Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ÖNEMLİ

tartılma konusuna tekrar açıklık getireyim, normalde iftar öncesi tartılabiliyorduk ama iftar saati çok geç ve telaş olacağından unutulur diye erken saatte tartılmak gerekiyor.
dediğim gibi
saat 13 e kadar tartılıp paylaşın elimizde resmi tartı sonucumuz olsun. sonra tekrar KURALLARA UYGUN ŞEKİLDE İSTEYEN SAAT 19 A KADAR TARTILIP PAYLAŞABİLİR.. liste paylaşım son saatine yetişmesi açısından.

BEN GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPARIM YİNE.

MUTLAKA; KULLANICI ADINIZN VE GÜNÜN TARİHİNİN DOĞRU YAZILDIĞI BİR KAĞIT İLE TARTI FOTOSU ÇEKİLECEK.
eksik paylaşımlar kabul edilmiyor.

LÜTFEN ÖZEN GÖSTERELİM.

İnşallah eksileri görebilirim kilo verdigime dair sözler çok mutlu ediyor lakin basenlerim gitmiyor bir türlü sinir oluyorum
Basenler kolay kolay gitmiyor canim maalesef erimesi icin sporu cogaltmak gerekiyor bendede var ama uzun bir surecten sonra gider basen

Basenler kolay kolay gitmiyor canim maalesef erimesi icin sporu cogaltmak gerekiyor bendede var ama uzun bir surecten sonra gider basen
Vallahi öyle sporda en fazla basen üzerine yapıyorum ama yok üst taraf 50,alt taraf 52 beden sinir oluyorum neyse su ramazan bir bitsin çok yürüyüş yapın inşallah

Back
X