bu çizelgeler neden kayıp bilen var mı?
kaptanım tebrik ederim arada kaynadı. sende bazen rapor yazar mısın neler yiyorsun merak ettim.
puding tozu; marketten aldığım şekersiz pudingin süt ile yapılmadı toz hali. çok az süt ile çok az tozdan katıp karıştırıyorum ve sütü kaynatıyorum. puding gibi koyu olmuyor hemde paketin tamamnı 7-8 sefer için kullanıyorum. böylece pudng yapıp 4 porsiyonda yemek yerine daha fazla porsiyona bölüyorum. soğumasını beklemeden ılık ılık yulaf kepeği ile güzel oluyor. şekerisiz olmasıda cabası..
afiyet olsun birlikte içelim.. :)
harika ama bunlar nee
yarım bazlama arası köftemi yaaaaaaa senin cezan vardı arada kaynadı. kaptanım suç duyurusunda bulunuyorum. innuk cezasını yapmadı karbonhidrat ile ilgili...
ayrıca dondurmada yemiş karşımda. bana ne bana ne ben burda ceza çekmek için hasta hasta tatlıdan dondurmadna uzak duruyorum onun yaptığına bak.. bugün cenazede lokum dağıttılar elimi sürmedim. yemek verdik sadece nohutlu tavuk yemeğinin tavuklarını seçtim azıcık yedim salata ile... acayip şişim.. karnım davul gibi.. bu kadar dikkat etmeme rağmen peşembe tartıda özel gün nedeni ile fazla çıkmam olası. ama gerçekten hiç kaçamak yapmadım... yapsam söylerim biliyorsunuz.. haftaya iki katı düşecek kilom inşallah..