Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bengicim..mecbur kaldım o meyve suyunu içmeye, öğle yemeğinde her zaman meyve çıkardı dün çıkmadığı için ara öğün olur diyerekten meyve suyu almıştım, bugün de meyve yoktu , şuan da ara öğünüm yok maalesef, ne yesem bilemiyorum:44:
innukcum , bugün su içmekte zorlanıyorum nedense, ama gün daha uzun,, bende her saaha 1,5 litrelik suyumu alıp da gelirim işyerine ve akşma kadar onu mutlaka bitiririm, eve gidince içtiklerimle de 2 litreyi bulur mutlaka,, bitki çayı uzun zamandır içemiyorum, yarın markete uğrayıp kendime bir kutu yeşilçay almalıyım
chentiqcim ne oluyor size böyle , sular biryandan , net bir yandan evimde olsam da bende evimi toparlasam, dün akşam bir hevesle odalrımı toparladım ama hala yıkanacak , toplanacak, ve katlanacak birsürü çamaşır mevcut
may 'ım süpersin, yazdıklarından da pozitif enerji alıyorum, iyi olduğunu hissediyorum, hislerimde yanılmıyorumdur umarım..
Benim hatalarımı yapmışsin meyva suyu ve büsküvi tarzı şeyler konusunda .regl oldugun icin helvaya laf yok kendim de kaçamaklar yaptıgımdan menü yorumlarken zorlanıyorum size laf etçegime önce kendime bakmam lazım diye11 haziran
sabah
2 dilim tam buğday arası kibrit kutusu kadar peynir
öğlen
2 yk patates salatası
2 yk haydari
salata
3 yk mantar sote
ara
1 bardak myva suyu
1 adet bisküvi
akşam
4-5 yk türlü
yoğurt
ufak bir parça helva
2 litre su
spor yok( akşam regl oldum)
11.06.2013 Salı
Sabah: 08:30
1 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 salatalık
1 tutam maydanoz
5-6 siyah zeytin
Öğle 13:00
2 yk ıspanak kavurma
2 yk zeytinyağlı barbunya
1 yk patlıcan salata
1 yk yoğurtlu havuç
1 yk şakşuka
1 küçük zytnyağlı biber dolma
Akşam 20:30
1 kase mercimek çorba
Bol salata
4-5 kaşık cacık
Aslında bu hafta sadece su olayını herkeste düzene sokalım istiyorum
Herkesin günlük en az 2 litre su içmesini şartı ile başlıyoruz..
2 litrenin altında kalan ceza alır..
Su içme düzenimizi şöyle kuracağız. Günü 4 e bölüyoruz (aktif uyanık olduğumuz saatleri) ve her 1 dilimde 500 ml bitiriyoruz.
Şu içemekten keyif alıyoruz.. Aldırıyoruz..
Hadi bakalım..
Herkes tas tamam 3 gün su işini düzene soksun çaylara başlıyacağız ona göre...
geldim okudum ve gidiyorum yarın akşam son buluyor sınavlarım nasipse. beni affedin yerime kıvırın bende çalışırken kıvırıyorum zaten kilo almıyorum şükürler olsun chentiqim merak etme. bu arada maviyeşil arkadaşımızın cevap veremeyeceğini biliyorum ama cıks cıks cıks kilo vermek ciddi bir iştir disiplin ister. öyle ayyy bugün kaçtı yarın başlarım demeler bize göre olmuyor çünkü bu grup pazartesi başlayan salı biten diyetler grubu değil. ve biz bunu böyle görmediğimiz için çok iyi anlaşıyoruz. ama sanırım chentiqim biz bu kadar kişi çok idealiz az ve öz. iyi ki takım arkadaşlarımın hepsiyle genel anlamda aynı fikirdeyiz bukadar yazabildim kuzucuklarım. bana dua edin son 2 sınavım kaldı. bugünküde şükürler olsun iyi geçti.
internetin gele
suların aka
temizliğin bite
kızını öpe
bize cevap vere
bu mesaj nasıl bite bende bilmiyom...
Bu arada bu saatte yazd ama simdi kepenk imdordimm mi kaldirdom mi bilmiyorum sabah pldu artikIyiyim canım toparladım.Memleket bana çok iyi geldi. Hayatımdan fazlalıkları atmış gibi hissediyorum.Fazla kiloları da attım mı tamamdır bu da sizle beraber olucak :)
Benim hatalarımı yapmışsin meyva suyu ve büsküvi tarzı şeyler konusunda .regl oldugun icin helvaya laf yok kendim de kaçamaklar yaptıgımdan menü yorumlarken zorlanıyorum size laf etçegime önce kendime bakmam lazım diye
Begendim menünü.Öglen bukadar sebze yemegini nerden buldun :)
Ayy 2 litreee :)) dün içtim yine içerim :))
Chentiqcim duydun muu su konusunda devrim yapıcam bu arada yazdım sandım yazmamışım bebeginin anne demesine çok sevindim :)) benim pisıciklerim onda kaldı annem kabul etse hiç düşünmeden alıcaktım . Bidaha esya taşımaya gittgmde görücem kocaman olmuş olurlar heralde .pinponlarım benim
Şura ve Melinda olaydı iyiydi göbek atardık.
