Ben suan sadece yuruyus yapabiliyorum belim tam iyilessin bakin gorun ahtim var leslinin butun serilerini tekrardan yapacamkahvemi içiyorum şimdi, leslie ön hazırlığı
yaparsın canım sorun değil. önce sağlık. ayrıca yürüyüş de çok güzel. ben çok severim. ben de nasip olursa yarın düşünüyorum.Ben suan sadece yuruyus yapabiliyorum belim tam iyilessin bakin gorun ahtim var leslinin butun serilerini tekrardan yapacam
Sen istedin mi çok güzel kilo veriosun gene yaparsın. Şahsen benim son şansım kendimi motive etmem okdar zor olduki birdaha kilo alırsam asla yapamam oyuzden hemen vermem gerekiyor şu 3 kiloyu korumak dağa kolay. Ama ideal kilona gelmeden bırakınca birdaha alıyorsun. Çünkü senin tatmin eden bir zayf lik olmuyor ortadaİlla gözüme sokcan yani
Neyse arkandayım geliyorum. Temmuza kadar 74 olsam elbiselere girmem gerekiyor. Yeni abiye alamam.
Geçen sene masallahim vardı
Oh oh masallahOnemli olan neymis biliyormusunuz kizlar tartida nekadar eksi ciktiginiz deil onemli olan ne kadar inceldiginizmis ben bunu aynada kendimi gorunce farkettim tahta gibi kalmis kollar erimis basenler sutun gibi olmus bacaklar soylemesi ayip benim bacak boyu uzunlugum 1.00 yeminleortaya cikti yagdan gorunmeyen bir karindan dumduz azcicik avya gobegi olan birine donustum inanamiyorum kendime birde bende tombul yanaklar vardi ben tataristanli oldugumdan dolayi yanaklar genetikti bizde kocaman size yemin ederim genetik menetik kalmamis yuz eridi cekik gozlerim meydana cikti uzun zamandir aynada farketmemistim iste buuuuuuuuu azmin zaferiiiiiii kizlar hic pes etmeyin sizde kendinizdeki degisimleri gordugunuzde inanamayacaksiniz. Yolda goren taniduklar soyluyorduda ne oldu sana erimissin diye ben yok abartmayin diyodum insanlara bugun aynada gordugum kisi yi görünce ohaaa dedim cok afedersiniz normalde demem ş ok olunca agzimdan kacar bazen . insanlarin hakli oldugunu anladim darisi butun arkadaslarimin basinaaaa yola devam kizlar.❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Alalım elimize kirbaclari. Bırakmak yokSen istedin mi çok güzel kilo veriosun gene yaparsın. Şahsen benim son şansım kendimi motive etmem okdar zor olduki birdaha kilo alırsam asla yapamam oyuzden hemen vermem gerekiyor şu 3 kiloyu korumak dağa kolay. Ama ideal kilona gelmeden bırakınca birdaha alıyorsun. Çünkü senin tatmin eden bir zayf lik olmuyor ortada
Oh oh masallah
Nasıl sevimlidir senin yüzün. Benim küçükte aynı senin gibi şimdi o kadar kalmadı gerçi.
Alalım elimize kirbaclari. Bırakmak yok
Kiz arkadaslarim direk yanaklarimi sıkarlardi ben hep bozulurdum annemde öyle bize geldigi zaman direk yanagimi sıkardıOh oh masallah
Nasıl sevimlidir senin yüzün. Benim küçükte aynı senin gibi şimdi o kadar kalmadı gerçi.
