• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydınlar geldim ben
Teli degistirdim giremedim
Bu hafta +çıktım 3 gün misafir ağırladık regl de gelmek üzere
Yüzdem +2.08
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Sen düzenli kilo veriyorsun canım bu hafta böyle olmuş olabilir halledersin. Misafir olunca egzersiz de yapamıyoruz etkisi olmuştur

Merhabalar Chocolita Chocolita Bonus Bonus
25 Ocak itibariyle tartıda 600 gram eksideyim.
Çok sevindim.🥰🙏
Yüzdem:0,573
Eki Görüntüle 3542645
Çok iyi gidiyorsun delfikom 😘
Merhaba hanımlar -0,500 gr eksideyim. Adet dönemim olmasaydı büyük bir ihtimalle biraz daha az çıkardı😂 Sağlık olsun🙂
Yüzdem; 0, 625
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Regl de yarım kilo eksilebilmek 👏👏🔥
Çok geçmiş olum canım Chocolita Chocolita nazar çıktı diyelim .

Ben dün sabah 3 haslanmıs yumurta yedim , öğlen az kapuska , akşam döner yedim :( sadece yarım kg vermişim . Yüzde 0,65
Sadece derken 🥲 haftada yarım kilo gayet güzel bir eksilme 🌟

Selam kızlar menü paylaşıyorum

Sabah cooook erken kalktım Kv geldim misafirleri vardı
Kahvaltıda bi dilim börek yedim. Yanında biraz peynir
Öğlen de mercimek köftesi 2 adet
Havuç tarator 1-2 kaşık
2 sarma
1 dilim börek yedim yine
Akşam
Tavuk küçük 2 parça
Patlıcan salatası yoğurtlu
Yine 2 kaşık havuç tarator

Pembe Lotus Pembe Lotus kızının sonuçları nasıl çıktı
Canım sağol sorduğun için yazmayı unutmuşum
Ultrason çekildi ama sonuçları Dr gösteremedik önümüzdeki hafta çarşambaya kadar izinliymis ins normaldir
kızımda çok stres oldu annecim neden bunlar yapılıyor bana diye uygun bir dille eve gelince anlattım biraz tedirgin oldu ama sakinlestirdim hiç bir şey doğal değil yedikleri çocukların hormonlu vücutlarıda etkileniyor gerçekten çok zor süreçler ben 12yasima 1ay kalasi regl olmuştum şimdi 9yasa düşmüş erken ergenlik yaşı
Dün yazamadım kızlar başıma gelmeyen kalmadı. Oğlumu duşa sokacaktım ateşi düşsün diye, duşakabin kapağı düştü paramparça oldu. İyi ki çocuk yanımda değildi. Ayağım da yaralandı. Ah diyemeden kalktım topladım ama bin parçaya ayrılmış her yerde. Yorgunluktan bitmiştim

Sabah kahvaltı edemedim
Akşam 9 gibi iki ince rulo börek getirmiş komşum yarım dilim kek onları yedim. Ama hepsi küçüktü
Tavuk suyu çorba yapmıştım ondan bir kase içtim
Bir parça da kahve yanına yedim
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş
Oglunada rabbim şifa versin inşallah

Screenshot_2025-01-25-22-26-01-929_com.chipsea.btcontrol.en.jpg

Geçen hafta 84.8
Giden 950gr
500gr yağdan gitmiş görünüyor

Canım sağol sorduğun için yazmayı unutmuşum
Ultrason çekildi ama sonuçları Dr gösteremedik önümüzdeki hafta çarşambaya kadar izinliymis ins normaldir
kızımda çok stres oldu annecim neden bunlar yapılıyor bana diye uygun bir dille eve gelince anlattım biraz tedirgin oldu ama sakinlestirdim hiç bir şey doğal değil yedikleri çocukların hormonlu vücutlarıda etkileniyor gerçekten çok zor süreçler ben 12yasima 1ay kalasi regl olmuştum şimdi 9yasa düşmüş erken ergenlik yaşı

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş
Oglunada rabbim şifa versin inşallah
Sağol canım inşallah. Rabbim yavrularımızı korusun

Back