• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

akşam yemeğimi yazdım ama değiştirdim :1: 8 adet inegöl köfte 1 dilim ekmek oldu
Peki o köfteleri nasıl pişirdin onemli olan o.. Fırında mı yağda tavada mı? Tavada ise umarım yağ koymadın çünkü İnegöl köfte zaten yağlı tavaya kendi yağını salacaktık...
Deli oldugun bir sey varsa o da şu.. Sucuklu yumurta yapıyor insanlar örmek veriyorum.. Tavaya yag koyuyorlar sonra sucukları yumurtayı vs.. Yalnız bilmiyorlar ki o sucuk zaten yağlı.. Tavayı azıcık ısınıp sucuğu atsan kendi yağı çıkacak.. Genel olarak toplumu bence şişmanlartan yedikleri degil pişirme metodları...

kaptanım bence de şuan koçluk sistemine gerek yok, senin önerilerin kişilerin eşleşmesi ve abkanlık sistemi çok gdaha güzel ve şuanda bizim için yeterli...

şuracım finallerden sonra seni bomba gibi bekliyoruz lütfen, motive edici kendine güvenen yazılarını özledik

bengicim menü yorumlarını zevkle ve çok eğlenerek okudum , bu işi gerçekten güzel yapıyorsun, ne kadar ilgilisin bu konuya tebrik ederim... ve bende menümü yazıyorum..

10 HAZİRAN

sabah
iki dilim tam buğday ekmek arası
iki parça domates
ince bir dilim peynir

öğlen
2 yk yoğurtlu ıspanak
salata
söğüş
5 adet sarma

ara
15 adet kiraz

akşam
2 kaşık yağda yapılmış iki küçük adet derisiz tavada sotelenmiş tavuk but
1 dilim ekmek
salata

2 litre su
300 ip atlama

Peki o köfteleri nasıl pişirdin onemli olan o.. Fırında mı yağda tavada mı? Tavada ise umarım yağ koymadın çünkü İnegöl köfte zaten yağlı tavaya kendi yağını salacaktık...
Deli oldugun bir sey varsa o da şu.. Sucuklu yumurta yapıyor insanlar örmek veriyorum.. Tavaya yag koyuyorlar sonra sucukları yumurtayı vs.. Yalnız bilmiyorlar ki o sucuk zaten yağlı.. Tavayı azıcık ısınıp sucuğu atsan kendi yağı çıkacak.. Genel olarak toplumu bence şişmanlartan yedikleri degil pişirme metodları...

belki de değiştirmemiz gereken yeme alışkanlıklarımız bunlar, ben mesela ideal kiloma geldikten sonra kara kara o kiloyu nasıl koruyacağımı düşünüyorum, bir ömür tatlıdan çikolatadan uzak tutamam ki..... bu ufak püf noktalarını unutmamam gerekir,, genelde çok yağlı çok salçalı yemekler yapmam zaten ama artık daha çok dikkat edeceğim, eşim için gelecekteki çocuklarımız için..

10 HAZİRAN

sabah
iki dilim tam buğday ekmek arası
iki parça domates
ince bir dilim peynir

öğlen
2 yk yoğurtlu ıspanak
salata
söğüş
5 adet sarma

ara
15 adet kiraz

akşam
2 kaşık yağda yapılmış iki küçük adet derisiz tavada sotelenmiş tavuk but
1 dilim ekmek
salata

2 litre su
300 ip atlama

Kilomuzu korumak icin hayat tarzımızda bazı ufak seyleri değiştmenin çok faydası olacaktır.. Birde porsiyon kontrolü yapmak.. Mesele hedef kilodan sonra çikolata yediğimizde bir parça yemeği öğrenmemiz lazım.. Özelliklere benim öğrenmem lazım.. Menüne gelince her zamanki gibi başarılı
Yalnız sanada soracağım?
Günlük içeceklerinde seker kullanıyorsunuz?
Yediklerimiz yanında içtiklerimizinde kalorisi onemli..
Aksam yemeğine gelince o tatlı kasığı umarım.. Yoksa yemek kasığı yag cooook fazla.. Bir da daha az yag ile dene.. Yavaş yavaş miktarı azaltırsın hem böylece damak tadın değişmez.. Tavuğun derisini yememek harika.. Bildiginiz gibi kalorinin ve yağın cogu derisinde.. Ben ortaokuldayken annem bazen seminere gidince babam bize tavuk derisi kızartirdi tavada.. Bayılırdik Abi'm ile.. Annemde kızardi babama.. Simdi silah zoru ile yemem.. Midem bile kaldırmaz. alışkanlıklar değiştiri bilir..

