• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bengicim..mecbur kaldım o meyve suyunu içmeye, öğle yemeğinde her zaman meyve çıkardı dün çıkmadığı için ara öğün olur diyerekten meyve suyu almıştım, bugün de meyve yoktu , şuan da ara öğünüm yok maalesef, ne yesem bilemiyorum:44:

innukcum , bugün su içmekte zorlanıyorum nedense, ama gün daha uzun,, bende her saaha 1,5 litrelik suyumu alıp da gelirim işyerine ve akşma kadar onu mutlaka bitiririm, eve gidince içtiklerimle de 2 litreyi bulur mutlaka,, bitki çayı uzun zamandır içemiyorum, yarın markete uğrayıp kendime bir kutu yeşilçay almalıyım

chentiqcim ne oluyor size böyle , sular biryandan , net bir yandan:37: evimde olsam da bende evimi toparlasam, dün akşam bir hevesle odalrımı toparladım ama hala yıkanacak , toplanacak, ve katlanacak birsürü çamaşır mevcut:35:

bengicim..mecbur kaldım o meyve suyunu içmeye, öğle yemeğinde her zaman meyve çıkardı dün çıkmadığı için ara öğün olur diyerekten meyve suyu almıştım, bugün de meyve yoktu , şuan da ara öğünüm yok maalesef, ne yesem bilemiyorum:44:

innukcum , bugün su içmekte zorlanıyorum nedense, ama gün daha uzun,, bende her saaha 1,5 litrelik suyumu alıp da gelirim işyerine ve akşma kadar onu mutlaka bitiririm, eve gidince içtiklerimle de 2 litreyi bulur mutlaka,, bitki çayı uzun zamandır içemiyorum, yarın markete uğrayıp kendime bir kutu yeşilçay almalıyım

chentiqcim ne oluyor size böyle , sular biryandan , net bir yandan:37: evimde olsam da bende evimi toparlasam, dün akşam bir hevesle odalrımı toparladım ama hala yıkanacak , toplanacak, ve katlanacak birsürü çamaşır mevcut:35:

süt içibilirsin. hatta çekmecende bu durumlar için süt bulundur. kutu sütler durur çekmecede. bulabilirsen ayran iç..
ayran veya süt bir iki parçada galeta olabilir..

may 'ım süpersin, yazdıklarından da pozitif enerji alıyorum, iyi olduğunu hissediyorum, hislerimde yanılmıyorumdur umarım..

Iyiyim canım toparladım.Memleket bana çok iyi geldi. Hayatımdan fazlalıkları atmış gibi hissediyorum.Fazla kiloları da attım mı tamamdır :1: bu da sizle beraber olucak :)
11 haziran

sabah
2 dilim tam buğday arası kibrit kutusu kadar peynir

öğlen
2 yk patates salatası
2 yk haydari
salata
3 yk mantar sote

ara
1 bardak myva suyu
1 adet bisküvi

akşam
4-5 yk türlü
yoğurt

ufak bir parça helva
2 litre su
spor yok( akşam regl oldum)

Benim hatalarımı yapmışsin meyva suyu ve büsküvi tarzı şeyler konusunda .regl oldugun icin helvaya laf yok :1: kendim de kaçamaklar yaptıgımdan menü yorumlarken zorlanıyorum size laf etçegime önce kendime bakmam lazım diye :(

11.06.2013 Salı

Sabah: 08:30

1 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 salatalık
1 tutam maydanoz
5-6 siyah zeytin

Öğle 13:00

2 yk ıspanak kavurma
2 yk zeytinyağlı barbunya
1 yk patlıcan salata
1 yk yoğurtlu havuç
1 yk şakşuka
1 küçük zytnyağlı biber dolma
Akşam 20:30

1 kase mercimek çorba
Bol salata
4-5 kaşık cacık

Begendim menünü.Öglen bukadar sebze yemegini nerden buldun :)

Aslında bu hafta sadece su olayını herkeste düzene sokalım istiyorum

Herkesin günlük en az 2 litre su içmesini şartı ile başlıyoruz..

2 litrenin altında kalan ceza alır..

Su içme düzenimizi şöyle kuracağız. Günü 4 e bölüyoruz (aktif uyanık olduğumuz saatleri) ve her 1 dilimde 500 ml bitiriyoruz.

