• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Butun gun salata yiyorsun canim sabah kahvaltinin salatasina az light peynir ekkiyosun az zeytinyagli ogleki salatan yagsiz aksamki salatan yagsiz bezelye misir yok salatalarda sos yok limon disinda ara ogunde 1 tane meyve su 3 litre ve spor bu odemini atan bir detoks normalde adetten once 3 gun yapiyorsun fakat ben 3 gun salata yersem halsizlesirim salatanin icine yagsiz tin baligi serbest sabah kahvaltisindakinin icine yumurta ekleyebilirsin protein olmasi lazim ben karabugdayli salata yedigim icin aksam yemeginde proteini ordan aldim yumyrta eklemedim
Güzelmiş canım bende tartidan önce yapayım bunu deneyebilirsem bakalım

Onemli olan neymis biliyormusunuz kizlar tartida nekadar eksi ciktiginiz deil onemli olan ne kadar inceldiginizmis ben bunu aynada kendimi gorunce farkettim tahta gibi kalmis kollar erimis basenler sutun gibi olmus bacaklar soylemesi ayip benim bacak boyu uzunlugum 1.00 yeminle 😁😁😁ortaya cikti yagdan gorunmeyen bir karindan dumduz azcicik avya gobegi olan birine donustum inanamiyorum kendime birde bende tombul yanaklar vardi ben tataristanli oldugumdan dolayi yanaklar genetikti bizde kocaman size yemin ederim genetik menetik kalmamis yuz eridi cekik gozlerim meydana cikti uzun zamandir aynada farketmemistim iste buuuuuuuuu azmin zaferiiiiiii kizlar hic pes etmeyin sizde kendinizdeki degisimleri gordugunuzde inanamayacaksiniz. Yolda goren taniduklar soyluyorduda ne oldu sana erimissin diye ben yok abartmayin diyodum insanlara bugun aynada gordugum kisi yi görünce ohaaa dedim cok afedersiniz normalde demem ş ok olunca agzimdan kacar bazen 😏😏. insanlarin hakli oldugunu anladim darisi butun arkadaslarimin basinaaaa yola devam kizlar.❤❤❤❤❤❤❤❤❤

😁😁😁😁😁😁😁 salata detoksunun sonuclari

Eftalios
21.05.2021 72.80
24.05.2021 71.60
Fark 1,20
Yeter artık eridin bittin ya 😍👏👏👏👏
Gunaydin kizlarrrr
dun annem.firinda ekmek yapti da o nedenle 17.30 daki ogunumde ekmek fazla.kacti. o yuzden 3.gunde sadece -200 gr verebilmisim
..
Cuma : 79.1
Pazartesi : 77.8
Fark : - 1.3 kg🥰🥰🥰🥰
Waayyywayyywayyyy neler görüyor bu gözler 😍🧿

kızlar cumartesi ve pazarı unutmuşum kimse dürtmüyor yahu
cumartesi menüm
sabah
omlet
peynir zeytin
reçel azcık

öğlen
yok

akşam
3 kaşık pilav

2 lt su
5000 adım 50 puan

pazar menüm
dünkü kahvaltının aynısı

öğlen
yok

akşam
1 -2 tane lokma azcık miyaz derler bizde

su 2 lt
6000 adım 60 puan

çok şükür iyiyim canım. sadece tükenmişlik sendromu yaşıyorum. canım hiç birşey yapmak istemiyor. tabi bu arada kaç aydır diyet ve sağlıklı beslenme de sıfıra inmişti.
ama geçen cuma kilo bildirimi yaptım. 88.6 çıktım. kilo tavan yani. gerçi diyete de tam başlamadım çok tatlı tükettim ama artık kendime plan yapacağım. yaz geldi. ince giysiler giyiliyor, ceketle falan oramızı buramızı örtemiyoruz artık. kımıldamam lazım. şimdilik 2,5 öğünle başlamak istiyorum. 3 öğün fazla geliyor bana. bir de öğünlerimi sadeleştireceğim inşallah. bakalım... :KK51::KK51::KK51:
bu arada annen nasıl oldu saracım?