evet kızlarrr spor işlerini de artık sıkılaştırmak gerekiyor değil mi...
bengi eskiden yürüyüşler yapardın, scoter la turlar atardın artık yapmıyorsun:((
innuk bisiklete binerdi
maymun da yürüyüş yapabilenlerden
melinde kalça egzersizleri ve ip atlardı benim gibi... bu arada melinda hiç uğramadı bugün:26:
şura finallerden sonra inş:3:

hazır havalar da ısınmaya başlamışken spora da vakit ayıralım , her gün düzenli yapamıyor olsak da hafta da en az 3 gün boş geçirmeyelim .
.

Allah'ım yarabbim aklımla bin yaşayım. Benginin yaptığı yorumları karnıma kramplar girerek okudum resmen.. İsabetli bir atama yapmışım. Bu arada kendimin dışarıdan nasıl gözüktüğünü de görmüş oldum. Menülere sert yorumlar yapmaktan kaçınan, ama kişilerin çıkarlarını gözeten, bunu yaparken de sert gözükmemeye çalışan insan tiplemesi.. Ben de ikide bir sizi sevdiğimi söylüyordum ya :60::60: Ama bengi benden daha korkusuz maşallah. Almış eline sopayı :1::1::1:

Bu haftanın hedefini açıklıyorum:
  • 1. grup hedefi 500 gr
  • 2.grup hedefi 1000 gr
  • 3.grup hedefi 500 gr

Hadi bakalım.. :53::53::53::35::35::35::35::36::36::36::36::15::15::15::15:

İnnuka not:

Sevgili İnnuk.. Bengi ye kaçamaksız 2 hafta cezası verdiğimiz gibi, sana da kaçamaksız 2 ay cezası kesiyorum.:20::20::20::20: Her gün uğrayacaksın. Bu disiplini sen de oluşturmamız lazım. Bengi de oluşturduk mesela. Bak ne güzel yorumluyor menüleri ne kadar dikkatli. Hem sen kendin demiyor muydun kızlar beni düzene sokun diye. Kendi düşen ağlamaz. :47::47::47::47:Bak pazar da uğramamışsın gene.. Neden ben diye sorma :33::33::33::33::33::33:

Son düzenleme:
Kilomuzu korumak icin hayat tarzımızda bazı ufak seyleri değiştmenin çok faydası olacaktır.. Birde porsiyon kontrolü yapmak.. Mesele hedef kilodan sonra çikolata yediğimizde bir parça yemeği öğrenmemiz lazım.. Özelliklere benim öğrenmem lazım.. Menüne gelince her zamanki gibi başarılı
Yalnız sanada soracağım?
Günlük içeceklerinde seker kullanıyorsunuz?
Yediklerimiz yanında içtiklerimizinde kalorisi onemli..
Aksam yemeğine gelince o tatlı kasığı umarım.. Yoksa yemek kasığı yag cooook fazla.. Bir da daha az yag ile dene.. Yavaş yavaş miktarı azaltırsın hem böylece damak tadın değişmez.. Tavuğun derisini yememek harika.. Bildiginiz gibi kalorinin ve yağın cogu derisinde.. Ben ortaokuldayken annem bazen seminere gidince babam bize tavuk derisi kızartirdi tavada.. Bayılırdik Abi'm ile.. Annemde kızardi babama.. Simdi silah zoru ile yemem.. Midem bile kaldırmaz. alışkanlıklar değiştiri bilir..

içeceklerimde şeker kullanmam... üniversite yıllarımda bu alışkanlığımdan vazgeçmiştim, ah o menü kontrolleri yok mu, bir parça alıp bırakmak , itiraf edeyim, şuan benim açımdan çok zor görünüyor ama belki o da olur bir gün, nasıl şekersiz çay içmeye alıştıysam ona da alışırım elbet...

aslında yemek kaşığı idi ama sonra fazla olduğunu farkettim, fazlalığını peçeteyle almaya çalıştım .. artık ne kadar alabildiysem..

