Amin canim amin cumlemizeSevindim canım, Allah birdaha hastalık göstermesin
GoodmorningGünaydın
Basenler kolay kolay gitmiyor canim maalesef erimesi icin sporu cogaltmak gerekiyor bendede var ama uzun bir surecten sonra gider basenİnşallah eksileri görebilirim kilo verdigime dair sözler çok mutlu ediyor lakin basenlerim gitmiyor bir türlü sinir oluyorum
Canım normal temizlik üç saat sürmez kikuzum senin bu ev temizliği rutin normal temizlik mi yoksa dip köşe mi ?eğer normalse onu saymıyorlar puandan haberin olsun
dikkatimi çekti hemen hemen hergün bi temizlik var oyüzden sordumCanım normal temizlik üç saat sürmez ki
Vallahi öyle sporda en fazla basen üzerine yapıyorum ama yok üst taraf 50,alt taraf 52 beden sinir oluyorum neyse su ramazan bir bitsin çok yürüyüş yapın inşallahBasenler kolay kolay gitmiyor canim maalesef erimesi icin sporu cogaltmak gerekiyor bendede var ama uzun bir surecten sonra gider basen
az önce instagram da bi bayana baktım takip ediyorum basenler erimişVallahi öyle sporda en fazla basen üzerine yapıyorum ama yok üst taraf 50,alt taraf 52 beden sinir oluyorum neyse su ramazan bir bitsin çok yürüyüş yapın inşallah
Eriyor tabi de zor eriyor ya benim göbek hemen gider ama basen çok zorluyor eliptigim olsa güzel toparlar aslında dur bakalım gözümü karartip alacağım bu gidisleaz önce instagram da bi bayana baktım takip ediyorum basenler erimiş
kkoşu bandım var diye almıyorum ama ben de istiyorum eliptikEriyor tabi de zor eriyor ya benim göbek hemen gider ama basen çok zorluyor eliptigim olsa güzel toparlar aslında dur bakalım gözümü karartip alacağım bu gidisle
Sorma zaman geçmiyor hiç yaaaabugün çabuk geçsin ya çok sıkıcı bir gün
Bence yürüyüş basen ve baldirlar için muhteşemVallahi öyle sporda en fazla basen üzerine yapıyorum ama yok üst taraf 50,alt taraf 52 beden sinir oluyorum neyse su ramazan bir bitsin çok yürüyüş yapın inşallah
Bende armut tipliyim, şükrediyorum ya havuç olsaydımVallahi öyle sporda en fazla basen üzerine yapıyorum ama yok üst taraf 50,alt taraf 52 beden sinir oluyorum neyse su ramazan bir bitsin çok yürüyüş yapın inşallah
Kesinlik her bölgeyi çalıştırır diye düşünüyorum kollarım ve basenlerim toparlarkkoşu bandım var diye almıyorum ama ben de istiyorum eliptik
Bende armut tipliyim, şükrediyorum ya havuç olsaydım
Benim de sadece göbek mide var bir olmuşlar anasını satayım popo yok dümdüz bacaklar inceBenm hersey orantili. Kiloyu aldimmi heryerden alıyorum massallah hiç bir yerim boş geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?