olmadı canım ya o biskremler ne hadi yedin niye 7 taneeee
arkadaşlar merhaba.uzun süredir giremedim..ne diyet ne spor yapabiliyorum salmış durumdayım..aile içi problemler yaşıyorum takıma konsantre olamıyorum yararımdan çok zararım dokunuyor sanırım..başta sezilmelin izniyle takımdan ayrılmak istiyorum.beraber karar verip burayı açtığımız arkadaşlarımdan çok özür diliyorum devam ettiremediğim için.
Teşekkür ederim canım hep beraber nice kilo vermelereee inş.
offf offfffff nefsime yenildim yaaaama ikinci kere daha asla olmayacak çektiğim vizdan hesabı yetti arttı bile...
valla tebrikler canım, süpermiş..
canım senin bu diyetisyenin verdiği liste sanki montiye benziyo.. Kolay yaparsın sanırım..
Günaydın kızlar nasılsınız bakim
Fenalarrdaaaa canım evde yemek hazırlayıp getirmek istemiyor.
İşyerinde de dogru düzgün yemek yokk.
Hazır ürünlere dadanmam an meselesii
canım işyerinde yemek durumundan bende müzdaribim onuda sormuştum ben diyetisyene öğlenleri 2 ince tam tahıllı ekmek arasına peynir domates koyup götür köfte koy götür yada ton balığı ayran bulundur devamlı yanında dedi ama ben bunuda hazırlayamıyorum sabah oğlumdan kaçıcam diye çabalarken
Bende uykumdan erken uyanıpta hazırlayamıyorum yaa
Yarından itibaren totomu erken kaldırayımda hazırlayayım olmuyor böyle..
Allah bağışlasın kaç yaşında oğlun?
aralıkta 2 yaşına girecek teyzesi. sağolasın cümlemizin evladını korusun mevlam. bencede uyan ve hazırla bişeyler kendine işyerinde çok düzensiz besleniyoruz kendimden biliyorum acıktıkca aburcubura saldırıyordum ben tabi artık abur cubur çekmecimi meyve çekmecesi olarak değiştirdim ben erken kalkıyorum ama kahvaltı etmeye bile vakit bulamıyorum oğlum sağolsun doğduğundan beri çalar saatimi kurmam otomatik olarak engeç 7 de uyanır nasıl kuruosa adam kendini geceden
mrhb... bugün gün boyu elektriğim olmadığı için net.e giremedim... aklıma gelmişken söyleyeyim malum kışa doğru gidiyoruz doğuda yaşadığım için burda elektrik kesintisi çok oluyor eğer birkaç gün giremezsem ve kilo bildirimi yapamazsam bana kızmayın ve beni takımdan sakın atmayın bazen 3-4 gün elektiriğin olmadığı zamanlar oluyor...
yediklerime gelelim
sabah 1 bardak ılık su...
1 bardak şekersiz yarım yağlı süt...
1 tane haşlanmış yumurta...
ara 1 elma...
öğle 1 dilim ekmek
yarım kk peynir...
yarım yumurta...
ara yine elma...
Menün güzel şekerim sütü bende senden kıskandım içeyim yarına :)
Gayyett güüzelll Yasemin menüsü
Selam kızlar bugünkü menümü paylaşım sizlerle ;
SABAH : 1 Bardak elma çayı ve 3 adet grisini
ÖĞLE : 1 Kase çorba
ARA : 1 Avuç taze erik,ceviz,fındık ve badem kurusu
AKŞAM : 4 Yemek kaşığı taze fasulye ( birazdan da meyveli aktıvya yicem )
Ama gel gör ki su 1 lt napıcam bilmiyorumm :18: