• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ve her iki gruptanda isim verenleri öncelikle karşılıklı koç - talebe olmak isteyenleri eşleştirdim sonrasında ben gerisini birbirine eşledim ve şimdi kilo veremeyen yada çok az vermiş olan 4-5 kişinin koçu var... Bu koçlar sadece o kişilerle ilgileniyor ne yedi ne yemedi sporunu yaptımı yapmadımı her bişeyi sadece bir kişinin sorumluluğunda koçun...

Benim koçum cornella mesela ben raporumu ona veriyorum ne yiyeceğime ne zaman yiyeceğime bir tek o karışıyor onun dışında kimsenin benim menüme yorum yapma hakkı yok... Bu diğer grupları içinde geçerli kemse kimsenin talebesine yorum yapamaz"""

Bundan bahsettim canım begenmedim herkes herkesin menüsüne yorum yapsın bence.

Bengicim ceza görevi şurada oldu. Ben ne yapayım bilemedim :)

10 /06 /2013 pzt
11 :30

Et dürüm (otogarda yedim )

Akşam
10 hamsi
1 dilim ekmek
Salata
1 dilim karpuz

Sade türk kahvesi
2 litre su
Spor yok

Memlekete döndüm

otogarda yemişsin başka bir şey bulsan yerdin biliyorum o yüzden et dürüme lazım yok.
ama o hamsi nasıl pişti. bu mevsimde hamsiyi nerden buldun. karpuzu hemen yemeğin üstüne mi yedin. meyveleri ara öğünlerden yada öğünlerden 1.5 saat sonra tüketmeliyiz..
bak may sabah oldu benim menüm şiddetli eleştiriden kurtulur diye düşündüysen yanıldın.:33:

evet kızlarrr spor işlerini de artık sıkılaştırmak gerekiyor değil mi...
bengi eskiden yürüyüşler yapardın, scoter la turlar atardın artık yapmıyorsun:((
innuk bisiklete binerdi
maymun da yürüyüş yapabilenlerden
melinde kalça egzersizleri ve ip atlardı benim gibi... bu arada melinda hiç uğramadı bugün:26:
şura finallerden sonra inş:3:

hazır havalar da ısınmaya başlamışken spora da vakit ayıralım , her gün düzenli yapamıyor olsak da hafta da en az 3 gün boş geçirmeyelim .
.
evet kübracım bastır sende acıma kimseye..
ben dün yogaya gidemedim. daha önce yazığımgibi akşam 9a kadar ofisdeydim. ama bugün umarım normal saatte çıkarsam yürüyüşe gideceğim..

Allah'ım yarabbim aklımla bin yaşayım. Benginin yaptığı yorumları karnıma kramplar girerek okudum resmen.. İsabetli bir atama yapmışım. Bu arada kendimin dışarıdan nasıl gözüktüğünü de görmüş oldum. Menülere sert yorumlar yapmaktan kaçınan, ama kişilerin çıkarlarını gözeten, bunu yaparken de sert gözükmemeye çalışan insan tiplemesi.. Ben de ikide bir sizi sevdiğimi söylüyordum ya :60::60: Ama bengi benden daha korkusuz maşallah. Almış eline sopayı :1::1::1:

Bu haftanın hedefini açıklıyorum:
  • 1. grup hedefi 500 gr
  • 2.grup hedefi 1000 gr
  • 3.grup hedefi 500 gr

iyi oldu iyi. kendimize gelelim yawww..
saldık iyice.. eli maşalıyım eli maşalı.. kızmayın bana ama menü yorumları sert olacak...
sizden de benim menülere yorum bekliyorum...