Alalım elimize kirbaclari. Bırakmak yok
Kiz arkadaslarim direk yanaklarimi sıkarlardi ben hep bozulurdum annemde öyle bize geldigi zaman direk yanagimi sıkardısimdide yanak kalmadi benim kankiskolar beni henuz göremediler artik yanak filan sıkamayacaklar valla cocuklugumdan beri arkadaslarim genelde cocuk sever gibi hep yanaklarimi severler ya ben buduruma bozuluyordum iyi olduyanak kalmadi
amin inşallahOnemli olan neymis biliyormusunuz kizlar tartida nekadar eksi ciktiginiz deil onemli olan ne kadar inceldiginizmis ben bunu aynada kendimi gorunce farkettim tahta gibi kalmis kollar erimis basenler sutun gibi olmus bacaklar soylemesi ayip benim bacak boyu uzunlugum 1.00 yeminleortaya cikti yagdan gorunmeyen bir karindan dumduz azcicik avya gobegi olan birine donustum inanamiyorum kendime birde bende tombul yanaklar vardi ben tataristanli oldugumdan dolayi yanaklar genetikti bizde kocaman size yemin ederim genetik menetik kalmamis yuz eridi cekik gozlerim meydana cikti uzun zamandir aynada farketmemistim iste buuuuuuuuu azmin zaferiiiiiii kizlar hic pes etmeyin sizde kendinizdeki degisimleri gordugunuzde inanamayacaksiniz. Yolda goren taniduklar soyluyorduda ne oldu sana erimissin diye ben yok abartmayin diyodum insanlara bugun aynada gordugum kisi yi görünce ohaaa dedim cok afedersiniz normalde demem ş ok olunca agzimdan kacar bazen . insanlarin hakli oldugunu anladim darisi butun arkadaslarimin basinaaaa yola devam kizlar.❤❤❤❤❤❤❤❤❤
gözler çekikEki Görüntüle 2855588
Şimdi koca dana oldu gerçi
Masssalllahhhhh rabbim nazarlardan saklasin cokkk tattlii buuuEki Görüntüle 2855588
Şimdi koca dana oldu gerçi
Ben burda dogdum büyüdüm babamlar buraya yerlesince ben burda dogdumamin inşallahkaç yıldır Türkiye'desin canım?
Canim kusura bakma gormedim hemen tarif yazarim cok fazla geriye dinuk bakamiyorum simdi gordum kendim yaptim tarhanayi suyla aciyorsun icine baharatlari koyuyorsun yogurup yagki kagidin arasunda merdaneyle incecik aciyorsun sonra kesme aparatiyla kirmadan kare kare sekiller veriyorsun firini surekli kontrol ederek 180 derece 10 dakika pisiriyorsun kitir olmasinin sirri firini kapattiktan sonra sakin cikarma 10 25 sakika agzi kapali kalsin kendi sicakligiyla kitir oluyor
teşekkür ederim. değişik tarifleri çok severim ve yaparım. ondan sordum. teşekkür ederim.Canim kusura bakma gormedim hemen tarif yazarim cok fazla geriye dinuk bakamiyorum simdi gordum kendim yaptim tarhanayi suyla aciyorsun icine baharatlari koyuyorsun yogurup yagki kagidin arasunda merdaneyle incecik aciyorsun sonra kesme aparatiyla kirmadan kare kare sekiller veriyorsun firini surekli kontrol ederek 180 derece 10 dakika pisiriyorsun kitir olmasinin sirri firini kapattiktan sonra sakin cikarma 10 25 sakika agzi kapali kalsin kendi sicakligiyla kitir oluyor
Canim soylemeyi unuttum tarhananin icine suyu yavas yavas koy kasikla kati kivama gelinceye kadar karistir az az suyu ekle o toparlaniyor kendiliginden civik olursa tarhana koy ilave olarak. Bide kekinin tarifini vereyim: 1 su bardagi tarhana kisi sayisina gore arttir
Rica ederim canim degisik tarif cok yetrki iste ben keto besleniyorum vallahi lahanadan su boregi bile yaptimteşekkür ederim. değişik tarifleri çok severim ve yaparım. ondan sordum. teşekkür ederim.
Gozlergözler çekiksenin oğlan mı?
Soyle anlatayim benim babam tataristanli annem dogma buyume turkiyeli dedem turkiyeyede is yapmaya karar verip turkiyeye yerlesmis annemlede oyle tanismislar annem ogretmen benim dedem donmek istemis rusya kirima babam kalmak annem babamla evlenince otomatik olarak babam burda kalmis hep der iyiki kalmisim gitmemisim diye rusyaya simdi kirim ozerk oldu akrabalarim cogu orda bazisi babamlarla turkiyeye yerlesdi sehirlere dagilmislar en coguda eskisehirdeamin inşallahkaç yıldır Türkiye'desin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?