Şu içemekten keyif alıyoruz.. Aldırıyoruz..

Hadi bakalım..

Herkes tas tamam 3 gün su işini düzene soksun çaylara başlıyacağız ona göre...

Ayy 2 litreee :)) dün içtim yine içerim :))

Chentiqcim duydun muu su konusunda devrim yapıcam :1: bu arada yazdım sandım yazmamışım bebeginin anne demesine çok sevindim :)) benim pisıciklerim onda kaldı :( annem kabul etse hiç düşünmeden alıcaktım . Bidaha esya taşımaya gittgmde görücem kocaman olmuş olurlar heralde .pinponlarım benim :(

Şura ve Melinda olaydı iyiydi göbek atardık.

Son düzenleme:
geldim okudum ve gidiyorum yarın akşam son buluyor sınavlarım nasipse. beni affedin yerime kıvırın :8: bende çalışırken kıvırıyorum zaten :9: kilo almıyorum şükürler olsun chentiqim merak etme. :46: bu arada maviyeşil arkadaşımızın cevap veremeyeceğini biliyorum ama cıks cıks cıks kilo vermek ciddi bir iştir disiplin ister. öyle ayyy bugün kaçtı yarın başlarım demeler bize göre olmuyor çünkü bu grup pazartesi başlayan salı biten diyetler grubu değil. ve biz bunu böyle görmediğimiz için çok iyi anlaşıyoruz. ama sanırım chentiqim biz bu kadar kişi çok idealiz az ve öz. iyi ki takım arkadaşlarımın hepsiyle genel anlamda aynı fikirdeyiz :21: bukadar yazabildim kuzucuklarım. bana dua edin son 2 sınavım kaldı. bugünküde şükürler olsun iyi geçti. :46:

Bugün biraz yoğunluk vardı öğleden sonra yazamadım pek.. Akşam da evde malum iş güç giremem herhal...

Bugün inşallah spor yapacağım:32:

Yarına kadar herkes kendine iyi baksın , zayıflasın, yağları erisin inşallah...

şuracım sınavların bitmiş sayılır güzel bir tatili hakediyorsun:))

bugünü de bitirdik şükür.. işlerimi toparlıyorum bende, bugün yarım saat erken çıkmak istiyorum bakalım, umarım çıkabilirim, akşam türkçe olimpiyatlarının programını izlemeye gideceğiz inşallah..
hayırlı akşamlar kızlar

geldim okudum ve gidiyorum yarın akşam son buluyor sınavlarım nasipse. beni affedin yerime kıvırın :8: bende çalışırken kıvırıyorum zaten :9: kilo almıyorum şükürler olsun chentiqim merak etme. :46: bu arada maviyeşil arkadaşımızın cevap veremeyeceğini biliyorum ama cıks cıks cıks kilo vermek ciddi bir iştir disiplin ister. öyle ayyy bugün kaçtı yarın başlarım demeler bize göre olmuyor çünkü bu grup pazartesi başlayan salı biten diyetler grubu değil. ve biz bunu böyle görmediğimiz için çok iyi anlaşıyoruz. ama sanırım chentiqim biz bu kadar kişi çok idealiz az ve öz. iyi ki takım arkadaşlarımın hepsiyle genel anlamda aynı fikirdeyiz :21: bukadar yazabildim kuzucuklarım. bana dua edin son 2 sınavım kaldı. bugünküde şükürler olsun iyi geçti. :46:

Az kalmış oh mis :)

12 HAZİRAN ÇARŞAMBA
sabah 9,30
2 dilim tam buğday arası kk kadar pernir, 2 dilim domates

öğlen 12,30
domates
salatalık
1 kk peynir
2 dilim patates
1 dilim kavun
1 dilim karpuz

ara 17,00
1 kutu ayran
kfalkes kraker

akşam 22.00
dondurma

2 litre su
100 adet ip atlama

iyi akşamlar kızlar..
yarım saat önce geldik programdan , gerçekten harikaydı çok güzeldi,,,
gelir gelmez ipimi atladım, ama regli olduğum için 100'den sonrasını yapamadım.. ama az da olsa hareket ettim yani..:51:
eşim çok açım diye başımın etini yiyor, gidip ona birşeyler hazırlayacağım,, günün nöbetçisi olarak kepenkleri ben kapatayım dicem ama şimdi ben çıkayım, kaptan ile şura gelebilirler o yüzden kapanış onlardan olsun...

internetin gele
suların aka
temizliğin bite
kızını öpe
bize cevap vere
bu mesaj nasıl bite bende bilmiyom...

