• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

01.06.2013

Kahvaltı
çeyrek ekmek
peynir

ara
2 kayısı

akşam
4 adet inegöl köfte
1 bardak ice tea
çeyrek ekmek

ara
1 kase mısır gevreği yarım bisküvili

su 1.5 lt
spor yok

01.06.2013

Kahvaltı
çeyrek ekmek
peynir

ara
2 kayısı

akşam
4 adet inegöl köfte
1 bardak ice tea
çeyrek ekmek

ara
1 kase mısır gevreği yarım bisküvili

su 1.5 lt
spor yok

öğle nereye kayboldu tatlım?

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR
HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR
EVET

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR
EVET

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR
Bilemedim.

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR
HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR
EVET

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR
EVET

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Hayır

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Evet

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Evet

arkadaşlar, söylemiştim ama sanırım yanlış anlaşılmış. lütfen evet dediklerinizin numaralarını söyleyiniz.

İlk kolyeyi bi blogda gördüm ordan yaptım kum boncuk boru boncuk ve çek kristali kullandım.Boncukları da tele dizdim sora saçımızı örüyoruz ya işte aynen öyle ördüm.Aslında başlarken hiç umudum yoktu yapabilceğime zor geldi ama yılmadım yaptım:1:Linkini de atiyiim chentiq senin için:54:[urlxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
01 HAZİRAN 2013,CUMARTESİ

SABAH

(Uyanınca bi lokma ekmek içine peynir zeytin koydum ilaç içmek için)
Bi saat kadar sonra

1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 kupa 1 çay kaşığı ballı,limonlu yeşil çay

ÖĞLE

1/4 beyaz simit
Çok az örgü peynir
3 zeytin
3 erik
1 kiraz

AKŞAM

1,5 kase tarhana çorbası
3 köfte
3 patlak kıl biber

2 litre su

bende izmirdeyimmmmmmm :1:

Bence iki davetiyen olmalı en kolay çözüm. veya nikaha çağıracağın kişilerin sayısına göre özel olarak davetiyeye nikahıda ekleyebilirsin. ben senin yerinde olsam küçük şık birşey yaptırıp gelmesini istediklerimin zarflarının içine eklerdim.

evet sanırım en iyi fikir bu.benimde aklımdaydı. davetiye zarfının içine küçük bir kağıtta nikahıda yazabilirim..köşesine zımbalar veya delik açıp kurdela ile bağlarım.
demek sende hemşerimsin.. izmirli kardeşim benim kollarımı kocamaaan açıyorum.. :)
ben antalyanın sakin sevimli güzel bir ilçesindeyim...

01 HAZİRAN 2013,CUMARTESİ

SABAH

(Uyanınca bi lokma ekmek içine peynir zeytin koydum ilaç içmek için)
Bi saat kadar sonra

1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 kupa 1 çay kaşığı ballı,limonlu yeşil çay

ÖĞLE

1/4 beyaz simit
Çok az örgü peynir
3 zeytin
3 erik
1 kiraz

AKŞAM

1,5 kase tarhana çorbası
3 köfte
3 patlak kıl biber

2 litre su
beyaz simit ne? susamı mı yok. simit denmez ona.. ben simiti çok severim ama ankara simitini şöyle gevek gevrek olacak. zaten biz izmirliler simite gevrek deriz.. eskiden burda pastane simiti yapıyorlardı yumuşak yumuşak hiç sevmezdim. sonra benim ofisin karşısına simitçi açıdı. çok güzel simit yapıyor birde kokuyor ki sormaaa...
birde şu patlak kıl biber ne yaaaa:)
güzel menüü...

Tünaydın yoldaşlarım :3: beyaz simit dediği susamsız sert çok güzel düşündüğüm simit olsun nolur :1: kastamonu simidi deriz biz ona :33: bu arada 4 sene oldu izmirdeyim hala simit çekirdek incir demekte ısrarcıyım :52: gevreklerinden ver deriz biz yahu gevrekte ne :32: şurdan iki kilo yemiş ver demiyorum da incir ver hahhaha inat değil mi. hiç unutmam ilk geldiğim sene adama çekirdek ver dediğimde kabak çekirdeği verdi yahu :24: bengicim bence delme ya. :52: bak bulayım sana demeye çalıştığım modeli :55:

Back