evet kalkar kalkmaz öyle oluyor. aslında pazartesi tartısı kontrol tartısı ama azcık yüksek çıkınca da moral bozabiliyor. yani zararlı da olabiliyor. bence insan kendini iyi hissettiği zaman tartılmalı.Ya sabah kalkar kalkmaz tartılınca vücut ödemli oluyor hiç düşük çıkmıyor cuma günleri de öyle uyandıktan sonra en az 2 saat geçince normal kilonu gösteriyor tartı inşallah güzel sonuçlar alırız o kadar aç kalıyorum 100 gr gitmesi canımı sıkıyor
evet kalkar kalkmaz öyle oluyor. aslında pazartesi tartısı kontrol tartısı ama azcık yüksek çıkınca da moral bozabiliyor. yani zararlı da olabiliyor. bence insan kendini iyi hissettiği zaman tartılmalı.
sende 2 günde 100 gram gitmesi çok sorun değil canım. kilon az zaten. cumaya bak sen. canını sıkma.
Karpuz detoksu olmus buEn güzel menümü yazıyorum
Sabah
Omlet
Domates salatalık
Peynir
1 2 tane de sosis
Öğlen /akşam
Bir kaç dilim karpuz
Şimdi de bir avuç kadar çerez
Su 1 lt
8000 adım 80 puan
Benimde öyle biraz bekliyorum oyle tartiliyorum ben evde deilim tartilamadim bugun aksam ustu eve donunce tartilirim yazlik evimizde tarti yok maalesef ama bol bol 3 er saat yürüdümYa sabah kalkar kalkmaz tartılınca vücut ödemli oluyor hiç düşük çıkmıyor cuma günleri de öyle uyandıktan sonra en az 2 saat geçince normal kilonu gösteriyor tartı inşallah güzel sonuçlar alırız o kadar aç kalıyorum 100 gr gitmesi canımı sıkıyor
Benimde öyle biraz bekliyorum oyle tartiliyorum ben evde deilim tartilamadim bugun aksam ustu eve donunce tartilirim yazlik evimizde tarti yok maalesef ama bol bol 3 er saat yürüdüm
Olsun canım sen daha fazla gittiğini biliyosun o yeter sanaYa sabah kalkar kalkmaz tartılınca vücut ödemli oluyor hiç düşük çıkmıyor cuma günleri de öyle uyandıktan sonra en az 2 saat geçince normal kilonu gösteriyor tartı inşallah güzel sonuçlar alırız o kadar aç kalıyorum 100 gr gitmesi canımı sıkıyor
Olsun canım sen daha fazla gittiğini biliyosun o yeter sana
Her gün çalışıyorsan tartini ise götürebilirsinBiliyorum ama burda liste etkiliyoryoksa hiç umursamam
Her gün çalışıyorsan tartini ise götürebilirsin
Orda kalabilir ya da eczane vs dusunebilirsin
Amin canimmmAllah herşeyin hayırlısını çıkarsın karşına istediğim gibi biri çıkar karşına inşallaho karikatür canlandı gözümde
Bilmem ki kimler vardi
olsun canım eksi eksidirSelammmm kizlarerr
Cok verwmemisim ya
Cuma :77.8
Bugun ; 77.5
Fark -300gr
Oof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?