Net hala gelmedi.. cebin kisitli imkanlariyla belirtirim ki iyoki su gorev dagilimini yapmisom. Gozum arkada kalmiuor hic..bir oncekk mesakim cok komiis ya ne o oule turkcehe yeni nir bakis getirmiş im. Neyse. Ozetle yazdiklarinozo okidim
Maymun su ayhiri olmussun sen artik hahajaha

Iyiyim canım toparladım.Memleket bana çok iyi geldi. Hayatımdan fazlalıkları atmış gibi hissediyorum.Fazla kiloları da attım mı tamamdır :1: bu da sizle beraber olucak :)

Benim hatalarımı yapmışsin meyva suyu ve büsküvi tarzı şeyler konusunda .regl oldugun icin helvaya laf yok :1: kendim de kaçamaklar yaptıgımdan menü yorumlarken zorlanıyorum size laf etçegime önce kendime bakmam lazım diye :(

Begendim menünü.Öglen bukadar sebze yemegini nerden buldun :)

Ayy 2 litreee :)) dün içtim yine içerim :))

Chentiqcim duydun muu su konusunda devrim yapıcam :1: bu arada yazdım sandım yazmamışım bebeginin anne demesine çok sevindim :)) benim pisıciklerim onda kaldı :( annem kabul etse hiç düşünmeden alıcaktım . Bidaha esya taşımaya gittgmde görücem kocaman olmuş olurlar heralde .pinponlarım benim :(

Şura ve Melinda olaydı iyiydi göbek atardık.
Bu arada bu saatte yazd ama simdi kepenk imdordimm mi kaldirdom mi bilmiyorum sabah pldu artik

12 HAZİRAN ÇARŞAMBA
sabah 9,30
2 dilim tam buğday arası kk kadar pernir, 2 dilim domates

öğlen 12,30
domates
salatalık
1 kk peynir
2 dilim patates
1 dilim kavun
1 dilim karpuz

ara 17,00
1 kutu ayran
kfalkes kraker

akşam 22.00
dondurma

2 litre su
100 adet ip atlama

arada yiyecek bir şeyler bulmuşsun güzel.
akşam yemeği yemeyip onun yerine dondurma yemişsin. çok sorun değil. hafif olmuş..

RAPOR
12.06.2013/ÇARŞAMBA

Sabah 08:40
2 haş yumurta
1 hindi füme
25 gr keçi peyniri
20 gr süzme peynir

Öğlen 12:20
200 gr hindi 1 soğan 3 sarımsak ile yağsız sotelenmiş
150gr yoğurt
yulaf ezmesi

Ara 15:10

100ml süt
15gr yulaf kepeği

Akşam 17:00

2 piliçköfte 1 yumurtalı omlet
30gr süzme peynir
20gr goji berry

gece 19:30
2 yumurtalı yarım tavuk burgerli omlet
dil peyniri
100gr yoğurt ve yulaf ezmesi

2 litre su
2 bardak şekersiz kremalı nescafe
2 bardak şekersiz adaçayı
1 bardak şekersiz y.çay ve mate çayı
spor 30 dk eliptik bisiklet

19:30daki öğünü yememem lazıdı :(

arada yiyecek bir şeyler bulmuşsun güzel.
akşam yemeği yemeyip onun yerine dondurma yemişsin. çok sorun değil. hafif olmuş..

evet bengicim sen ayran içebilirsin deyince gidip kantinden kendime ayran aldım, çok şişkinlik yapınca da akşam yemeğini yiyemedim,,
iyide oldu..