Şekere dair birşey ancak kahvede oda orta şekerli olarak var. yağlı olarakta yemekleri yağlı sevmem zaten zeytinyağı kullanıyorum. bu arada şuan final dönemim ya bengicim bana onu nasıl yaptın bunu nasıl ettin diye sorarsan cevapların havada kalabilir çünkü zar zor giriyorum. sadece menümü yazıyorum şu 1 haftadır farkındaysan o nedenle bu sorularını ve benim menülerime bazen sevdiğim bazen hindi gibi kabardığım yorumlarını haftaya bugün rica ediyorum. :1: çünkü şu anda menülerime yapacağın olumsuz yorumlar benim motivasyonumu yükseltmeyecek çünkü sınav döneminde zaten çıldırmış ve psikolojimde dalgalanma yaşıyor durumundayım. sınavlarım kötü geçebilir bile çünkü kafama çok takıyorum bana çok kızacaklar diyorum ama güçsüz kalı yiyorum. o nedenle kaptanım menümü yazacağım ama benden şu son 4 gün adam akıllı bir menü beklemeyin. bu arada haftaya cuma izne ayrılıp pazartesi akşamı dönmek istiyorum. hafta sonu küçük bir tatil kaçamağım var ve nete giremeyeceğim. babamın sınav sonrası ödülü :52: bir itiraf daha şu anda annem mısır patlatıyor :56:

Son düzenleme:
Şekere dair birşey ancak kahvede oda orta şekerli olarak var. yağlı olarakta yemekleri yağlı sevmem zaten zeytinyağı kullanıyorum. bu arada şuan final dönemim ya bengicim bana onu nasıl yaptın bunu nasıl ettin diye sorarsan cevapların havada kalabilir çünkü zar zor giriyorum. sadece menümü yazıyorum şu 1 haftadır farkındaysan o nedenle bu sorularını ve benim menülerime bazen sevdiğim bazen hindi gibi kabardığım yorumlarını haftaya bugün rica ediyorum. :1: çünkü şu anda menülerime yapacağın olumsuz yorumlar benim motivasyonumu yükseltmeyecek çünkü sınav döneminde zaten çıldırmış ve psikolojimde dalgalanma yaşıyor durumundayım. sınavlarım kötü geçebilir bile çünkü kafama çok takıyorum bana çok kızacaklar diyorum ama güçsüz kalı yiyorum. o nedenle kaptanım menümü yazacağım ama benden şu son 4 gün adam akıllı bir menü beklemeyin. bu arada haftaya cuma izne ayrılıp pazartesi akşamı dönmek istiyorum. hafta sonu küçük bir tatil kaçamağım var ve nete giremeyeceğim. babamın sınav sonrası ödülü :52: bir itiraf daha şu anda annem mısır patlatıyor :56:

yok öyle yağma.. psikolojiye kalsak ohoo ooo.. önünü alamayız işin.. kilo almak başlı başına psikolojiyi bozar. o zaman ne olacak? bak senin şu an paçanı yakalamışken hemen silkeliyoruz seni... öncelikle sınav sürecinde benden bir şey beklemeyiin kısmını açar mısın benim kerata uyumaya meyletmeden. ne oluyor da sapıtıyorsun ve neler yapıyorsun sınav döneminde??? :44::44::44::44:

yok öyle yağma.. psikolojiye kalsak ohoo ooo.. önünü alamayız işin.. kilo almak başlı başına psikolojiyi bozar. o zaman ne olacak? bak senin şu an paçanı yakalamışken hemen silkeliyoruz seni... öncelikle sınav sürecinde benden bir şey beklemeyiin kısmını açar mısın benim kerata uyumaya meyletmeden. ne oluyor da sapıtıyorsun ve neler yapıyorsun sınav döneminde??? :44::44::44::44:

yok kilo alacağım çikolata tatlı vs yemiyorum zaten. ama zamansız meyva veya gördüğün gibi bir kek yiyorum veya şuan gibi mısır. ama bu her akşam böyle olmaz. dikkat ediyorum salmadım tabiki. sınav dönemim çok yoğun şuan sınavım kötü geçecek diye canım çıkıyor. son seneme giriyorum o nedenle nekadar gücüm varsa kullanmaya çalışıyorum. bu şekilde de gücüm kalmadığında bişeyler yemek istediğimde zararsız ne varsa seçmeye çalışıyorum ama ay bu fazla oldu dur yemeyeyim dönemim değil şuan malesef.

