Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bravo canım misafirlerin olduğu halde onlardan ayrı yemek yapman süper tebrik ederim seni

menünde çk güzel yanlız dün öglen yemeği yemedinmi göremedim

sen okulu kırmada beni geçmişsin

arkadaşlar lütfen bu hafta daha dikkatli aha sporlu bir hafta olsun ve güzel kilolar verelim kaçamak yapmayalım cumaya kadar

sonuncu olmak ne demk yawwww

rezillik valla hadi canlanın bakiiiiim tabi bende efem

Yok canım bi daha içmem zaten ayda yılda bir benimki
Bu hafta ilk sıralarda olalım kızzlarr..
Ben kendi adıma dikkat edicem söz veriyorum

bravo canım misafirlerin olduğu halde onlardan ayrı yemek yapman süper tebrik ederim seni

menünde çk güzel yanlız dün öglen yemeği yemedinmi göremedim

sağol canım yaa bu sefer acayip azimliyim canım ben diyet yapmayı değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorum diyetisyenimin tavsiyesi bu şekilde düşünüp hareket etmem yok canım yaa öğlen yemeği yiyemedim misafirlerime yemek hazırlamakla mesguldüm

arkadaşlar lütfen bu hafta daha dikkatli aha sporlu bir hafta olsun ve güzel kilolar verelim kaçamak yapmayalım cumaya kadar

sonuncu olmak ne demk yawwww

rezillik valla hadi canlanın bakiiiiim tabi bende efem

ahaaa sonuncumu olduk benim sayemde olmuş olabiliiriz ama bu hafta bunu telafi edeceğim inş.

arkadaşlar merhaba.uzun süredir giremedim..ne diyet ne spor yapabiliyorum salmış durumdayım..aile içi problemler yaşıyorum takıma konsantre olamıyorum yararımdan çok zararım dokunuyor sanırım..başta sezilmelin izniyle takımdan ayrılmak istiyorum.beraber karar verip burayı açtığımız arkadaşlarımdan çok özür diliyorum devam ettiremediğim için.

ceycem cok güzel gidiyor tütütütüttü

mywish bende umutlu olmak istiyorum bu hafta aslında spora gidicem ama bebeme bakacak insan bulamadım babannede pek oralı olmadı

hayriye seni bir kere daha düşünmeye davet ediyorum

hayrişim birkere daha düşün şekerim. bak bende birara giremediğim için çıkmayı düşünmüştüm.ama benide buşekilde devam etmeye desteklediniz sende devam et canım bu dönem geçici bir dönem geçecek gidecek bak ben kendimi toparlamaya başladım herşeye ve herkese rağmen sen bu kilolarını verirsin zaten vereceğin çok kiloda yokki burayıda bırakırsan stresle kilo bile almaya başlarsın bak demedi deme

maşallah dimi kız bana nazarlardan korusun mevlam beni bu gazla devam edersem hedefime ulaşacağım

Spor güzel sıkılaştırır ya bende kendi çapımda evde yapıyorum.
Resmimi ekliyim buraya da
Gerçi senin eklemen gerek ama 60 kiloyla
Olsun genede moral olur belki

Eki Görüntüle 258802

Burdan ayrılmasak iyi
Benim çok kolay kilo alan bi yapım var.
Burdann ayrılmayı düsünmüyorummm.
Seni bırakamammmm KK

karnemizi alalım ama yine formumuzu korumak adı altında bir topik fln açarız. daha iyi olmazmı

ceyce sende bi ara resim koysan süper motive olur gerçi topiktan bakıyoz ama senide görelim dedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…