Kızlar 3-4 gündür malum nedenden ötürü keyfim yok.. Dünde ayrıca 2 kötü haber aldım. İlki bir tanıdığımın annesi vefat etti. Öğleden sonrada is yeri sahibimizin annesi vefat etti.. Tanırım annesini her anne gibi tatlı bir teyzeydi..simdi cenazeye gidiyoruz..
Bende kaptanın söylediği maddeye hayır diyorum..
Ayrıca mel arkandayim :)))
Kübra meyveleri abartma özelliklerde kirazı :))
Toparlanacağız hayat devam ediyor sonuçta..
SABAH
kepekli tost ekmek arası domates ,peynir,salatalık
öğlen
zy barbunya
salata
yoğurtlu semizotu
ara
1 nektari
5 kiraz
meyvesuyu
akşam
1 kase tarhana
fırında sebze kızartması
minik dilim fırında kaşarlanmış ekmek(
2 litre su
kaptanım merhaba,
Tüm hafta sonumu ev işlerine harcadım kendime hiç vakit ayırmadım.. Şimdide iş yerindeki işlerimi toparlamaya çalışıyorum dün geldim girdim ama yazamadım fırsat bulupta. Düzene koyacağım inşallah bu hafta sonuna kadar..
Canım hayırlı olsun..
Al benden birtane daha :)
Kirazın kendisi değil, sapı zayıflatıyor.. Gerçekten zayfılatıyor ama şaka değil..
o zaman herkesten 8. madde ile ilgili bu şekilde düşünmesini rica ediyorum. bir kaptan olarak bu maddenin gelmesini hiç istemiyorum. fikrini değiştirmek isteyenler değiştirebilirler, bir şey yazmazsanız değişmedi olarak kabul ederim.
benim de yok. umarım bir an önce toparlanırız.
ay ne kadar dikkatlisin. birb oşluk var ama ne olduğunu çözememiştim ben
benginin tarifi.. ben de deneyeceğim. kızartma özürlüyüm..
kızlar menüler çok güzel. bir maymuş su içmemiş. onun haricinde bir de bengi puding tozu nasıl bir besin ki??
ve ayrıca tek tek hepinize teessüf ederim. cuma 56,6 çıktım dedim bi allah ın kulu tebrik etmedi kaptanını...
afiyet olsun birlikte içelim.. :)Kızlar bira içtim 142 kalori.
harika ama bunlar nee
yarım bazlama arası köftemi yaaaaaaa senin cezan vardı arada kaynadı. kaptanım suç duyurusunda bulunuyorum. innuk cezasını yapmadı karbonhidrat ile ilgili...03.04.2013
kahvaltı
peynir
2dilim ekmek
yeşil çay
ara
kiraz herkes kiraz yiyor beeee
öğlen
yarım bazlama arası 4 köfte
1 ayran
yeşillik domates
2 bardak çay
ara
kızarmış dondurma
ara
1 ıce tea
1 bardak çay
su 2 lt
spor yok
kızlar liseden arkadaşım geldi bütün gün dışardaydık. merak etmeyin kilo veriyorummmmmmm
bu çizelgeler neden kayıp bilen var mı?
kaptanım tebrik ederim arada kaynadı. sende bazen rapor yazar mısın neler yiyorsun merak ettim.
puding tozu; marketten aldığım şekersiz pudingin süt ile yapılmadı toz hali. çok az süt ile çok az tozdan katıp karıştırıyorum ve sütü kaynatıyorum. puding gibi koyu olmuyor hemde paketin tamamnı 7-8 sefer için kullanıyorum. böylece pudng yapıp 4 porsiyonda yemek yerine daha fazla porsiyona bölüyorum. soğumasını beklemeden ılık ılık yulaf kepeği ile güzel oluyor. şekerisiz olmasıda cabası..
afiyet olsun birlikte içelim.. :)
harika ama bunlar nee
yarım bazlama arası köftemi yaaaaaaa senin cezan vardı arada kaynadı. kaptanım suç duyurusunda bulunuyorum. innuk cezasını yapmadı karbonhidrat ile ilgili...
ayrıca dondurmada yemiş karşımda. bana ne bana ne ben burda ceza çekmek için hasta hasta tatlıdan dondurmadna uzak duruyorum onun yaptığına bak.. bugün cenazede lokum dağıttılar elimi sürmedim. yemek verdik sadece nohutlu tavuk yemeğinin tavuklarını seçtim azıcık yedim salata ile... acayip şişim.. karnım davul gibi.. bu kadar dikkat etmeme rağmen peşembe tartıda özel gün nedeni ile fazla çıkmam olası. ama gerçekten hiç kaçamak yapmadım... yapsam söylerim biliyorsunuz.. haftaya iki katı düşecek kilom inşallah..
