• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın. Sabah tartıldım eksideydim sonra tartı kapandı pili bitti sandım şu an açıldı geçen haftayla aynı çıktı canım sıkıldı. Biraz bekleyip yeniden tartılcam ya da pili değiştirebilirsem öyle tartılayım diyorum 🙈
Gerçi regl + hastalık aşırı şiş elim yüzüm eksi de değilimdir de bakcam 1 2 saate 😂

Seni çok iyi anlıyorum canım iniş çıkış olması da normal, bir anda büyük dönüşler beklemiyoruz. Azaltarak törpüleyerek ilerlememiz yeterli
Ama tartı gönderme kuralımız var. Yolculuk hastalık vs. İzni dışında bir mazeret olmadıkça listeye almak zorundayım. Önümüzdeki hafta kilo yüzdesini de bu haftaki kiloya göre almış olmamız gerekiyor. Arkadaşlara haksızlık olmasın. Tartıya takılma. 1 günün ödemi de olabilir bu. Dikkatle erir gider
☹️ Çok utanıyorum çünkü +1 çıktım 🥺
+%0,86.. ama hırslandım umuyorum ki haftaya cumartesi çok daha güzel bir sonuçla geleceğim 😔

Eklentiler

• IMG_20250125_105943.jpg
    IMG_20250125_105943.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 7
☹️ Çok utanıyorum çünkü +1 çıktım 🥺
+%0,86.. ama hırslandım umuyorum ki haftaya cumartesi çok daha güzel bir sonuçla geleceğim 😔
Hiç utanacak bir şey yok canım öyle düşünme sakın. Bizimde kaç kere + geldiğimiz oldu. Sonra toplamasını da bildik hep destek olduk birbirimize. Rahat ol lütfen

Bazı hafta tartıda sabit çıkıyor, sonraki hafta güzel kilo veriyoruz canım. Öyle olur inşallah sweetgirlcandy sweetgirlcandy 🥰🙏💕💐
Ay inşallah. Ama bilmiyorum incelme var bende baya pantolonlar falan baya düşüyor mutlu oluyorum tartıya yansımasa da

Dün yazamadım kızlar başıma gelmeyen kalmadı. Oğlumu duşa sokacaktım ateşi düşsün diye, duşakabin kapağı düştü paramparça oldu. İyi ki çocuk yanımda değildi. Ayağım da yaralandı. Ah diyemeden kalktım topladım ama bin parçaya ayrılmış her yerde. Yorgunluktan bitmiştim

Sabah kahvaltı edemedim
Akşam 9 gibi iki ince rulo börek getirmiş komşum yarım dilim kek onları yedim. Ama hepsi küçüktü
Tavuk suyu çorba yapmıştım ondan bir kase içtim
Bir parça da kahve yanına yedim
Geçmiş olsun canim inşallah cabuk toparlanirsin🙏

Hiç utanacak bir şey yok canım öyle düşünme sakın. Bizimde kaç kere + geldiğimiz oldu. Sonra toplamasını da bildik hep destek olduk birbirimize. Rahat ol lütfen
Desteğin için teşekkür ederim 😇 şimdi yürüyüşten geldim. Kaldı 3 cezam 😅 belki yarın Leslie yaparım hava 0 derece başıma ağrı girdi soğuktan 🤦

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-25-16-36-44-48_6a5d7c7480487e32e6b6d795536fd626.jpg
    Screenshot_2025-01-25-16-36-44-48_6a5d7c7480487e32e6b6d795536fd626.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 4
⭐️ 25 Ocak Yıldızlar Ligi ⭐

Geçen haftanın yıldızları lila95 lila95 ve Sismaniye Sismaniye arasında olacaktı. Rakibinden tartı gelmedi. Bu durumda lila95 lila95 galip sayılır. Ayrıca lige kilo vererek çıktığı içinde şampiyonluğu hak eder 🎖

🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var lilacım

Eki Görüntüle 3542788
Ay sabah fotografi cektim ama kosusturmaktan
IMG_8719.jpeg gondermeyi unutmusum
G gelgor Sismaniye Sismaniye tartı gelmediği için 1 uyarınız var. İnşallah her şey yolundadır.
Sismaniye Sismaniye 2. Uyarı
😭
Gh 77.5 bu hafta -500gr
%0.645

yarisi zaten kaybetmişimdir bu yuzdeyle de en azindan uyari almasaydim 🥺

3 saat geride olmamdan bu seferlik bi guzellik olmaz mi be kaptanim 🤪

Ay sabah fotografi cektim ama kosusturmaktan
Eki Görüntüle 3542812 gondermeyi unutmusum

😭
Gh 77.5 bu hafta -500gr
%0.645

yarisi zaten kaybetmişimdir bu yuzdeyle de en azindan uyari almasaydim 🥺

3 saat geride olmamdan bu seferlik bi guzellik olmaz mi be kaptanim 🤪
Güzel kilo vermişsin ✨️ ayrıca sevindim buna. Ama en geç 15.00 e kadar bekliyoruz sonrasında gelen tartı için 1 uyarı veriliyor. 3 saat geriden olduğunu düşünürsek 12 de çok uygun değil midir. Sabah aç karınla atıyoruz zaten. Çektiğin anda göndersen aslında unutmazsın canım. Oğlum hasta boş vakit bulamıyorum ama tartıyı gönderdim ki kurallara uymuş olayım

Bunun dışında cumartesi müsait olmayanlar (grup yıldızları özelden) tartıyı cumadan da gönderebilirler

Son düzenleme:
Back