Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet kalkar kalkmaz öyle oluyor. aslında pazartesi tartısı kontrol tartısı ama azcık yüksek çıkınca da moral bozabiliyor. yani zararlı da olabiliyor. bence insan kendini iyi hissettiği zaman tartılmalı.
sende 2 günde 100 gram gitmesi çok sorun değil canım. kilon az zaten. cumaya bak sen. canını sıkma.

Ama 1 hafta içinde az gibi geliyor bana ya da yaş aldıkça metobolizma yavaşlıyor az gidiyor kilo ondan da sıkılmış olabilirim ama emzirmeme rağmen aç kalıyorum zayıflım diye kızıma çok süt olmuyor haliyle bari kilodan gitse

En güzel menümü yazıyorum

Sabah
Omlet
Domates salatalık
Peynir
1 2 tane de sosis

Öğlen /akşam
Bir kaç dilim karpuz
Şimdi de bir avuç kadar çerez

Su 1 lt
8000 adım 80 puan
Karpuz detoksu olmus bu iyi gercekten karpuz 1 veya 2 dilim olmasi benim doktorum anlatmisti boyle bir danisani varmis meyve yazmis listeye doktorum 1 tabak kapuz yemis 2 hafta sonunda kilo veremedim diyegelmis bakmis diktor meyve ne yedin karpuz ne kadar yedin 1 tabak sorun karpuz cikmis karpuzu bana 1 veya 2 dilimin disina cikma dedi doktorum soylemesi ayip kisin da yedim karpuz fazlasi kilo yapiyormus sekerli bir meyve dedi karpuz icin doktorum bana.

Benimde öyle biraz bekliyorum oyle tartiliyorum ben evde deilim tartilamadim bugun aksam ustu eve donunce tartilirim yazlik evimizde tarti yok maalesef ama bol bol 3 er saat yürüdüm

Benimde öyle biraz bekliyorum oyle tartiliyorum ben evde deilim tartilamadim bugun aksam ustu eve donunce tartilirim yazlik evimizde tarti yok maalesef ama bol bol 3 er saat yürüdüm

İşe geldiğim için bekleme şansım olmuyor :) 17 gün evdeyken rahat oluyordu bekleyip tartılıyordum ama şimdi öyle değil malesef

Olsun canım sen daha fazla gittiğini biliyosun o yeter sana

Selamlar kizlar
Benimde kilom sabit malesef düzenim alt üst oldu iyice neyse bu gün başladım bakalım düzene koymaya

Dünkü menum
Sabah
2 dilim su boregi
Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık3 adet zeytin

Akşam
3 dilim karpuz,
Peynir
Dimates,salatalık

Şu 2 litre içtim
Spor dip bucak temizlik yaptım 3 saat 150 puan Mydestinyy

sabah yok

öğlen 13.30
soğanlı baharatlı omlet
1,5 kk peynir, 2 brezilya cevizi
domates salatalık
1,5 adet küçük boy karabuğday lavaş

ara 14.30
10 adet kiraz

ara 16.30
1 hindistancevizi yulaf kurabiyesi
1 kupa filtre kahve

ara 19.00
10 adet kiraz

akşam 19.30
1,5 tavuk baget
5 adet falafel
marul domates salatası
3-4 küçük dilim karpuz

yatana kadar 2 lt su
az sonra fincan yeşil çay

gün içinde 4 fincan oolong çayı
20 dk fast leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…