Şekere dair birşey ancak kahvede oda orta şekerli olarak var. yağlı olarakta yemekleri yağlı sevmem zaten zeytinyağı kullanıyorum. bu arada şuan final dönemim ya bengicim bana onu nasıl yaptın bunu nasıl ettin diye sorarsan cevapların havada kalabilir çünkü zar zor giriyorum. sadece menümü yazıyorum şu 1 haftadır farkındaysan o nedenle bu sorularını ve benim menülerime bazen sevdiğim bazen hindi gibi kabardığım yorumlarını haftaya bugün rica ediyorum. :1: çünkü şu anda menülerime yapacağın olumsuz yorumlar benim motivasyonumu yükseltmeyecek çünkü sınav döneminde zaten çıldırmış ve psikolojimde dalgalanma yaşıyor durumundayım. sınavlarım kötü geçebilir bile çünkü kafama çok takıyorum bana çok kızacaklar diyorum ama güçsüz kalı yiyorum. o nedenle kaptanım menümü yazacağım ama benden şu son 4 gün adam akıllı bir menü beklemeyin. bu arada haftaya cuma izne ayrılıp pazartesi akşamı dönmek istiyorum. hafta sonu küçük bir tatil kaçamağım var ve nete giremeyeceğim. babamın sınav sonrası ödülü :52: bir itiraf daha şu anda annem mısır patlatıyor :56:

canım bak, kaptan izin vermemiş sınav zamanında çozutmana.
ben yinede psikolojin bozulmasın diye dikkat edeceğim sana..

atıştırmana izin verilenler:

ceviz
beyaz leblebi
yeşil çay
tarçınlı yoğurt
galeta
havuç
salata

/QUOTE]
şuracım atıştırdıklarının bunlar olmasına dikkat edeceğim. senden de azda olsa özen bekliyoruz..

Allah'ım yarabbim aklımla bin yaşayım. Benginin yaptığı yorumları karnıma kramplar girerek okudum resmen.. İsabetli bir atama yapmışım. Bu arada kendimin dışarıdan nasıl gözüktüğünü de görmüş oldum. Menülere sert yorumlar yapmaktan kaçınan, ama kişilerin çıkarlarını gözeten, bunu yaparken de sert gözükmemeye çalışan insan tiplemesi.. Ben de ikide bir sizi sevdiğimi söylüyordum ya :60::60: Ama bengi benden daha korkusuz maşallah. Almış eline sopayı :1::1::1:

Bu haftanın hedefini açıklıyorum:
  • 1. grup hedefi 500 gr
  • 2.grup hedefi 1000 gr
  • 3.grup hedefi 500 gr

Hadi bakalım.. :53::53::53::35::35::35::35::36::36::36::36::15::15::15::15:

İnnuka not:

Sevgili İnnuk.. Bengi ye kaçamaksız 2 hafta cezası verdiğimiz gibi, sana da kaçamaksız 2 ay cezası kesiyorum.:20::20::20::20: Her gün uğrayacaksın. Bu disiplini sen de oluşturmamız lazım. Bengi de oluşturduk mesela. Bak ne güzel yorumluyor menüleri ne kadar dikkatli. Hem sen kendin demiyor muydun kızlar beni düzene sokun diye. Kendi düşen ağlamaz. :47::47::47::47:Bak pazar da uğramamışsın gene.. Neden ben diye sorma :33::33::33::33::33::33:

Kaptanım 2 ay kaçamaksız cezasında anlaştık, Topiğe hergün uğrama konusunda elimden geleni yapıyorum ve yapıcam. Ama Mümkünse pazar günleri izin rica edeceğim. Pazar günü evde olmyorum olduğum kısıtlı zamanlarda da evdeki işten güçten fırsat bulamıyorum maalesef.. Fırsatım olursa elbetteki uğrarım ama pazar günleri izinli olsam olar mı aceba???

10.06.2013

Kahvaltı Yapamadım maalesef :(

Öğle 13:00

sebzeli tavuk sote

pilav 3-4 yk.

Salata

ayran

2 küçük dilim karpuz

3 küçük dilim kavun

Ara: 16:30

1 küçük nektarin

Akşam 20:30

Şehriye çorbası

yarım tabak türlü

bulgur pilavı 2 yk

Salata

Yoğurt

Su 2 litre

RAPOR
10 HAZİRAN 2013 PAZARTESİ

Sabah
dil füme, 1,5 yumurta 10gr beyaz peynir ile yağsız omlet
30gr süzme yoğurt
20 gr keçi peyniri
1 dilim hindi füme

Ara
kremalı şekersiz nescafe

Öğlen
karışık ızgara (pidesiz, pilavsız)
(köfte şiş, tavuk şiş, tavuk kanat (derisiz), adana kebap)
közlenmiş soğan, biber, domates

Ara
200ml süt
yulaf kepeği
puding tozu (şekersiz)

Ara
az sütlü şekersiz nescafe

Akşam ofisde yemek zorunda kaldım
karnıyarık (yağda kızartılmış 1 adet patlıcan )
yoğurt

Ara
orta türk kahvesi

Gece
2 kase dondurma

spor yok
su 2,5 lt

2 hafta sonra ilk kaçamağımı yaptım. şimdi 2 hafta sonraya kadar kaçamak yok...

