anladım canım. Türk devletleri hep mahzun kalmışlar. hepsi ayrı ayrı. Rusya tepelerindeGozler
Soyle anlatayim benim babam tataristanli annem dogma buyume turkiyeli dedem turkiyeyede is yapmaya karar verip turkiyeye yerlesmis annemlede oyle tanismislar annem ogretmen benim dedem donmek istemis rusya kirima babam kalmak annem babamla evlenince otomatik olarak babam burda kalmis hep der iyiki kalmisim gitmemisim diye rusyaya simdi kirim ozerk oldu akrabalarim cogu orda bazisi babamlarla turkiyeye yerlesdi sehirlere dagilmislar en coguda eskisehirde
ay harika bu da. güzel oluyor mu? normalde ben tarhana çorbasını çok çok severim. bir numaralı çorbamdır kendisi.Canim soyleme
Canim soylemeyi unuttum tarhananin icine suyu yavas yavas koy kasikla kati kivama gelinceye kadar karistir az az suyu ekle o toparlaniyor kendiliginden civik olursa tarhana koy ilave olarak. Bide kekinin tarifini vereyim: 1 su bardagi tarhana kisi sayisina gore arttir
1 yumurta
Yarim cag bardagi yogurt istege bagli lezzet veriyor
Yarim cay bardagi zeytinyagi
Baharat karisimi
1 paket kabartma tozu alerjiniz varsa yarim cay kasigi karbonat
Uzerine corek otu istege bagli diledigin kuruyemisi koyabilirsin ben ay cekirdegi koydum
Cok kati olmayan hamuru kek kalibina dokuyoruz uzeri kizarincaya kadar pisiriyoruz
Gittim gezmeye oralara ata topragim benimanladım canım. Türk devletleri hep mahzun kalmışlar. hepsi ayrı ayrı. Rusya tepelerinde
sen tamamen buradaydın yani. hiç kırıma, tataristana gittin mi?
Valla mukemmel oluyor kek ekmek gibi oluyor mis gibi tarhana kokulu krakeri oglen yemeklerinde bile yogurtla yiyorum kitir kitir cokda saglikli yagli keklerden krakerlerden cok daha saglikliay harika bu da. güzel oluyor mu? normalde ben tarhana çorbasını çok çok severim. bir numaralı çorbamdır kendisi.
gözler çekiksenin oğlan mı?
Benim küçüğün küçüklüğüMasssalllahhhhh rabbim nazarlardan saklasin cokkk tattlii buuu
Massallah benim cocukkugumda boyleydi massah kocaman olmus rabbim evladinin ayagina tas degdirmesin insallahBenim küçüğün küçüklüğü
Şimdi 7 yaşında
Amin çok teşekkür ederimMassallah benim cocukkugumda boyleydi massah kocaman olmus rabbim evladinin ayagina tas degdirmesin insallah
Canim aksam kisir yemek istersen kinoali yap bulgur gibi sisirmez kinoa sindirimi kolaylastiriyorakşam yediğim kısır midemi şişirdi. bulguru çok seviyorum ama beni zorluyorrezene çayı içeceğim şimdi.
Kaç eksin canm nasil oluyo o detokssalata detoksunun sonuclari
Butun gun salata yiyorsun canim sabah kahvaltinin salatasina az light peynir ekkiyosun az zeytinyagli ogleki salatan yagsiz aksamki salatan yagsiz bezelye misir yok salatalarda sos yok limon disinda ara ogunde 1 tane meyve su 3 litre ve spor bu odemini atan bir detoks normalde adetten once 3 gun yapiyorsun fakat ben 3 gun salata yersem halsizlesirim salatanin icine yagsiz tin baligi serbest sabah kahvaltisindakinin icine yumurta ekleyebilirsin protein olmasi lazim ben karabugdayli salata yedigim icin aksam yemeginde proteini ordan aldim yumyrta eklemedimKaç eksin canm nasil oluyo o detoks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?