• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şimdi daha iyiyim kuzum :KK60: diş ve başka ağrılar zorluyor bayadır, evde hareketsiz kalmaktan sanırım.:KK51:

selam canlar, bi bitkinlik halindeyim kilo da veremediğim gibi almaya başladım çok canımı sıkıyor. ağrılar falan da beni bıktırdı artık. :KK51:
kan tahlillerimi yaptırıp diyetisyene başlıcam tekrar .
pandemiden bıktım evde kalmaktan sıkıldım normal hayatıma dönmek istiyorum artık:KK75:
geçmiş olsun moni. bence hergün düzenli olarak 1 saat yürüyüş yap. o zaman en azından bir nebze olsun farkeder. vücut rahatlıyor. ruhen de iyi oluyor.

selam canlar, bi bitkinlik halindeyim kilo da veremediğim gibi almaya başladım çok canımı sıkıyor. ağrılar falan da beni bıktırdı artık. :KK51:
kan tahlillerimi yaptırıp diyetisyene başlıcam tekrar .
pandemiden bıktım evde kalmaktan sıkıldım normal hayatıma dönmek istiyorum artık:KK75:
Çok geçmiş olsun canım ya. Aman kilona dikkat et çok. Zor vermek ya 🙄

Ozman 1ci belli canım çekil Kenera eksi 300 le beni geçemezsin 😁😁

Kurtul canm kurtul motive bitmeden kiloların bitsin bence

Tabi hoşgeldin 🤗 ilk sayfada ki formu doldurmalisin giriş için 😊
iyi günler 24 yasindayim ankarada yaşıyorum 1 60 boyundayim evliyim 1 tane çocuğum var 7 aylik emziriyorum çalısmıyorum zayıflamak istiyorum çünkü hem esim cok söyleniyor hemde kendim içjn ilerde ćocuğumun kilolu bi annesi olmaması için doğumda bir sürü kilo aldimböyle olmayacagini düsündüm kilovermeye karar verdim 15 gündü diyet apiyorum 68 kilodan 65 kiloya düstüm ama 2 gündür adetim basladi 7 aydr adet olmadim hiç kilo verimim durdu bende izinle beraber zayıflamaya karar verdim güncel kilom 65 hedef kilom 53

iyi günler 24 yasindayim ankarada yaşıyorum 1 60 boyundayim evliyim 1 tane çocuğum var 7 aylik emziriyorum çalısmıyorum zayıflamak istiyorum çünkü hem esim cok söyleniyor hemde kendim içjn ilerde ćocuğumun kilolu bi annesi olmaması için doğumda bir sürü kilo aldimböyle olmayacagini düsündüm kilovermeye karar verdim 15 gündü diyet apiyorum 68 kilodan 65 kiloya düstüm ama 2 gündür adetim basladi 7 aydr adet olmadim hiç kilo verimim durdu bende izinle beraber zayıflamaya karar verdim güncel kilom 65 hedef kilom 53
hoşgeldin canım. 12 kiloyu hayda hayda verirsin üzülme.

Amann 12 kilo nedir ki burada 😊 verirsin. Emzirdigin için aç kalma yeterki. Bol. Eksilerin olsun

Hoşgeldin canım verirsin üzülme emzirmek en büyük avantajımız bol bol su içip ekmek hamur işi şekeri kesersen süt yapacak diye herşeyi yemezsen emin ol verirsin biraz da hareket şart tabi dışarı çıkmana gerek bile yok leslie teyzemiz evin içinde bile işini görür :) Bu arada yanlış anlaşılma olmasın yeme demiyorum ye ama protein ağırlıklı beslen süt için de bol bol rezene çayı iç oh miss

Şu lealie te
Hoşgeldin canım verirsin üzülme emzirmek en büyük avantajımız bol bol su içip ekmek hamur işi şekeri kesersen süt yapacak diye herşeyi yemezsen emin ol verirsin biraz da hareket şart tabi dışarı çıkmana gerek bile yok leslie teyzemiz evin içinde bile işini görür :) Bu arada yanlış anlaşılma olmasın yeme demiyorum ye ama protein ağırlıklı beslen süt için de bol bol rezene çayı iç oh miss

hoşbuldum motive wtmeniz çok güzel bisey iyiki bu gruba gelmisim şu leslie teyzeyide araştırıyım bi daha önceden hiç duymadim bebek bi hastalaniyo bi durmuyo sürekli cikip yürüyüş yapma imkanim olmuyo evde çalismaya devam en iyisi

Sabah kahvaltisi
Yumurta salatasi
Yulaf unundan poğaça 1 dilim
Yesil cay

Ara öğün
Yunan kahvesi

Oglen yemeği
Sebze yemegi yagsiz ve salça siz
1 kase yogurt

Ara öğün
4 cilek
1 adet elma

Aksam yemegi
Sebze sote
Salata
Yogurt

Su
2.5 litre

Spor

1 saat sahilde yürüyüş 60×3 180
1 saat dans 60×3 180
Toplam 360

hoşbuldum motive wtmeniz çok güzel bisey iyiki bu gruba gelmisim şu leslie teyzeyide araştırıyım bi daha önceden hiç duymadim bebek bi hastalaniyo bi durmuyo sürekli cikip yürüyüş yapma imkanim olmuyo evde çalismaya devam en iyisi
Leslie teyzemin 1 numara ya 😁😁 imdadımıza yetişiyor
Bomba deniz kum gunes sportif aktiviteler süper
Denizmiii 😫

Back