• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar günaydın
Bende acayip derece de unutkanlık var ya yapcam böyle iğne de vuruluyorum ama Hayda yok gibi

O unutkanlık bendede var bazen ütü yapıp çıkıyorum acil isim oluyor yarı yoldan geri dönüyorum fişi cektimmi diye B12 eksik mihtemelen
unutkanlık bende de var kızlar. çok sinir bozucu. B12 ye baktırın. eğer düşükse takviye kullanın. özellikle kafayı çok yorduğunuz dönemlerde ayrıca omega3 çok iyi geliyor bilginiz olsun.
bunun dışında şekerli gıdalar ve çok karbo tüketilmeyecek. gün içinde ceviz, avokado türevi besinler olacak vs. çok fazla cep telefonu ve bilgisayar ekranına bakılmayacak. ağızda amalgam dolgu varsa çıkarttırılacak.

ben şekerli yiyecekler ve bol karbo hariç diğerlerini yapıyorum. beni şu an etkileyen ekran konusu. unutkanlığın dışında dikkat dağınıklığım da var. o derece ki düşün düzenli kitap bile okumama engel oluyor. 1 sayfa okuyorum kalkıyorum hemen.

menüm
saat 10.30 2 haşlanmış yumurtayla salata çocukların arkasından kalan menemen patates kızartması bir parça peynir tadımlık bal ve tahin pekmez 1 dlm ekmek
saat 16 İki parça katmer ( üçgen şeklinde tam yuvarlak değil)
iki tane çörek bir tane salatalık
saat 18.45 Bir dolu kase cacık
Saat 12 de 40 dk zumba
1.5 TL su 1 lt Dukan birası
adım sayar şarjda en son 6 bin olmuştu. Sil süpür yaparken belimi ağrıttım nasıl yaptım bilmiyorum. Şimdi kıpramıyorum

öğlen 12.15
soğanlı biberli baharatlı az sucuklu omlet
peynir
2 adet küçük karabuğday krep (karabuğday unu+su sadece)
domates salatalık

ara 14.00
1 kase kiraz

ara 18.00
2 kare fındıklı çikolata
1 kupa filtre kahve

akşam 19.30
1 tabak etli bulgurlu karışık dolma (fazla kaçtı biliyorum)
lahana salatalık jalepino biber turşusu
2 yk ev yoğurdu

az sonra madensuyu (limon eklerim)
akşam 2 kupa oolong çayı içerim

yatana kadar 2 lt ye yakın su

Spor çok faydalı oluyor bence vaktim olsa Hergün yaparım
Bende sabah ogle aksam yapacagim evde disarda islerim olmasa yapmisligim var diyetin ilk 3 ayi sabah oglen aksam spor yaparak gecti sonra cabuk biktim sadece ogleden sonraya indirdim sporu rahatsizim boyle oldugu icin

Bugün

Öğlen bir yumurta salata salça ve bir dilim ballı kaymak.

Akşam yarım tabak yesilfasulye ve bulgur iki kaşık yoğurtla karıştırdım yedim..

Üç ltre su.
Yeşilçay içtim.
Sirke içtim biraz.

50 dk yürüyüş 150
25 dk kardio aletleri 100
10 bin adım 100

Bölgesel kol ve yan karın caliscam oğlanı uyuyayım.. 280 puan diyelim 400 bölgesel yapcam.

Toplm 630

IMG_20210531_084234.jpg

Cuma. 67.3
Pzt 66.6
Bu hafta inşallah 65 e inmek istiyorum olur umarım.

Ya sabah kalkar kalkmaz tartılınca vücut ödemli oluyor hiç düşük çıkmıyor cuma günleri de öyle uyandıktan sonra en az 2 saat geçince normal kilonu gösteriyor tartı inşallah güzel sonuçlar alırız o kadar aç kalıyorum 100 gr gitmesi canımı sıkıyor

Back