beyaz simit ne? susamı mı yok. simit denmez ona.. ben simiti çok severim ama ankara simitini şöyle gevek gevrek olacak. zaten biz izmirliler simite gevrek deriz.. eskiden burda pastane simiti yapıyorlardı yumuşak yumuşak hiç sevmezdim. sonra benim ofisin karşısına simitçi açıdı. çok güzel simit yapıyor birde kokuyor ki sormaaa...
birde şu patlak kıl biber ne yaaaa:)
güzel menüü...
3 HAZİRAN 2013,PAZARTESİ
SABAH
1 dilim ekmekle yapılmış zeytinli tost
ARA
1 zeytyinli poğaça
ÖĞLE
yok
AKŞAM
2 kase tarhana çorbası
3 kaşık bezelye
Salata
RAPOR
03 HAZİRAN 2013 PAZARTESİ
Sabah
2 haş yumurta
1 dilim hindi füme
50gr süzme peynir
25 gr keçi peyniri
Ara
2 kupa şekersiz kremalı nescafe (uykusuzluktan)
Öğlen
300gr haşlanmış derisiz but
150 gr yoğurt
Ara
100ml süt
20gr yulaf kepeği
şekersiz puding tozu
Akşam
1 yumurta biraz süt ve biraz yulaf kepeği
20gr beyaz peynrili omlet
40 gr süzme peynir
2 hindi füme
Spor
1,5 saat yoga
Su
3 lt
onu hiç öyle düşünmemişim ben
bugün benimde keyfim yok, buralarında keyfi yok poff(
Bizim kilo çizelgemize nolmuş nereye kaybolmuşlar
kızlar akşam eşime kızartma yaptım kendime de çok az yağla fırında yaptım, lezzeti aynı oldu ve çok hafif ve daha sağlıklı, bundan sonra eşime de fırında yapıcam:)) eksradan yağ kokusu da olmuyor
innuk naptın işlerini.. planın programın var mı? yoksa arapsaçına döner.. topiike giriş saatlerini düzenledin mi..
Kızlar sınavlarım bitti.mezun oluyorum :)
Şu an başım çok kötü ama uykusuzluk yorgunluk..raporumu yazıcam da yediklerimden utanıyorum.pisicikleri de cekip atıcam :)
uvvv bugün burası çok sessiz:26: cumartesi sınavdan dolayı işe gelmediğim için birikmiş işlerim vardı onları hallettim.. şu sıralar işlerimi çok savsakladım, adapte olmam lazım
Ama kiraz çok zayıflatıyomuş hatta dermiş ki arkamdan dut çıkmasa insanları sapıma çevirdim
Bengi çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Kübiş en de buraya girmeyince amaan bi gram çikilatadan nolcak amaan bi dilim pastadan nolcak diye düşünüyorum ama bu aralar çok kararlıyım 55i gördükten sora azimliyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?