Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kalkar kalkmaz öyle oluyor. aslında pazartesi tartısı kontrol tartısı ama azcık yüksek çıkınca da moral bozabiliyor. yani zararlı da olabiliyor. bence insan kendini iyi hissettiği zaman tartılmalı.Ya sabah kalkar kalkmaz tartılınca vücut ödemli oluyor hiç düşük çıkmıyor cuma günleri de öyle uyandıktan sonra en az 2 saat geçince normal kilonu gösteriyor tartı inşallah güzel sonuçlar alırız o kadar aç kalıyorum 100 gr gitmesi canımı sıkıyor
harikasın canım
evet kalkar kalkmaz öyle oluyor. aslında pazartesi tartısı kontrol tartısı ama azcık yüksek çıkınca da moral bozabiliyor. yani zararlı da olabiliyor. bence insan kendini iyi hissettiği zaman tartılmalı.
sende 2 günde 100 gram gitmesi çok sorun değil canım. kilon az zaten. cumaya bak sen. canını sıkma.
Karpuz detoksu olmus bu iyi gercekten karpuz 1 veya 2 dilim olmasi benim doktorum anlatmisti boyle bir danisani varmis meyve yazmis listeye doktorum 1 tabak kapuz yemis 2 hafta sonunda kilo veremedim diyegelmis bakmis diktor meyve ne yedin karpuz ne kadar yedin 1 tabak sorun karpuz cikmis karpuzu bana 1 veya 2 dilimin disina cikma dedi doktorum soylemesi ayip kisin da yedim karpuz fazlasi kilo yapiyormus sekerli bir meyve dedi karpuz icin doktorum bana.En güzel menümü yazıyorum
Sabah
Omlet
Domates salatalık
Peynir
1 2 tane de sosis
Öğlen /akşam
Bir kaç dilim karpuz
Şimdi de bir avuç kadar çerez
Su 1 lt
8000 adım 80 puan
Benimde öyle biraz bekliyorum oyle tartiliyorum ben evde deilim tartilamadim bugun aksam ustu eve donunce tartilirim yazlik evimizde tarti yok maalesef ama bol bol 3 er saat yürüdümYa sabah kalkar kalkmaz tartılınca vücut ödemli oluyor hiç düşük çıkmıyor cuma günleri de öyle uyandıktan sonra en az 2 saat geçince normal kilonu gösteriyor tartı inşallah güzel sonuçlar alırız o kadar aç kalıyorum 100 gr gitmesi canımı sıkıyor
Benimde öyle biraz bekliyorum oyle tartiliyorum ben evde deilim tartilamadim bugun aksam ustu eve donunce tartilirim yazlik evimizde tarti yok maalesef ama bol bol 3 er saat yürüdüm
Olsun canım sen daha fazla gittiğini biliyosun o yeter sanaYa sabah kalkar kalkmaz tartılınca vücut ödemli oluyor hiç düşük çıkmıyor cuma günleri de öyle uyandıktan sonra en az 2 saat geçince normal kilonu gösteriyor tartı inşallah güzel sonuçlar alırız o kadar aç kalıyorum 100 gr gitmesi canımı sıkıyor
Olsun canım sen daha fazla gittiğini biliyosun o yeter sana
Her gün çalışıyorsan tartini ise götürebilirsinBiliyorum ama burda liste etkiliyor yoksa hiç umursamam
Her gün çalışıyorsan tartini ise götürebilirsin
Orda kalabilir ya da eczane vs dusunebilirsin
Amin canimmmAllah herşeyin hayırlısını çıkarsın karşına istediğim gibi biri çıkar karşına inşallah o karikatür canlandı gözümde
Bilmem ki kimler vardiLonely single girl canm şu yarışma işi nasıl gidiyor ya
olsun canım eksi eksidirSelammmm kizlarerr
Cok verwmemisim ya
Cuma :77.8
Bugun ; 77.5
Fark -300gr
Oof of