yok kilo alacağım çikolata tatlı vs yemiyorum zaten. ama zamansız meyva veya gördüğün gibi bir kek yiyorum veya şuan gibi mısır. ama bu her akşam böyle olmaz. dikkat ediyorum salmadım tabiki. sınav dönemim çok yoğun şuan sınavım kötü geçecek diye canım çıkıyor. son seneme giriyorum o nedenle nekadar gücüm varsa kullanmaya çalışıyorum. bu şekilde de gücüm kalmadığında bişeyler yemek istediğimde zararsız ne varsa seçmeye çalışıyorum ama ay bu fazla oldu dur yemeyeyim dönemim değil şuan malesef.

atıştırmana izin verilenler:

ceviz
beyaz leblebi
yeşil çay
tarçınlı yoğurt
galeta
havuç
salata

bunlar izin atıştırmalıkların.. miktarına engel olamıyorsan bunları ye.. kek yerine galeta ya da havuç kemireceksin. strese bire bir... Onun haricinde bol bol kağıtlara karalama yapıp yırtıp at. benim çok işime yarıyordu.. Sınav zamanı seni kaybetmişken verdiğin kiloları kazanmayalım... :23::23::23:

yarın koşa koşa beyaz leblebi alacağım. sağol kaptanım. :32: kilolar gelmeyecek inadım inat o ayrı :52: ama iznimide not al da unutma sonra iki gün yoktun deme bana heeee :46:

yarın koşa koşa beyaz leblebi alacağım. sağol kaptanım. :32: kilolar gelmeyecek inadım inat o ayrı :52: ama iznimide not al da unutma sonra iki gün yoktun deme bana heeee :46:

güzelim o gün geldiğinde hatırlatırsın. daha şimdiden not almiciiiiiim... :19::19::19:

Bengi yorumlara bayıldım :)

Chentiqcim beni izinli sayma.kıyafet topladım memlekete döndüm.izmirde başka ev tutunca tüm eşyalarımı alıcam.yani daha var zamanı.zaten bugün de çok yedim.iyice saldım kendimi.bana zor kullanabilirsiniz hatta. Telden begenemiyorum ama alıntı yapmayı çözdüm :) ben o öneriyi begenmedim.herkes herkese karışabilmeli bence.

10 /06 /2013 pzt
11 :30

Et dürüm (otogarda yedim )

Akşam
10 hamsi
1 dilim ekmek
Salata
1 dilim karpuz

Sade türk kahvesi
2 litre su
Spor yok

Memlekete döndüm

Bengi yorumlara bayıldım :)

Chentiqcim beni izinli sayma.kıyafet topladım memlekete döndüm.izmirde başka ev tutunca tüm eşyalarımı alıcam.yani daha var zamanı.zaten bugün de çok yedim.iyice saldım kendimi.bana zor kullanabilirsiniz hatta. Telden begenemiyorum ama alıntı yapmayı çözdüm :) ben o öneriyi begenmedim.herkes herkese karışabilmeli bence.

hangi öneri kuzu? bugün zirilyon tane öneri konuşulduu.. zaten seninle özel çalışma yapıyorduk değil mi biz.. unuttuk gitti bak.. seni izinli bakan değil boş bakan ilan ediyorum :1::1::1: haha.. şaka bir yana var mı almak istediğin özel bir görev? gece ya sana torpil geçeyim..

Son düzenleme:
hangi öneri kuzu? bugün zirilyon tane öneri konuşulduu.. zaten seninle özel çalışma yapıyorduk değil mi biz.. unuttuk gitti bak.. seni izinli bakan değil boş bakan ilan ediyorum :1::1::1: haha.. şaka bir yana var mı almak istediğin özel bir görev? gece ya sana torpil geçeyim..
Bence may ceza Bakanı olsun kaçamaklari takip edip ceza yağdırsın..
May canım senin menüye yarın yorum yapacagım yoruldum çünkü..

Bence may ceza Bakanı olsun kaçamaklari takip edip ceza yağdırsın..
May canım senin menüye yarın yorum yapacagım yoruldum çünkü..

CANIM ŞURAYI yaptık ya.. ben cceza kelimesi sevmediğimden ödev dedim ya onların adına... isterseniz ceza derim tabi siz bilirsiniz...:52::52:

Back