günaydın kızlar.
dün kahvaltıda hatta yemekte misafirlerim vardı ama ben diyetimi hiiç bozmadım.
dün yediklerimi yazayım.
kahvaltı-öğlen
1dilim tam tahıllı ekmek
bol domates salatalık
1 bardak bitki çayı
1kk peynir ve 3tane zeytin
ara
1 tane elma
akşam
misafirlerim olmasına rağmen kendime özel yemek yaptım
1 tavuk göğsü fırında, bol salata yoğurt
yatarken
süt
bu sabah yediklerimi yazayım
kahvaltı
1dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1bardak bitki çayı
bol domates salatalık maydanoz (hiç sevmem :26: aslında )
2 kk peynir
ara
armut
Bugün ben yine kaçamak yaptım hiç yememem gereken şeyleri abarta abarta yedim sonuç mu akşam mide bulantısı ve k..tum... Benim bünye az yemeye alışmış fazlasını kabul etmiyor galiba...
Neyse sabah kahvaltıda misafirlerim vardı ama dikkat etmeye çalıştım kızartma kaşar peyniri gibi fazla kalorili şeyleri asla yemedim
öğle daha doğrusu 16 gibi pikniğe gittik hiç ekmek yemedim ama ama ama sucuk ve tavuk ızgara yedim:84:
Sonra eşimin bi arkadaşı çaya çağırdı 2 tane kurabiye yedim:84:
Sonra bi arkadaş daha çaya çağırdı orada da 2 tane un kurabiyesi yedim:84:
Anlayacağınız abarttım... Bugün inşallah oruç olacağım akşamada dikkat etmeye çalışacam çünkü bugün evlilik yıldönümümüz akşam çeşit çeşit yemekler falan yapacam
herkese günaydın..
mywish kızım iyi cok sükür saolasın..yanlız alkollü içeçekler kalorilidir birde 2 bardak kola
puhahaha sana diyen ben dün neler yedim hiç yazmayım :18:
bugün kendime ceza az yicem ekmek yok .. aslında lapa diyeti yapmak istedim ama hafta içi duruma bakacam artık
tuna cım ben 3 öğün ana 3 öğün ara asla yiyemem yaa cocukla ben gündüz kendime özel yemek yapamıyorum yani birde öğlen yemek yeme alıskanlığım yok en fazla tost yapabilirim :)
yasemin sende bu hafta baya kaçamak yaptın heee
HAYDİ BAKALIM HERKES ARTIK YEDİKLERİNİ YAZSIN BU HAFTA HEPİMİZ SIKI DİYETTEYİZ..KİMSE KAÇMASIN BOL PAYLASIM HEPİNİZDEN
bravo canım misafirlerin olduğu halde onlardan ayrı yemek yapman süper tebrik ederim seni
menünde çk güzel yanlız dün öglen yemeği yemedinmi göremedim
arkadaşlar lütfen bu hafta daha dikkatli aha sporlu bir hafta olsun ve güzel kilolar verelim kaçamak yapmayalım cumaya kadar
sonuncu olmak ne demk yawwww
rezillik valla hadi canlanın bakiiiiim tabi bende efem
arkadaşlar merhaba.uzun süredir giremedim..ne diyet ne spor yapabiliyorum salmış durumdayım..aile içi problemler yaşıyorum takıma konsantre olamıyorum yararımdan çok zararım dokunuyor sanırım..başta sezilmelin izniyle takımdan ayrılmak istiyorum.beraber karar verip burayı açtığımız arkadaşlarımdan çok özür diliyorum devam ettiremediğim için.
ceycem cok güzel gidiyor tütütütüttü
mywish bende umutlu olmak istiyorum bu hafta aslında spora gidicem ama bebeme bakacak insan bulamadım babannede pek oralı olmadı
hayriye seni bir kere daha düşünmeye davet ediyorum
ceycem cok güzel gidiyor tütütütüttü
mywish bende umutlu olmak istiyorum bu hafta aslında spora gidicem ama bebeme bakacak insan bulamadım babannede pek oralı olmadı
hayriye seni bir kere daha düşünmeye davet ediyorum
Spor güzel sıkılaştırır ya bende kendi çapımda evde yapıyorum.
Resmimi ekliyim buraya da
Gerçi senin eklemen gerek ama 60 kiloyla
Olsun genede moral olur belki
Eki Görüntüle 258802
Eki Görüntüle 258803
Eki Görüntüle 258804
Eki Görüntüle 258805
Eki Görüntüle 258806
tebrik ediyorum canım seni yaa süper kilo vermişsin
Teşekkür ederim canım hep beraber nice kilo vermelereee inş.
amin canım amin inş. hepimiz hedeflerimize ulaşırız burdan mutlu bi şekilde ayrılırız.
Burdan ayrılmasak iyi
Benim çok kolay kilo alan bi yapım var.
Burdann ayrılmayı düsünmüyorummm.
Seni bırakamammmm KK
karnemizi alalım ama yine formumuzu korumak adı altında bir topik fln açarız. daha iyi olmazmı
Spor güzel sıkılaştırır ya bende kendi çapımda evde yapıyorum.
Resmimi ekliyim buraya da
Gerçi senin eklemen gerek ama 60 kiloyla
Olsun genede moral olur belki
Eki Görüntüle 258802
Eki Görüntüle 258803
Eki Görüntüle 258804
Eki Görüntüle 258805
Eki Görüntüle 258806
sağol canım yaa bu sefer acayip azimliyim canım ben diyet yapmayı değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorumdiyetisyenimin tavsiyesi bu şekilde düşünüp hareket etmem yok canım yaa öğlen yemeği yiyemedim misafirlerime yemek hazırlamakla mesguldüm
hayranlıkla baktım canım azmini kutluyorummm