maviyeşil menunu benim yukarda kendi menümü yaptığım formatta hazırlarmısın.
bazen biz yediğimzi saatleride yazıyoruz sende yapabilirsin. ayrıca miktarlar oldukça önemli dün yazmıştım.
vs açılımınıda yapmalısın.
ne yazıkki menun bu haliyle sağlıksız olmuş. tüm kalorileri akşama yüklemişsin. ara öğünde yok. öğlende yok..
spor ve su miktarındna bahsetmemişsin. tabi bu konu gdogan ve innukun bakanlığı ama ben menude olmadığını gördüğüm için format konusundan yorum yapıyorum.
bayıldım bayıldım süper bir fikir. 16 bence ideal bir rakam bengicim.
imza: Ceza bakanı Şura
canım sen kurallarımızı okumadın sanırım daha yada eksik kaldı. bilgilendireyim bende seni. birincisi menülerimizi Rapor adı altında veriyoruz. ikincisi özellikle kahvaltı öğlen akşam adı altında yazıyoruz ve bence kilo vermek istiyorsan kesinlikle ara öğün yapmalısın. üçüncüsüde spor yok dahi olsa yok olduğunu belirtiyoruz ve suyumuzun miktarını yazıyoruz. birde kaçamak yapma isteğin olduğunda buraya uğrayacak durumun varsa gelip hemen yazıyorsun burda olanlarımız destek veriyoruz. bu şekilde yaptığım irmik helvasını az yemeye burdaki arkadaşlarıma borçluyum. kısacası burayı biliyorsun ama sanırım grubundan daha değişiğiz o nedenle çabuk alışacağını düşünerek bizimle çıktığın diyet yolculuğunda eminim başaracaksın. benim daha vermem gereken 20 kiloya yakın var müdavimi oldum denilebilir. ama şuna çok eminim ki gittiğim diyetisyenlerden daha mükemmel destekler alıyorum burda. o nedenle senden isteğim daha sık olarak aramıza katılman ve gün içerisinde çok az değil az ve sık yemek yemen.
Kaptanım 2 ay kaçamaksız cezasında anlaştık, Topiğe hergün uğrama konusunda elimden geleni yapıyorum ve yapıcam. Ama Mümkünse pazar günleri izin rica edeceğim. Pazar günü evde olmyorum olduğum kısıtlı zamanlarda da evdeki işten güçten fırsat bulamıyorum maalesef.. Fırsatım olursa elbetteki uğrarım ama pazar günleri izinli olsam olar mı aceba???
burası bir takım mı??başlamış bir süreç mi var??ben de katılabilir miyim???
kızlar dunku menum
zeytın
peynır
domates
salatalık
vs
oglen menum: 1elma(cok ıs yapıyordum yemek yıcek vakıt yoktu)
aksam: 1lahmacun 1ayran
canım ınsallah bana ugur getırırsınız vermek ıcın elımden gelenı yapacagım
su bakanı üşenme:) bızı su ıcmeye motıve et:))
canım arkadaslarım yenı arkadasımlarım tabıkı bende varım..ama kaptancım bana bı kac gun ızın ver..daha baslamadan kullanayım sonradan kullanmam.cunku bılıyorsun anneme gıtcem yarın ve cuma gonderdıkten sonra gelırım...zaten bı kac ay kalcak .gıdıp kalma olayımda olmıcak daha rahat ve kafam burda olurum... ve benıde lıstelere eklersenız en azından dahah ıyı motıve olurum buraya...cumartesı spora baslıcam ..
canım cok tesekkur ederım..ınş
Evet ya kaptanim hsonlari izinli olsak girebilen yine girse.cunku yeri geliyor hsonu eve giremiyiruz yaz geldi birde kis olsa neyse
Bu arada ne zamandır aklımda bir öneri daha var şöyle ki;
Salı günleri ara tartı günü mü yapsak.. Cuma gününe kadar en azından gidişatımızı kontrol etmiş oluruz. Dukan diyeti zamanından alışkanlık bende sık tartılmayı seviyorum...Bir çok diyetisyen de öneriyor zaten motivasyonu korumak amaçlı olarak.
Ne dersiniz?
Ben hiç giremiyorum artıkHiç vaktim olmuyo her gün sınavım var sürekli okuldayım pratik sınav teorik sınav derken çok yoruluyorum yiceklerime gelince bu koşuşturmada ne yedim farkında bile değilim Beni mazur görürseniz çok mutlu olurum ben derse gidiyorum şimdi
canım ya kolay gelsin ne kadar sürecek finaller. nasıl gidiyor?
28inde biticek.Ama şimdiden pilim bitti benim dün pratik sınav vardı sabahtan akşam 5e kadar koşturup durduk.Stres de çok fazla ben rapor fln da yazamıyorum hiç giremiyorum ki yakında diskalifiye bile olabilirim onun için ben ayrılsam mı
28inde biticek.Ama şimdiden pilim bitti benim dün pratik sınav vardı sabahtan akşam 5e kadar koşturup durduk.Stres de çok fazla ben rapor fln da yazamıyorum hiç giremiyorum ki yakında diskalifiye bile olabilirim onun için ben ayrılsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?