benide gruba alirmisiniz
şimdi daha iyiyim kuzumAblam neyin var??
hoşgeldinÇok teşekkür ederim :))
hoşgeldiniyi günler sizinle beraber bende zayiflamak istiyorum benide gruba alirmisiniz
Geçmiş olsun ablamşimdi daha iyiyim kuzumdiş ve başka ağrılar zorluyor bayadır, evde hareketsiz kalmaktan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?