12 HAZİRAN ÇARŞAMBA
sabah 9,30
2 dilim tam buğday arası kk kadar pernir, 2 dilim domates
öğlen 12,30
domates
salatalık
1 kk peynir
2 dilim patates
1 dilim kavun
1 dilim karpuz
ara 17,00
1 kutu ayran
kfalkes kraker
akşam 22.00
dondurma
2 litre su
100 adet ip atlama
arada yiyecek bir şeyler bulmuşsun güzel.
akşam yemeği yemeyip onun yerine dondurma yemişsin. çok sorun değil. hafif olmuş..
RAPOR
12.06.2013/ÇARŞAMBA
Sabah 08:40
2 haş yumurta
1 hindi füme
25 gr keçi peyniri
20 gr süzme peynir
Öğlen 12:20
200 gr hindi 1 soğan 3 sarımsak ile yağsız sotelenmiş
150gr yoğurt
yulaf ezmesi
Ara 15:10
100ml süt
15gr yulaf kepeği
Akşam 17:00
2 piliçköfte 1 yumurtalı omlet
30gr süzme peynir
20gr goji berry
gece 19:30
2 yumurtalı yarım tavuk burgerli omlet
dil peyniri
100gr yoğurt ve yulaf ezmesi
2 litre su
2 bardak şekersiz kremalı nescafe
2 bardak şekersiz adaçayı
1 bardak şekersiz y.çay ve mate çayı
spor 30 dk eliptik bisiklet
19:30daki öğünü yememem lazıdı
meloş... kız gelirsem yanına o sarı kaşlarını cımbızla tek tek yolarım... Ne demek diskalifiye olabilirim. Gören duyanda kafamıza göre takımdan adam çıkarıyoruz sanar... Kız sen bana sınavlarım var demedin mi.. Beni idare edin demedin mi.. Biz de başımız gözümüz üstüne demedik mi. Daha ne çen çen yok rapor yazamadım yok diskalifiye olmayım bıdı bıdı....
Yalnız... Atıştırma sınırlaması senin için de geçerli... Beyaz leblebili olan.. Kilo alıp gelmeyin sakın... Öptüm canım..
Bu arada bugün çok mutluyum kızlar... Çünkü kızım "anne" dedi. Sevinçten deliriyorum iki de bir ben kimim diye soruyorum.. Hep "ayn" diyordu ya.. Ne güzelmiş anne lafını duymak. Allah isteyen herkese nasip etsin...
(Not: Bengi teklifini düşünüyorum canım. O sistem benim aklımdaydı zaten ama bazı aksaklıklar vardı. Onları çözememiştim. Hatta buraya yazayım beraber fırtına yapalım.. Benim kafamdaki sorun şuydu: Şimdi menüsü çok güzel ama spor yok 3 yıldız... Ya da menüsü kötü ama spor var su var gene 3 yıldız. Bu ikisi aynı değil ki.. Hem haftasonu geldiğinde o yıldızları nasıl toplamış? Menüleri çok güzel olsa da spor yapmadıktan sonra yıldız topladı diye ödül mü verilir.. Yani bunları da çözecek bir sistem düşünemediğim için burada dile getirememiştim tatlımcım)
12.06.2013 Çarşamba
Sabah 9:00
Kepekli,
beyaz peynir, domates ve maydanozlu tost
Öğle 13:00
5 ad. Köfte
2 yk erişte
salata
fesleğenli ayran
Akşam 20:30
Mercimek çorbası 1 kase
salata
4 yk yoğurt
Su 2 litre
1 litre bitki çayı
1 fincan yeşil çay
Çok teşlekkir ederim chentiq ben sizden hiç kopmak istemiyorumÇok özledim Ben yarın kilomu bildiririm yine ama rapor yazmaya gerçekten fırsatım olmuyoSizi çoook seviyorum
çok iyi yapmışsın.. akşam yemeği yemeyince dondurmada göze batmamış..evet bengicim sen ayran içebilirsin deyince gidip kantinden kendime ayran aldım, çok şişkinlik yapınca da akşam yemeğini yiyemedim,,
iyide oldu..