10.06.2013

Kahvaltı Yapamadım maalesef :(

Öğle 13:00

sebzeli tavuk sote

pilav 3-4 yk.

Salata

ayran

2 küçük dilim karpuz

3 küçük dilim kavun

Ara: 16:30

1 küçük nektarin

Akşam 20:30

Şehriye çorbası

yarım tabak türlü

bulgur pilavı 2 yk

Salata

Yoğurt

Su 2 litre

2 aylık kaçmamaksız sürecini sabırsızlıkla bekliyorum..
sabah kahvaltı yapmamışsın. öğlen güzel pilavıda atlasaydın süper olacaktı ama olsun.
ara öğünde meyve yemene bayıldım.. :1:
akşam bulgur pilavı az olsada fazla olmuş . çünkü şehriye çobasıda içindeki şehriyeler sebebi ile karbonhidrat içeriyor. birindne birini tercih etsen daha iyi olacaktı. ayrıca yoğurdun miktarını yazmamışsın. süzme yoğurt değil değil mi? o çok yağlı ve kalorili oluyor..
ilk kaçamaksız günün tebrikler..

2 aylık kaçmamaksız sürecini sabırsızlıkla bekliyorum..
sabah kahvaltı yapmamışsın. öğlen güzel pilavıda atlasaydın süper olacaktı ama olsun.
ara öğünde meyve yemene bayıldım.. :1:
akşam bulgur pilavı az olsada fazla olmuş . çünkü şehriye çobasıda içindeki şehriyeler sebebi ile karbonhidrat içeriyor. birindne birini tercih etsen daha iyi olacaktı. ayrıca yoğurdun miktarını yazmamışsın. süzme yoğurt değil değil mi? o çok yağlı ve kalorili oluyor..
ilk kaçamaksız günün tebrikler..

Akşam yemeği biraz fazla oldu kabul ama karnım doyduğu için dolaba saldırmadım.. Ama akşam yemeği saatimi biraz daha erkene çekmem gerekecek. Sonuçta rekabet halindeyiz artık :45:

Yoğurt ev yapımı yoğurt süzme değil 2 yk kadar.Tam yağlı inek sütünden evde mayalıyorum. Sütü kaynattıktan sonra kaymağın alıyorum tabi ki yağını biraz azaltmış oluyorum.. ama en sağlıklısı bu.. Ev yoğurduna alıştık alışalı hazır yoğurt yiyemez olduk..

Akşam yemeği biraz fazla oldu kabul ama karnım doyduğu için dolaba saldırmadım.. Ama akşam yemeği saatimi biraz daha erkene çekmem gerekecek. Sonuçta rekabet halindeyiz artık :45:

Yoğurt ev yapımı yoğurt süzme değil 2 yk kadar.Tam yağlı inek sütünden evde mayalıyorum. Sütü kaynattıktan sonra kaymağın alıyorum tabi ki yağını biraz azaltmış oluyorum.. ama en sağlıklısı bu.. Ev yoğurduna alıştık alışalı hazır yoğurt yiyemez olduk..

senin yaptığın gibi aynen yapıyorum yoğurdu. biraz sulu olduğu için tülbente koyup asıyorum 1-2 saat tam süzme olmuyor yoğurt kıvamında oluyor..pazarda sütçü bir abla var sütümüde ondan alıyorum..

