• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gozler
Soyle anlatayim benim babam tataristanli annem dogma buyume turkiyeli dedem turkiyeyede is yapmaya karar verip turkiyeye yerlesmis annemlede oyle tanismislar annem ogretmen benim dedem donmek istemis rusya kirima babam kalmak annem babamla evlenince otomatik olarak babam burda kalmis hep der iyiki kalmisim gitmemisim diye rusyaya simdi kirim ozerk oldu akrabalarim cogu orda bazisi babamlarla turkiyeye yerlesdi sehirlere dagilmislar en coguda eskisehirde
anladım canım. Türk devletleri hep mahzun kalmışlar. hepsi ayrı ayrı. Rusya tepelerinde :110:
sen tamamen buradaydın yani. hiç kırıma, tataristana gittin mi?

Canim soyleme
Canim soylemeyi unuttum tarhananin icine suyu yavas yavas koy kasikla kati kivama gelinceye kadar karistir az az suyu ekle o toparlaniyor kendiliginden civik olursa tarhana koy ilave olarak. Bide kekinin tarifini vereyim: 1 su bardagi tarhana kisi sayisina gore arttir
1 yumurta
Yarim cag bardagi yogurt istege bagli lezzet veriyor
Yarim cay bardagi zeytinyagi
Baharat karisimi
1 paket kabartma tozu alerjiniz varsa yarim cay kasigi karbonat
Uzerine corek otu istege bagli diledigin kuruyemisi koyabilirsin ben ay cekirdegi koydum
Cok kati olmayan hamuru kek kalibina dokuyoruz uzeri kizarincaya kadar pisiriyoruz
ay harika bu da. güzel oluyor mu? normalde ben tarhana çorbasını çok çok severim. bir numaralı çorbamdır kendisi.

ay harika bu da. güzel oluyor mu? normalde ben tarhana çorbasını çok çok severim. bir numaralı çorbamdır kendisi.
Valla mukemmel oluyor kek ekmek gibi oluyor mis gibi tarhana kokulu krakeri oglen yemeklerinde bile yogurtla yiyorum kitir kitir cokda saglikli yagli keklerden krakerlerden cok daha saglikli

Menum
Öğlen 12 de 3 halka sucuk yumurta salatası 1 lokma ekmek
Saat 15.30 civarı dünden yaptığım pudingten kalan ( 1sb süt 1 YK nişasta kakao kahve ve 2 YK yakın bal ile yaptım 2 güne böldüm)
Akşam 19 gibi karabuğday kısır
Saat 20.00 de 1catal köfte evdekiler açız dedi. Tat doku kontrolü yaptım

Günaydın ahali bol eksileriniz olsun :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben bugün tartilmayacagim dün regli oldum aslında bugün olmayı bekliodum. Zayıfladıkça artık daha düzenli oluyorum şükür.
Cumaya inşallah odemim gider ya eksi çıkmak istiyorum. Pazar günü güzel eksi gördüm. Bakalım

😁😁😁😁😁😁😁 salata detoksunun sonuclari

Eklentiler

• PicsArt_05-24-08.31.07.jpg
    PicsArt_05-24-08.31.07.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 24
Kaç eksin canm nasil oluyo o detoks
Butun gun salata yiyorsun canim sabah kahvaltinin salatasina az light peynir ekkiyosun az zeytinyagli ogleki salatan yagsiz aksamki salatan yagsiz bezelye misir yok salatalarda sos yok limon disinda ara ogunde 1 tane meyve su 3 litre ve spor bu odemini atan bir detoks normalde adetten once 3 gun yapiyorsun fakat ben 3 gun salata yersem halsizlesirim salatanin icine yagsiz tin baligi serbest sabah kahvaltisindakinin icine yumurta ekleyebilirsin protein olmasi lazim ben karabugdayli salata yedigim icin aksam yemeginde proteini ordan aldim yumyrta eklemedim

Back