Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüüü:KK3:

Sabah:
Yarım peynir çıbık kraker..

Ara:
1 bardak yeşilçay
Yarım kalan peynirli çıbık kraker..

Öğlen:
Tavuklu salata
Ayran

Ara:
1 bardak form çayı
Tuzlu accık çıbık kraker

Akşam:
Yarım dürüm döner
Sade dondurma

günaydın kızlar..

nasılsınız. keyfim moralim iyi değil ama diyetim bomba gibi devam ediyor hiçbirşekilde a rtık stresimi üzüntümü yemek yemeyle atlatmaya çalışmak istemiyorum benim en büyük hatam bu yaa birşeye canım sıkılsın üzüleyim hemen elime bir aburcubur alıyorum kendimi aburcubur çekmecemin yanında buluyorum ama artık yok kendime gelme ve bakma zamanm geldi

günaydın kızlar...
dün yediklerimi yazmadım galiba..
sabah meyve tabağı mız üzüm seftali ve süt
ara yok
öğlen yok
ara yok
akşam dürüm yidim birde yarım bardak kola
maça gittik kıızmlan ve dün tam 4 saat ayaktaydım
bu sabah tartıldım 59.8 gördüm :) baya eneri sarfetmişim ahhahhah

bugünde sabah yine meyve tabağı ve süt
öğlen tost ve ayran yidim
akşama daha düşünmedim

Teşekkürler :KK17:
Bayadır girmiyordun topiğe herhalde frangipani görmedim seni..
Geçen hafta adalar turunuz nasıl geçti??:KK9:

giriyorum yediklerimi yazıyorum ve çıkıyorum canım.. acayip bunaldım, yoruldum..

ada turu güzeldi ama çok yorucuydu, en azından monoton hayatta bir değişiklik oldu.. :KK1::KK1:

Teşekkürler :KK17:
Bayadır girmiyordun topiğe herhalde frangipani görmedim seni..
Geçen hafta adalar turunuz nasıl geçti??:KK9:

giriyorum yediklerimi yazıyorum ve çıkıyorum canım.. acayip bunaldım, yoruldum..

ada turu güzeldi ama çok yorucuydu, en azından monoton hayatta bir değişiklik oldu.. :KK1::KK1:

sen nasılsın ??

kızlar nerdesiniz bakımmmm

2 gün kaldı cumaya kilolar nası biraz daha çaba gösterelim takımı yukarılara taşıyalım diyorum canlarımmmm

ama ben spor konusunda zorlanıyurm evde yürüyüş bandı bana ben ona bakıyorum tık yooookkk

dünkümenümü yazııımm

sabah

yarım bardak süt

kahvaltı:2 dilim kepek light peynir şekersiz çay

öglen 1 kaşık pilav koca bikase yoğurt 1 dilim çavdar

ara 1 kuru kayısı 1 galeta

akşam

yeşil fasulye
3 kaşık makarna

ara 3 erik yarım bardak süt
1 adet etiform bisküvi

öglen ve sabah çok aç kalınca akşam kendimi zor tuttum kızlar yeşil çay kurtarıcım oldu

sevgilerrrrr

canım nerelerdesin sen yauv. Evet biraz benziyor canım ana öğünlerde 4 grubu es geçmiyecekmişim.

Buğday, süt, protein, sebze bunlar muhakkak olacakmış protein mecburiyeti çok fzl yok vede aç kalma diye bir şey olmayacak kan şekerimi yükseltmem lazımmış. Ekmek yediğim zaman pilav yok pilavda 2 kaşık yiyebiliyorum şuanda çook güzel gidiyorum hiçte acıkmıyorum inş. Böyle devam ederim.