öğlen yemeğinde meyvayıda yemezsen ohh üstüne tanımam :27:

bu arada innuk yoğurdunu 4 yk çıkartırsan daha hızlı kilo verirsin benden demesi :1:

Son düzenleme:
arkadaşlar,
menülerden sorumlu bakanınız olarak gece aklıma fikirler geldi..
elimden geldiğince ve vakit buldukça yayınladığınzı raporları excel dosyası olarak saklayacağım. haftalık olarak paylaşacağım. böylece hepinizde haftalık yeme listelerinzi olur. ben defter tutuyorum yediklerim için. iyi oluyor..
ayrıca bu fikri aklıma gelince işleri daha sıkı tutmak için söyel bir yöntem geldi saat gece 2 sularında yatakta aklıma :)
günlük raporlarınıza ben veya kaptan (kaptan karar versin bunu kim yapacağını) yıldız verelim. mesela

*(kötü)
**(orta)
***(güzel)
hatta acayip kaçamak dolu bi gün ise sıfır yıldız..

haftalık bu yıldızları toplayıp 16 veya 17 (bunun miktarınada ayrıca karar verelim) yıldızın aşağısında yıldızı olana şura ceza yağdırsın.
kübra'da spor için yıldız versin. sporunu yapana (tabi yeterli süre spor yapana) extardan bir adet *
topiğimize acayip heyecan geleceğinden emin olabilirsiniz..

görüşlerinizi sabırsızlıkla bekleyen bengi..

senin yaptığın gibi aynen yapıyorum yoğurdu. biraz sulu olduğu için tülbente koyup asıyorum 1-2 saat tam süzme olmuyor yoğurt kıvamında oluyor..pazarda sütçü bir abla var sütümüde ondan alıyorum..

Sen pazarda buluyorsun çok şanslısın canım..

İstanbul da açık süt bulmak yold altın bulmak kadar zor. Aylarca aradım bulamadım. Oğlum bebekken inek sütü alerjisi vardı. Alerjisi geçip diyeti bitince dr. kutu süt vermeyin bulabilirseniz çiğ süt alın dedi ama bulamadım. Bir arkadaşım ( allah razı olsun) yakın köylerden birinde bir sütçüsü varmış ona götürdü bizi.. Yol çok uzak ama iki haftada bir gidip alıyoruz. Çok içime siniyor böyle olunca..

Sorma ya
şuan da bilinçaltım zayıfladığımı inceldiğimi düşünüyor, ona hala fazlalıklarımın olduğunu kabul ettirmeye çalışıyorum, o yüzden bu kaçamaklar,, tekrar gaza gelmem lazım:10:

chentiqcim , önerilerinin tümünü çok beğendim, bence bunlar takıma hareket katacak,, kendi adıma biraz gevşemiştim, bana yeniden gaz verecek bu yarış işi

maviyeşilcim bende pko 'luyum:34: ama ilk aşamalarda hızlı kilo verebiliyorum çok şükür, ama bu hastalıktan dolayı malesef kiloya karşı zaafım var , çok çabuk da kilo alabiliyorum yani:25: bizim takım bence sana da iyi gelecek, tekrar sıkı bir şekilde diyetine motive olup kilo verebileceksin, bu arada pko lusun ya kuzucuklarına kendiliğinden mi hamile kaldın yoksa tedavi ile mi, malum bende yeni evli sayılırım, henüz bebiş yok ama bebek düşünmeye başladığımızda sıkıntılı günler geçiririz diye korkuyorum , yani hemen olmaz diye korkuyorum:5:
canım ınsallah bana ugur getırırsınız vermek ıcın elımden gelenı yapacagım

Kendime sık sık su içmeyi hatırlatmam lazım..

masamda duran şişeyi doldurmaya üşeniyorum..
su bakanı üşenme:) bızı su ıcmeye motıve et:))

evet.. soracağım şuracım.. sana çektirdiklerimin aynısını ona da çektireceğim.. :60: ama daha okumadı ki kuralları. ben de varım demedi ki.. şimdiden korkutmayayım dedim kendisini :1::1::1:
canım arkadaslarım yenı arkadasımlarım tabıkı bende varım..ama kaptancım bana bı kac gun ızın ver..daha baslamadan kullanayım sonradan kullanmam.cunku bılıyorsun anneme gıtcem yarın ve cuma gonderdıkten sonra gelırım...zaten bı kac ay kalcak .gıdıp kalma olayımda olmıcak daha rahat ve kafam burda olurum... ve benıde lıstelere eklersenız en azından dahah ıyı motıve olurum buraya...cumartesı spora baslıcam ..

