- 30 Ocak 2017
- 13.396
- 197.394
- 598
Ayağına sağlıkDesteğin için teşekkür ederim şimdi yürüyüşten geldim. Kaldı 3 cezam belki yarın Leslie yaparım hava 0 derece başıma ağrı girdi soğuktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayağına sağlıkDesteğin için teşekkür ederim şimdi yürüyüşten geldim. Kaldı 3 cezam belki yarın Leslie yaparım hava 0 derece başıma ağrı girdi soğuktan
Teşekkür ederim lilacımGeçmiş olsun canim inşallah cabuk toparlanirsin
Bu hafta egzersizle de hallederiz bunu sweetim. Modunu düşürmeSabit bi daha tartılmadım Chocolita Bonus
Geç kaldım yine aman halbuki 1 saat önce fotoyu yükledim çıktım geri
Eki Görüntüle 3542732
Aminn kaptancım sadaka çıkarmak lazım 2 gündür aksiyon gerilim içindeyizGünaydın
Geçen haftaki kilom 56.50
Bu haftaki kilom 56.10
Yüzde: %0,7
Eki Görüntüle 3542675
Çok geçmiş olsun Chocolita umarım oğlun en kısa sürede iyileşir. Allah daha büyük kazalardan, hastalıklardan korusun
Çok iyi gidiyorsun delfikomMerhabalar Chocolita Bonus
25 Ocak itibariyle tartıda 600 gram eksideyim.
Çok sevindim.
Yüzdem:0,573
Eki Görüntüle 3542645
Regl de yarım kilo eksilebilmek
Sadece derken haftada yarım kilo gayet güzel bir eksilmeÇok geçmiş olum canım Chocolita nazar çıktı diyelim .
Ben dün sabah 3 haslanmıs yumurta yedim , öğlen az kapuska , akşam döner yedim sadece yarım kg vermişim . Yüzde 0,65
Canım sağol sorduğun için yazmayı unutmuşumPembe Lotus kızının sonuçları nasıl çıktı
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuşDün yazamadım kızlar başıma gelmeyen kalmadı. Oğlumu duşa sokacaktım ateşi düşsün diye, duşakabin kapağı düştü paramparça oldu. İyi ki çocuk yanımda değildi. Ayağım da yaralandı. Ah diyemeden kalktım topladım ama bin parçaya ayrılmış her yerde. Yorgunluktan bitmiştim
Sabah kahvaltı edemedim
Akşam 9 gibi iki ince rulo börek getirmiş komşum yarım dilim kek onları yedim. Ama hepsi küçüktü
Tavuk suyu çorba yapmıştım ondan bir kase içtim
Bir parça da kahve yanına yedim
Sağol canım inşallah. Rabbim yavrularımızı korusunCanım sağol sorduğun için yazmayı unutmuşum
Ultrason çekildi ama sonuçları Dr gösteremedik önümüzdeki hafta çarşambaya kadar izinliymis ins normaldir
kızımda çok stres oldu annecim neden bunlar yapılıyor bana diye uygun bir dille eve gelince anlattım biraz tedirgin oldu ama sakinlestirdim hiç bir şey doğal değil yedikleri çocukların hormonlu vücutlarıda etkileniyor gerçekten çok zor süreçler ben 12yasima 1ay kalasi regl olmuştum şimdi 9yasa düşmüş erken ergenlik yaşı
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş
Oglunada rabbim şifa versin inşallah
Sen izin almıştın canım listeye dönecek misin yoksa paylaşmak mı istedin
Çok teşekkür ederim ChocomÇok iyi gidiyorsun delfikom
Sadece derken haftada yarım kilo gayet güzel bir eksilme