- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Yemin ederim dün yediğimi hatırlamıyorum kaç gündür menü yazmıyorum neredeyse unutkanlıktan düşünüp duruyorum ne yemiştim diyeGünaydın cnqm
Günaydın canm bende aynı
Kontrol ettrmrem lazım belki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemin ederim dün yediğimi hatırlamıyorum kaç gündür menü yazmıyorum neredeyse unutkanlıktan düşünüp duruyorum ne yemiştim diyeGünaydın cnqm
Günaydın canm bende aynı
Kontrol ettrmrem lazım belki de
Kızlar günaydın
Bende acayip derece de unutkanlık var ya yapcam böyle iğne de vuruluyorum ama Hayda yok gibi
unutkanlık bende de var kızlar. çok sinir bozucu. B12 ye baktırın. eğer düşükse takviye kullanın. özellikle kafayı çok yorduğunuz dönemlerde ayrıca omega3 çok iyi geliyor bilginiz olsun.O unutkanlık bendede var bazen ütü yapıp çıkıyorum acil isim oluyor yarı yoldan geri dönüyorum fişi cektimmi diye B12 eksik mihtemelen
Bende sabah ogle aksam yapacagim evde disarda islerim olmasa yapmisligim var diyetin ilk 3 ayi sabah oglen aksam spor yaparak gecti sonra cabuk biktim sadece ogleden sonraya indirdim sporu rahatsizim boyle oldugu icinSpor çok faydalı oluyor bence vaktim olsa Hergün yaparım
harikasın canımSelammmm hanimlarrr bolll eksilerrr
Tartıyı çekemedim hemen yürüyüşten gelince tartilmistim su içmiş bulundum
Bugun 72 aheyy aheyyy
Cuma 72.6
Fark - 600