:18::18::18::18::26::26::26:
4 HAZİRAN 2013,SALI
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 kıl biber
1 kibrit kutusu peynir
Biraz örgü peynir
8 zeytin
1 kupa ballı limonlu yeşil çay
ÖĞLE
1 kase trçınlı gün kurusu kayısılı yoğurt
AKŞAM
1 kase tavuk çorbası
1 küçük parça tavuk yanında domates biber
Salata
2 litre su
Dans
03.04.2013
kahvaltı
peynir
2dilim ekmek
yeşil çay
ara
kiraz herkes kiraz yiyor beeee
öğlen
yarım bazlama arası 4 köfte
1 ayran
yeşillik domates
2 bardak çay
ara
kızarmış dondurma
ara
1 ıce tea
1 bardak çay
su 2 lt
spor yok
kızlar liseden arkadaşım geldi bütün gün dışardaydık. merak etmeyin kilo veriyorummmmmmm
03.06.2013
Sabah
kepekli sandaviç
beyaz peynir,domates, maydonoz,zeytin ezmeli..
Öğle
salata
ızgara tavuk
Ara
yulaflı eti form 1 pkt
Akşam
Salata
İtiraf..
Akşam yemeğinden sonra dondurma ve tatlı
Su 1,5 litre
Bitki çayı 500 ml
Spor yok..
04.06.13
kahvaltı
peynir
2dilim ekmek
ara
kiraz
öğlen
1kase mısır gevreği
ara
3 çatal pasta
ara
elma ve şeftali püresi
kaptanım bu durumda benim ne yapmam gerekiyor kaçırmamaya özen gösteriyorum ama final haftam ve yalnız yaşıyorum elimin altında ne kolay yapılırsa onu yiyorum. ayrıca bengicim söylenmekte haklı olabilirsin ama kızarmış dondurmanın nasıl bişey olduğunu önüme gelince gördümbu arada dondurma diyette verilen bir öğe özellikle vanilyalısı. aşırıya kaçmamak şartıyla tabi. ki ben çok katı bir diyet yapmıyorum gördüğünüz üzere. okulum kapanmadan hiç yapamam ama okul kapandıktan sonra sporumda herşeyimde düzene girecek. bu haftam çok karmaşık. dışarıda olmam gerekiyor o zamanlardada dürüm dahi yemeye çekiniyorum aç kalınca ders çalışamıyorum. o nedenle de beni zinde tutacak kalorisi çok fazla olmayan şeyleri dışarıda yemek zorundayım dediğim gibi kaptanım istersen izne ayrılabilirim. kilo almayacağımdan ve vereceğimden eminken dahi. ama sizinde motivenizi bozmak istemiyorum. o nedenle çık derseniz çıkabilirim de ne diyeyim mecburum çünkü bazı şeyleri yemeye.
Aynı durumdayım.erkek arkadaşımla yaşıyorum.çalıştıgı için genelde yalnızım.çok fazla da yemek yapmayı bilmıyorum kolay şeyler yapıyorum .sebze sevmiyorum. Size komik gelebilir ama sebze isimlerini bile ayıramıyorum (annem anlatsa da sevmediğimden unutuyorum.)pişirmeyi de bilmiyorum.hatta alışverişe gittigimde ordaki teyzelere soruyorum.Inanın dün taze fasulyeyi yerken midem bulandı.sebze olarak sadece ot kavurmalarını(hertürlü ot) ve bamya seviyorum.o yüzden ya dışarda yıyorum ya da evde atıştırmakla geçiştiriyorum .Diyet dolayısıyla yapmayı bildigim çogu yemegi yapmıyorum.Ev yemegi bitek erkek arkadaşımda yiyorum aksam yemeklerine annesine gidiyoruz ama annesi tereyağı kullanıyor.çok çok lezzetli yemekleri ama bana ağır geliyor zeytin yagına alışık olduğumdan .çok yesem karnım ağrıyor az yesem doymuyorum.gerçi alıştım artık agrı olayım olmuyor pek..yemek kültürü işte onun memleketten tereyagı bizim memleketten zeytın yagı geliyor.çok konuştum sanırim bende de durum bu.yicek bişey bulamadıgımda dışardan söylüyorum.salata vs söylesem onla doymuyorum.takımın da bana kattıgı çok şey var.mesela erkek arkadaşımla hergece film izlerken kola cips mısır dondurma yiyoduk hiçbiri kalmadı ona da yedirmiyorum.farketmiyor ama göbegi azaldı
Su içmeye başladım yazın ortasında bile yarım lıtre içerken şu an en az bırbuçuk oluyor.kahvaltımda bazen yarımdan fazla beyaz ekmek yerken şimdi kepek ekmek yiyorum o da en fazla 3 dilim.bal tereyagı çikolata hiç bıri yok kavaltimda.daha saymakla bitmez.müptelası oldugum cipsi bile agzıma sürmedim.bu menülerimdekiler size kaçamak gbi geliyor ama eskileri bi bilseniz ben bile kendime şaşırıyorum.neyse destan yazıp sıktım sizi.
güzel menü olmuş mel...her şeyden var bolca protein almışsın. afiyet olsun..4 HAZİRAN 2013,SALI
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 kıl biber
1 kibrit kutusu peynir
Biraz örgü peynir
8 zeytin
1 kupa ballı limonlu yeşil çay
ÖĞLE
1 kase trçınlı gün kurusu kayısılı yoğurt
AKŞAM
1 kase tavuk çorbası
1 küçük parça tavuk yanında domates biber
Salata
2 litre su
Dans
aman kaptanım nasıl şura'yı innuk okuduysambengi.. innuk un dondurma yiyeceği malum mu oldu nedir canım ya.. şura yemiş dondurmayı.. ardından dökülmüş innuk..