Bu arada montide olduğu gibi havuç mısır patates yemek kesinlikle yok.

canım maşalllah inşallah böyle gider hep.. bende bir bıkkınlık, bir yorgunluk var.. bütün enerjim gitti.. tatil yapamadık sanırım ondan.. şimdi planlamaya çalışıyorum inşallah ekim başı gidicez tatile..
valla ben dikkat etmeye çalışıyorum ama aralarda kaçıyo yine bazen maalesef.. şu ilk monti motivasyonumu bir türlü yakalayamadım :KK50::KK50:

ben de dün yediklerimi yazayım

sabah: 1 fincan şekersiz kahve
2 dilim tahıllı ekmek
domates, biber, beyaz peynir

öğle: köfte, erişte, yoğurt

akşam. fırında tavuk, salata, yoğurt

1 çatal kakaolu tahin helvası

canım maşalllah inşallah böyle gider hep.. bende bir bıkkınlık, bir yorgunluk var.. bütün enerjim gitti.. tatil yapamadık sanırım ondan.. şimdi planlamaya çalışıyorum inşallah ekim başı gidicez tatile..
valla ben dikkat etmeye çalışıyorum ama aralarda kaçıyo yine bazen maalesef.. şu ilk monti motivasyonumu bir türlü yakalayamadım :KK50::KK50:

canım inş. hep böyle devam ederim şuanda sağlam başladım bakalım sonuna getiririm inş.

iş yoğunluğu havalar birde tatile çıkamaman seni bu hale getirmiş canım çıkın tatile birkaç gün dinlen sonra yine eski motivasyonuna dönersin

ben de dün yediklerimi yazayım

sabah: 1 fincan şekersiz kahve
2 dilim tahıllı ekmek
domates, biber, beyaz peynir

öğle: köfte, erişte, yoğurt

akşam. fırında tavuk, salata, yoğurt

1 çatal kakaolu tahin helvası

iremcim aslında bak yediklerin hiçte öyle fzl bişeyler değil canım. sen biraz rahatlasan şu yorgunluğunu atsan toparlarsın kendini canım yaa.

kızlar 2 gündür böreğe dadandım :KK43:((((((
biraz önce spor yaptım neyseki, 45 dk bisiklet

sabah meyve salatası ve süt
öğlen tost ve ayran
ara:seftali ve yarın galeta
ara: 2 kasık taze fasulye
akşama kızartma yapıcam :KK43:

Selam Kızlar Bugün Tartıldım 1 Kilo Daha Eksilemişim,Darısı Başınıza :KK64:
Bugünkü Menümü Paylaşım Sizlerle ;

SABAH : 1 Bardak yeşil çay ve 2 adet grisini

ÖĞLE : Yarım kase çorba ve 4 yemek kaşığı türlü

AKŞAM : 2 Adet tavuk but

:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

günaydın kızlar

ben geldim nekadar kasvetli bir hava var bugün yaaa

hemen size düünkü menümü yazayım

sabah
1 d.tam tahıllı ekmek
maydanoz,domatez
2kk peynir
3 tane zeytin
1 b.bitki çayı

ara
1 elma
1 mandalina

öğlen
4 kaşık çorba
salata
2 kaşık makarna

ara
2 tane erik
1 tane ayran

akşam
5 kaşık ıspanak yemeği
yoğurt

ceyce mandalina cıktımı yaa

herkese güünaydın meyve salatamla güne basladım ekmekten daha güzel tok tutuyor kafam kadar seftali yersem :KK53: tutar tabikide ahhaha
hala 59.8 im insallah yarında böyle kalırım bugün carsıya cıkıcam yürüyüş yapmus olurum

ceyce mandalina cıktımı yaa

herkese güünaydın meyve salatamla güne basladım ekmekten daha güzel tok tutuyor kafam kadar seftali yersem :KK53: tutar tabikide ahhaha
hala 59.8 im insallah yarında böyle kalırım bugün carsıya cıkıcam yürüyüş yapmus olurum

Günaydın canım.çıkmış canım bir haftadan beri alıyoruz. malum oğluşum grip ailecenek yiyoruz hatta daha çok ben yiyorum

sezimelcim sen bugünde bu kilonu korursun şekerim hatta 200 gr flan daha verirsin sonuçta yürüyüş yapacaksın. yarın bizim gruptan iyi bir sonuç çıkacağını düşünüyorum ben.

sezimelcim sen bugünde bu kilonu korursun şekerim hatta 200 gr flan daha verirsin sonuçta yürüyüş yapacaksın. yarın bizim gruptan iyi bir sonuç çıkacağını düşünüyorum ben.

bende takımdan umutluyum canım ama yemek yedikten sonra akşamları tartı 60 diyor ona bozuluyorum yaaa artık hiç 6 lı rakam görmek istemiyırum ben :KK19:

X