- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
Teşekkürler
Bayadır girmiyordun topiğe herhalde frangipani görmedim seni..
Geçen hafta adalar turunuz nasıl geçti??
Teşekkürler
Bayadır girmiyordun topiğe herhalde frangipani görmedim seni..
Geçen hafta adalar turunuz nasıl geçti??
canım nerelerdesin sen yauv. Evet biraz benziyor canım ana öğünlerde 4 grubu es geçmiyecekmişim.
Buğday, süt, protein, sebze bunlar muhakkak olacakmış protein mecburiyeti çok fzl yok vede aç kalma diye bir şey olmayacak kan şekerimi yükseltmem lazımmış. Ekmek yediğim zaman pilav yok pilavda 2 kaşık yiyebiliyorum şuanda çook güzel gidiyorum hiçte acıkmıyorum inş. Böyle devam ederim.
Bu arada montide olduğu gibi havuç mısır patates yemek kesinlikle yok.
canım maşalllah inşallah böyle gider hep.. bende bir bıkkınlık, bir yorgunluk var.. bütün enerjim gitti.. tatil yapamadık sanırım ondan.. şimdi planlamaya çalışıyorum inşallah ekim başı gidicez tatile..
valla ben dikkat etmeye çalışıyorum ama aralarda kaçıyo yine bazen maalesef.. şu ilk monti motivasyonumu bir türlü yakalayamadım
ben de dün yediklerimi yazayım
sabah: 1 fincan şekersiz kahve
2 dilim tahıllı ekmek
domates, biber, beyaz peynir
öğle: köfte, erişte, yoğurt
akşam. fırında tavuk, salata, yoğurt
1 çatal kakaolu tahin helvası
sabah meyve salatası ve süt
öğlen tost ve ayran
ara:seftali ve yarın galeta
ara: 2 kasık taze fasulye
akşama kızartma yapıcam
ceyce mandalina cıktımı yaa
herkese güünaydın meyve salatamla güne basladım ekmekten daha güzel tok tutuyor kafam kadar seftali yersemtutar tabikide ahhaha
hala 59.8 im insallah yarında böyle kalırım bugün carsıya cıkıcam yürüyüş yapmus olurum
sezimelcim sen bugünde bu kilonu korursun şekerim hatta 200 gr flan daha verirsin sonuçta yürüyüş yapacaksın. yarın bizim gruptan iyi bir sonuç çıkacağını düşünüyorum ben.