İzinli bakanı ben çözemedim :) kuralları begendim.şurayla eşleşmem de iyi olmuş kilolarımız yakın.

Misafir olunca ne bulduysam onu yedim ilk gttgm gün onları da yedim.arkadaşımın annesi ısrar edince ve belinin agrisıyla bizim icin ugraştı yemem diyemedim.abartmadım ama.

Gdogan hoşgeldin canım :) yarasın tatil.

Maviyeşil hoşgeldin .Annene de geçmiş olsun umarım iyileşir bir an önce.
canım cok tesekkur ederım..ınş

kızlar dunku menum

zeytın
peynır
domates
salatalık
vs

oglen menum: 1elma(cok ıs yapıyordum yemek yıcek vakıt yoktu)

aksam: 1lahmacun 1ayran

kızlar dunku menum

zeytın
peynır
domates
salatalık
vs

maviyeşil menunu benim yukarda kendi menümü yaptığım formatta hazırlarmısın.
bazen biz yediğimzi saatleride yazıyoruz sende yapabilirsin. ayrıca miktarlar oldukça önemli dün yazmıştım.
vs açılımınıda yapmalısın.
ne yazıkki menun bu haliyle sağlıksız olmuş. tüm kalorileri akşama yüklemişsin. ara öğünde yok. öğlende yok..
spor ve su miktarındna bahsetmemişsin. tabi bu konu gdogan ve innukun bakanlığı ama ben menude olmadığını gördüğüm için format konusundan yorum yapıyorum.

arkadaşlar,
menülerden sorumlu bakanınız olarak gece aklıma fikirler geldi..
elimden geldiğince ve vakit buldukça yayınladığınzı raporları excel dosyası olarak saklayacağım. haftalık olarak paylaşacağım. böylece hepinizde haftalık yeme listelerinzi olur. ben defter tutuyorum yediklerim için. iyi oluyor..
ayrıca bu fikri aklıma gelince işleri daha sıkı tutmak için söyel bir yöntem geldi saat gece 2 sularında yatakta aklıma :)
günlük raporlarınıza ben veya kaptan (kaptan karar versin bunu kim yapacağını) yıldız verelim. mesela

*(kötü)
**(orta)
***(güzel)
hatta acayip kaçamak dolu bi gün ise sıfır yıldız..

haftalık bu yıldızları toplayıp 16 veya 17 (bunun miktarınada ayrıca karar verelim) yıldızın aşağısında yıldızı olana şura ceza yağdırsın.
kübra'da spor için yıldız versin. sporunu yapana (tabi yeterli süre spor yapana) extardan bir adet *
topiğimize acayip heyecan geleceğinden emin olabilirsiniz..

görüşlerinizi sabırsızlıkla bekleyen bengi..

bayıldım bayıldım süper bir fikir. 16 bence ideal bir rakam bengicim.

imza: Ceza bakanı Şura

kızlar dunku menum

zeytın
peynır
domates
salatalık
vs

canım sen kurallarımızı okumadın sanırım daha yada eksik kaldı. bilgilendireyim bende seni. birincisi menülerimizi Rapor adı altında veriyoruz. ikincisi özellikle kahvaltı öğlen akşam adı altında yazıyoruz ve bence kilo vermek istiyorsan kesinlikle ara öğün yapmalısın. üçüncüsüde spor yok dahi olsa yok olduğunu belirtiyoruz ve suyumuzun miktarını yazıyoruz. birde kaçamak yapma isteğin olduğunda buraya uğrayacak durumun varsa gelip hemen yazıyorsun burda olanlarımız destek veriyoruz. bu şekilde yaptığım irmik helvasını az yemeye burdaki arkadaşlarıma borçluyum. kısacası burayı biliyorsun ama sanırım grubundan daha değişiğiz o nedenle çabuk alışacağını düşünerek bizimle çıktığın diyet yolculuğunda eminim başaracaksın. benim daha vermem gereken 20 kiloya yakın var müdavimi oldum denilebilir. ama şuna çok eminim ki gittiğim diyetisyenlerden daha mükemmel destekler alıyorum burda. o nedenle senden isteğim daha sık olarak aramıza katılman ve gün içerisinde çok az değil az ve sık yemek yemen.

Son düzenleme:
Back