Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım senin karar verdiğinde ne kadar azimli olduğunu biliyoruz, o yüzden tekrar düşün lütfen.. herkeste bir gevşeme var bu aralar ben dahil, ama elimizden geldiğince devam etmeye çalışmalıyız.. biraz daha zaman.. baktın yine yapamıyorsun birkaç hafta izin veririz sana canım, ama öyle temelli gitmek yok..

offf offfffff nefsime yenildim yaaa ama ikinci kere daha asla olmayacak çektiğim vizdan hesabı yetti arttı bile...

valla bana da versen ben de yerim biskrem, tutku.. bayılıyorum öyle çikolatalı bisküvilere ama yemek yok.. kilo verince ödül olarak yiyebiliriz..

ben de bugünkü menümü yazayım..

sabah: kepek ekmeğine 1 adet tost
öğlen: fırında tavuk, salata, yoğurt
akşam: 3 adet ızgara köfte, salata, 1 adet biber dolması

ya hiç su içemiyorum bu aralar, bir de şu ara öğünleri yemem lazım, o zaman herşey daha kolay olacak eminim..

Dünki menümü yazayım

Sabah:
4 tane yulaflı bisküvi
Yarım bardak şekersiz çay

Ara:
1 bardak yeşilçay

Öğlen:
1 tane nektarin

Ara:
5 tane yulaflı bisküvi
Yarım bardak şekersiz çay
1 bardak yeşilçay

Akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 ince dilim beyaz ekmek

Sonraaa
1 ufak güveçte kaşarlı mantar
1 tane cornettooooooooo:78::78:
3.5 litre su

canım senin bu diyetisyenin verdiği liste sanki montiye benziyo.. Kolay yaparsın sanırım..

canım nerelerdesin sen yauv. Evet biraz benziyor canım ana öğünlerde 4 grubu es geçmiyecekmişim.

Buğday, süt, protein, sebze bunlar muhakkak olacakmış protein mecburiyeti çok fzl yok vede aç kalma diye bir şey olmayacak kan şekerimi yükseltmem lazımmış. Ekmek yediğim zaman pilav yok pilavda 2 kaşık yiyebiliyorum şuanda çook güzel gidiyorum hiçte acıkmıyorum inş. Böyle devam ederim.

Bu arada montide olduğu gibi havuç mısır patates yemek kesinlikle yok.

günaydın kızlarrrrr
sabah meyve salatası (muz seftali üzüm) ve bir bardak süt içtim canım hiç ekmek yemedek istemedi
bu ara meyveye cok düştüm

Fenalarrdaaaa canım evde yemek hazırlayıp getirmek istemiyor.
İşyerinde de dogru düzgün yemek yokk.
Hazır ürünlere dadanmam an meselesii

canım işyerinde yemek durumundan bende müzdaribim onuda sormuştum ben diyetisyene öğlenleri 2 ince tam tahıllı ekmek arasına peynir domates koyup götür köfte koy götür yada ton balığı ayran bulundur devamlı yanında dedi ama ben bunuda hazırlayamıyorum sabah oğlumdan kaçıcam diye çabalarken

ben bugünki menümü yazayım size unutmadan

kahvaltı
1 bardak bitki çayı
1dilim t.tah.ekmek
2kk peynir
1 tane mandalina

ara
1 armut

öğlen
fırın tavuk (maalesef işyerinde bu varmış)
bol yoğurt
1kepçe çorba

ara
5-6 tane erik

akşam için daha karar veremedim
ama
ıspanak yada taze fasulye yapacağım
yanına bol yoğurt
salata

gece yatarken süt

Bende uykumdan erken uyanıpta hazırlayamıyorum yaa
Yarından itibaren totomu erken kaldırayımda hazırlayayım olmuyor böyle..
Allah bağışlasın kaç yaşında oğlun?

Bende uykumdan erken uyanıpta hazırlayamıyorum yaa
Yarından itibaren totomu erken kaldırayımda hazırlayayım olmuyor böyle..
Allah bağışlasın kaç yaşında oğlun?

aralıkta 2 yaşına girecek teyzesi. sağolasın cümlemizin evladını korusun mevlam. bencede uyan ve hazırla bişeyler kendine işyerinde çok düzensiz besleniyoruz kendimden biliyorum acıktıkca aburcubura saldırıyordum ben tabi artık abur cubur çekmecimi meyve çekmecesi olarak değiştirdim ben erken kalkıyorum ama kahvaltı etmeye bile vakit bulamıyorum oğlum sağolsun doğduğundan beri çalar saatimi kurmam otomatik olarak engeç 7 de uyanır nasıl kuruosa adam kendini geceden

mrhb... bugün gün boyu elektriğim olmadığı için net.e giremedim... aklıma gelmişken söyleyeyim malum kışa doğru gidiyoruz doğuda yaşadığım için burda elektrik kesintisi çok oluyor eğer birkaç gün giremezsem ve kilo bildirimi yapamazsam bana kızmayın ve beni takımdan sakın atmayın bazen 3-4 gün elektiriğin olmadığı zamanlar oluyor...
yediklerime gelelim

sabah 1 bardak ılık su...
1 bardak şekersiz yarım yağlı süt...
1 tane haşlanmış yumurta...

ara 1 elma...

öğle 1 dilim ekmek
yarım kk peynir...
yarım yumurta...

ara yine elma...

Oyy daha çook küçükkk :)) Yiirrr onu teyzesii :))
Bende değiştirmeliyim bisküviler çok zararlı.
Yarın için yağsız süt, yumurta alıyım diyorum..
Öglende çabuk corba alıcam 84 kaloriymiş bi tanesi gayet mantıklı geldi bana

Menün güzel şekerim sütü bende senden kıskandım içeyim yarına :)
Gayyett güüzelll Yasemin menüsü

Selam kızlar bugünkü menümü paylaşım sizlerle ;

SABAH : 1 Bardak elma çayı ve 3 adet grisini

ÖĞLE : 1 Kase çorba

ARA : 1 Avuç taze erik,ceviz,fındık ve badem kurusu

AKŞAM : 4 Yemek kaşığı taze fasulye ( birazdan da meyveli aktıvya yicem )

Ama gel gör ki su 1 lt napıcam bilmiyorumm :18:

Menün güzel şekerim sütü bende senden kıskandım içeyim yarına :)
Gayyett güüzelll Yasemin menüsü

teşekkür ederim fıstık... bende bayadır süt içmiyordum sabahta zoraki içtim pek sevmiyorum.... eşim de malesef benimle birlikte zayıflamış hemde 3 kg.... kilo alması için uğraşıyorum sabah ve akşam 1 bardak ballı süt hazırlıyorum sabahta içmem dedi çocuk gibi teşvik etmek için içtim sütü.....

bende seninle aynı durumdayım 1 lt ancak içebiliyorum canım istemediğimden değil 14.30a kadar okuldayım okulda da su bazen var bazen yok wc.de problemli öyle yerlerde wc.yi kullanamıyorum onun için su içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…