yorum yapmadığım menüler de sporlar da güzel. bengi sen harika gidiyorsun. gdogan ın güzel menülerine yetişeceksin az kaldı..
menülerinizi de sporlarınızı da beğendim.. keyfim yok o yüzden fazla muhabbet edemiyorum affınıza sığınırım....
kızlar biz bir yarışmadayız cuma kilo verme yarışmasında.. bu işi belli bir disipline bağlı kalarak yapmakta zorlananlar diğer grupları tercih ediyorlar. gerçi daha uzun sürüyor, ama tercih meselesi. eğer burayı tercih etmişseniz o zaman ona göre kendinize çeki düzen verin. çünkü sürekli ceza veren, sert bir kaptan imajı bırakmak istemiyorum.
az şey yemişsin ama kalorisi fazla olan şeyler yemişsin.04.06.13
kahvaltı
peynir
2dilim ekmek
ara
kiraz
öğlen
1kase mısır gevreği
ara
3 çatal pasta
ara
elma ve şeftali püresi
kaptanım bu durumda benim ne yapmam gerekiyor kaçırmamaya özen gösteriyorum ama final haftam ve yalnız yaşıyorum elimin altında ne kolay yapılırsa onu yiyorum. ayrıca bengicim söylenmekte haklı olabilirsin ama kızarmış dondurmanın nasıl bişey olduğunu önüme gelince gördümbu arada dondurma diyette verilen bir öğe özellikle vanilyalısı. aşırıya kaçmamak şartıyla tabi. ki ben çok katı bir diyet yapmıyorum gördüğünüz üzere. okulum kapanmadan hiç yapamam ama okul kapandıktan sonra sporumda herşeyimde düzene girecek. bu haftam çok karmaşık. dışarıda olmam gerekiyor o zamanlardada dürüm dahi yemeye çekiniyorum aç kalınca ders çalışamıyorum. o nedenle de beni zinde tutacak kalorisi çok fazla olmayan şeyleri dışarıda yemek zorundayım dediğim gibi kaptanım istersen izne ayrılabilirim. kilo almayacağımdan ve vereceğimden eminken dahi. ama sizinde motivenizi bozmak istemiyorum. o nedenle çık derseniz çıkabilirim de ne diyeyim mecburum çünkü bazı şeyleri yemeye.
eski hayatımıza baktığımızda şuan elbette daha sağlıklı beslenmeye başlamış bulunuyoruz. ama ben dahil bunu hayat biçimi haline getirmek lazım. sebzeleri sevmiyorum diyorsun belkide yapamadığın için sevmiyorsundur..Aynı durumdayım.erkek arkadaşımla yaşıyorum.çalıştıgı için genelde yalnızım.çok fazla da yemek yapmayı bilmıyorum kolay şeyler yapıyorum .sebze sevmiyorum. Size komik gelebilir ama sebze isimlerini bile ayıramıyorum (annem anlatsa da sevmediğimden unutuyorum.)pişirmeyi de bilmiyorum.hatta alışverişe gittigimde ordaki teyzelere soruyorum.Inanın dün taze fasulyeyi yerken midem bulandı.sebze olarak sadece ot kavurmalarını(hertürlü ot) ve bamya seviyorum.o yüzden ya dışarda yıyorum ya da evde atıştırmakla geçiştiriyorum .Diyet dolayısıyla yapmayı bildigim çogu yemegi yapmıyorum.Ev yemegi bitek erkek arkadaşımda yiyorum aksam yemeklerine annesine gidiyoruz ama annesi tereyağı kullanıyor.çok çok lezzetli yemekleri ama bana ağır geliyor zeytin yagına alışık olduğumdan .çok yesem karnım ağrıyor az yesem doymuyorum.gerçi alıştım artık agrı olayım olmuyor pek..yemek kültürü işte onun memleketten tereyagı bizim memleketten zeytın yagı geliyor.çok konuştum sanırim bende de durum bu.yicek bişey bulamadıgımda dışardan söylüyorum.salata vs söylesem onla doymuyorum.takımın da bana kattıgı çok şey var.mesela erkek arkadaşımla hergece film izlerken kola cips mısır dondurma yiyoduk hiçbiri kalmadı ona da yedirmiyorum.farketmiyor ama göbegi azaldı
Su içmeye başladım yazın ortasında bile yarım lıtre içerken şu an en az bırbuçuk oluyor.kahvaltımda bazen yarımdan fazla beyaz ekmek yerken şimdi kepek ekmek yiyorum o da en fazla 3 dilim.bal tereyagı çikolata hiç bıri yok kavaltimda.daha saymakla bitmez.müptelası oldugum cipsi bile agzıma sürmedim.bu menülerimdekiler size kaçamak gbi geliyor ama eskileri bi bilseniz ben bile kendime şaşırıyorum.neyse destan yazıp sıktım sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?