RAPOR
12.06.2013/ÇARŞAMBA

Sabah 08:40
2 haş yumurta
1 hindi füme
25 gr keçi peyniri
20 gr süzme peynir

Öğlen 12:20
200 gr hindi 1 soğan 3 sarımsak ile yağsız sotelenmiş
150gr yoğurt
yulaf ezmesi

Ara 15:10

100ml süt
15gr yulaf kepeği

Akşam 17:00

2 piliçköfte 1 yumurtalı omlet
30gr süzme peynir
20gr goji berry

gece 19:30
2 yumurtalı yarım tavuk burgerli omlet
dil peyniri
100gr yoğurt ve yulaf ezmesi

2 litre su
2 bardak şekersiz kremalı nescafe
2 bardak şekersiz adaçayı
1 bardak şekersiz y.çay ve mate çayı
spor 30 dk eliptik bisiklet

19:30daki öğünü yememem lazıdı :(

evet , sanki iki kez akşam yemeği yemiş gibi olmuşsun

12.06.2013 Çarşamba

Sabah 9:00

Kepekli,
beyaz peynir, domates ve maydanozlu tost

5 ad. Köfte

2 yk erişte

salata

fesleğenli ayran

Mercimek çorbası 1 kase

salata

4 yk yoğurt

Su 2 litre
1 litre bitki çayı
1 fincan yeşil çay

meloş... kız gelirsem yanına o sarı kaşlarını cımbızla tek tek yolarım... Ne demek diskalifiye olabilirim. Gören duyanda kafamıza göre takımdan adam çıkarıyoruz sanar... Kız sen bana sınavlarım var demedin mi.. Beni idare edin demedin mi.. Biz de başımız gözümüz üstüne demedik mi. Daha ne çen çen yok rapor yazamadım yok diskalifiye olmayım bıdı bıdı....

Yalnız... Atıştırma sınırlaması senin için de geçerli... Beyaz leblebili olan.. Kilo alıp gelmeyin sakın... Öptüm canım..

Bu arada bugün çok mutluyum kızlar... Çünkü kızım "anne" dedi. Sevinçten deliriyorum iki de bir ben kimim diye soruyorum.. Hep "ayn" diyordu ya.. Ne güzelmiş anne lafını duymak. Allah isteyen herkese nasip etsin...

(Not: Bengi teklifini düşünüyorum canım. O sistem benim aklımdaydı zaten ama bazı aksaklıklar vardı. Onları çözememiştim. Hatta buraya yazayım beraber fırtına yapalım.. Benim kafamdaki sorun şuydu: Şimdi menüsü çok güzel ama spor yok 3 yıldız... Ya da menüsü kötü ama spor var su var gene 3 yıldız. Bu ikisi aynı değil ki.. Hem haftasonu geldiğinde o yıldızları nasıl toplamış? Menüleri çok güzel olsa da spor yapmadıktan sonra yıldız topladı diye ödül mü verilir.. Yani bunları da çözecek bir sistem düşünemediğim için burada dile getirememiştim tatlımcım)

Çok teşlekkir ederim chentiq ben sizden hiç kopmak istemiyorum:43:Çok özledim :43:Ben yarın kilomu bildiririm yine ama rapor yazmaya gerçekten fırsatım olmuyo:43:Sizi çoook seviyorum:54:

12.06.2013 Çarşamba

Sabah 9:00

Kepekli,
beyaz peynir, domates ve maydanozlu tost

5 ad. Köfte

2 yk erişte

salata

fesleğenli ayran

Mercimek çorbası 1 kase

salata

4 yk yoğurt

Su 2 litre
1 litre bitki çayı
1 fincan yeşil çay

harika gidiyorsun.... söylecek hiç bir şeyim yok...

Çok teşlekkir ederim chentiq ben sizden hiç kopmak istemiyorum:43:Çok özledim :43:Ben yarın kilomu bildiririm yine ama rapor yazmaya gerçekten fırsatım olmuyo:43:Sizi çoook seviyorum:54:

canım ya kolay gelsin. derslerin çok daha önemli.. raporları yazma idare ediyoruz seni. ama fırsat bulursan paylaş tabiki...
bizde seni seviyoruz..

evet bengicim sen ayran içebilirsin deyince gidip kantinden kendime ayran aldım, çok şişkinlik yapınca da akşam yemeğini yiyemedim,,
iyide oldu..

çok iyi yapmışsın.. akşam yemeği yemeyince dondurmada göze batmamış..
bugün ara menünde ne var?

$8.jpg

bugünün nöbetçisi melinda'ymiş. onun derslerin bildiğim için ben gönüllü nöbetçi oluyorum..

Back