çok geçmiş olun. bel tutulması zor yaa :KK43:
Sen istersen yaparsın Fulyacım tükenmişlik sendromu hepimizde var inanki

Annem daha iyi çok şükür kemoterapisi iki kür daha uzadı sonrası için takipte kalacak inşallah daha iyi olacak canım sorduğun için sağol

merhaba kızlarrr :KK200::halay::halay::halay:
ancak gelebildim. bugün dışarıdaydım. işlerim vardı. çıkmışken azcık sağlıklı alışveriş yaptım. kinoa, karakılçık bulguru, kabuk tarçın, hibisküs, acı pul biber falan aldım. gelince de yemek yedim oturdum. işlere devam. çok yoruldum ama.

cuma 89.6
bugün 88

fark -1.6

Canim benimmm daha guzel.seyler göreceğiz seninle birlikte insallah🥰
İnşallah canım ya 🤲🏻

Annem daha iyi çok şükür kemoterapisi iki kür daha uzadı sonrası için takipte kalacak inşallah daha iyi olacak canım sorduğun için sağol
Çok geçmiş olsun Rabbım yardımcınız olsun🤲🏻
merhaba kızlarrr :KK200::halay::halay::halay:
ancak gelebildim. bugün dışarıdaydım. işlerim vardı. çıkmışken azcık sağlıklı alışveriş yaptım. kinoa, karakılçık bulguru, kabuk tarçın, hibisküs, acı pul biber falan aldım. gelince de yemek yedim oturdum. işlere devam. çok yoruldum ama.

cuma 89.6
bugün 88

fark -1.6
Çok iyi ya 👏👏

Selamlar hanımlar
Bugün ki menü
Öğlen 12.45 de 4 tane baharatlı çubuk kraker
Et rosto patates fırında mercimek çorbası
17 de 1 parça kömbe
17.40 1 dlm kek 1/4 et dürüm
20.30 1 kase çoban salata 3 YK yogurt
12300 adım attım. Özellikle akşam 18 den sonra yürüyüş yaptım

Sara merhaba nasılsın
Çok geçmiş olsun annenin nesi var canım

Canim aksam kisir yemek istersen kinoali yap bulgur gibi sisirmez kinoa sindirimi kolaylastiriyor
evet kinoa daha mantıklı. evde var sanıyordum kalmamış. bugün aldım yeniden. kinoalı da deneyeceğim.
gerçi bulgurun tadı da farklı oluyor. bir de uzun zamandır yapmamıştık. ama abartmışız, çok fazla yapmışız bugün de yedik.

evet geçen aylarda iyice bir koptum. biraz uzun süreli oldu. ama beni çok etkiledi. regl düzenim bile 4 aylığına acayip değişti. şimdi normale döndü çok şükür.
annene de Rabbim tez elden şifa versin saracım. bugünler geçmişte kalsın inşallah.

Sabah kahvaltisi
Yulafli yogurt
15 dakika sonra
1 yumurta
1 dilim peynir
Yesil cay

Ara öğün
Sutlu espresso

Oglen yemegi
Aci soslu kinoali salata
Yogurt

Ara öğün
1 yesil elma

Aksam yemegi
Kabak tabanli pizza 2 koca dilim uzerine ligt peynir koydum
1 kasede yogurt

Su
2.5 litr

SPOR
1.5 saat yürüyüş yaptim 60×3 180

70.e inmem gerek acil hedefiminde altina inmem lazim yani 70 e😁😁😁 kilo vermek bir aliskanlik oldu hergundaha fazla veresim geliyor

Selam arkadaşlar
Menüm

1 tabak etli kuru fasulye
1 tabak pirinç pilavı
Çay yanına 2 dilim baklava yemeği planlıyorum 😋
Bende çok severim hazır baklavayı eşim bugün bisürü alıp getirmiş hem ev hem iş için sadece bir dilim yedim gerisini koydum işe götür dedim kendimi biliyorum yerdim baya bu bitmez diyor dedim dönün dolanın yiyin😅

Back