Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

01.06.2013

Sabah 10:00

Mantarlı omlet 3/1

5 zeytin

domates salatalık maydanoz

Akşam 18:00

1 kase tavuk çorba (hazır)

Yoğurtlu, kıymalı közlenmiş patlıcan 1 tabak

Spor bol bol ev işi - pazar alış verişi 25- 30 dk zumba

Su 2 litre

innuk naptın işlerini.. planın programın var mı? yoksa arapsaçına döner.. topiike giriş saatlerini düzenledin mi..

bi tek gdogan kaldı oylamada... menüüler güzeeelll

Chentiqcim zumbayı evde yapsam?spora çıkamıyorum kordon çok karışık.Izmir direnişte.

Kızlar sınavlarım bitti.mezun oluyorum :)
Şu an başım çok kötü ama uykusuzluk yorgunluk..raporumu yazıcam da yediklerimden utanıyorum.pisicikleri de cekip atıcam :)

unutmadan; gdogan güzel menü olmuş ama bir kere daha sormuştum. senin sporların neredeeeeeeeee

bu hafta yoğun bir hafta idi o y,üzden yapamadım, ama haftaya bu spor işine tekrar yoğunlaşacağım inşallah

:

bu arada önerilerden 1-7-10-14 numaralı öneriler bana uygun geldi..

bengicim bence davetiyeni bastırırken bir kısmına nikah tarihi ve yerini yazarsın bir kısmına yazmazsın, benim davetiyelerimin eşimin memleketinde dağıtılan kısmına biz kına gecesi tarihi ve yerini yazdırmamıştık mesela

1 HAZİRAN

sabah
peynirli omlet

öğlen
kabak yemeği
yoğurt

ara
kiraz, erik
1 adet bisküvi

akşam

1 adet ızgara tavuk but
salata

kızlar aralarda birşeyler yedim ama hatırlamıyorum

2 haziran:
sabah 1 dilim ekmek

öğlen
6 adet zeytin
3 parça petnir
1 dilim kek
kuru üzüm
1 adet kuru incir
1 adet kuru kayısı
yeşillik
domates
salatalık

ara
yoğurt
1 adet nektari

akşam
1 kase mercimek çorbası
domates salatalık

spor yok
1 litre su

aöf sınavlarım bitti bugün amma çok zorlandım bugünkü sınavlarda gerçi çalışmamıştım ama:)) onun dışında güzel ve eğlenceli bir gündü,, bu arada bugün uzun süredir görmediğim biri sen zayıfladın mı iyice süzülmüşsün dedi:))) bunun farkedilmesi gerçekten güzel.. yıldönümüde kaldı 8 gün,,, vermem gereken 700 gr var ,, her güne 100 gr

Final tatilinde ders çalışmak için ipin ucunu kaçıran Şura!!

02.06.2013

kahvaltı
2dilim ekmek
peynir

ara
100 gr fındık

akşam
4-5 kaşık kabak yemeği
1 diim ekmek
2-2.5 küçük dilimli karpuz yediğim dilim sayısı değil adet bir ince dilim bile değildir yani

ara
kiraz

su 2lt
spor yok

Son düzenleme:
2haziran pazar

Sabah
1Simit
1Dilim peynir

Ögle
1Porsiyon makarna

Akşam
1Muz
2 kiraz

Bir bucuk litre su
Yarım saat yürüyüş

oyy oyy.. 100 gr avuç avuç fındık mı demek bana mı öyle geliyor.. nereden baksan 150 fındık eder. nası yedin iki paket fındığı ya hu :44::44:
2haziran pazar

Sabah
1Simit
1Dilim peynir

Ögle
1Porsiyon makarna

Akşam
1Muz
2 kiraz

Bir bucuk litre su
Yarım saat yürüyüş

ne ararsan var.. makarna simit muzz.. yarasın.. ama güzel menü.. çünkü saatleri güzel..saat demişken başkanım

şura çok güzel fikri verdin bana arasıra size bazı şeyler sorarım malum zaman yaklaşıyor...:)

Kızlar sınavlarım bitti.mezun oluyorum :)
Şu an başım çok kötü ama uykusuzluk yorgunluk..raporumu yazıcam da yediklerimden utanıyorum.pisicikleri de cekip atıcam :)

tebrik ederim...

kızlar iki gündür uykusuzum. özelliklede bugün.. bu yüzden çok yazamayacağım raporları yorulayamadığım için üzgünüm. birazda keyfim yok..
kaptanım damlara gelmeyecek galiba yerine yeni bir üye daha alacakmıyız..
dünkü raporumu vereyim..
dünkü raporumu yazıp kaçayım..

RAPOR
02 HAZİRAN 2013 PAZAR

Sabah

20gr sucuk 1 yumurtalı omlet
40 gr beyaz peynir
25 gr keçi peyniri
2 salatalık
domates
maydonoz/nane

Ara
100ml sütlü nescafe

Öğlen
Karides güveç
puding

Ara
300gr yoğurt
yulaf kepeği
tarçın

Akşam
1 yumurta
1 dilim hindi füme
30gr beyaz peynirli omlet
domates
salatalık

Spor
6km yürüyüş 1 saat

Su
2 litre

yediklerimin saattleri zamanları farklı olabilir biraz karıştı..

bence fındık dışında gayet güzel bir menü , sınav zamanı enerjiye ihtiyacın var şimdi senin ama abartmayaydın iyiydi

2haziran pazar

Sabah
1Simit
1Dilim peynir

Ögle
1Porsiyon makarna

Akşam
1Muz
2 kiraz

Bir bucuk litre su
Yarım saat yürüyüş

akşam yemek yemeden nasıl duruyorsunuz hayranım size valla

bengicim menün gayet güzel,, dukan diyetinde başarılı oldun sen gerçekten tebrik ederim seni

Günaydın kızlar..

Bugün gene akşama kadar olmayacağım. Oylama yaptığınız için teşekkürler.. Perşembeye kadar damlaları bekleyeceğim, gelmezse listeyi sunacağım. 8. madde oy çokluğuyla seçilmiş oldu. bu durumda her hafta 1. olmaya uğraşmamıza gerek kalmayacak. hatta mümkünse 1. olmayalım. zira bu madde ile 1. olmak ödül değil bir ceza olmuş oldu kaptanlar için. kendi takımlarının sorumluluğu ile birlikte bir takımın ve üyelerinin sorumluluğunu da almış olacak. bu madde yürürlüğe girerse sizlerle toplantı yapmamız gerekebilir.

öpüyorum fıstıklar iyi bir hafta dilliyorum

uvvv bugün burası çok sessiz:26: cumartesi sınavdan dolayı işe gelmediğim için birikmiş işlerim vardı onları hallettim.. şu sıralar işlerimi çok savsakladım, adapte olmam lazım

Gecen hafta cok guzel kılo vermıssın, tebrık ederım.
Bu hafta da umarım aynı sekılde devam eder.

sınav günü zamanı ne bulsam yedim dışarda ipin ucunu kaçırdım hatta kilo bile aldım hemen . ama bu günden ihtibaren yine sıkı yönetime geçtim.cumaya kadar hem aldığımı hem de 83.8 in altına düşmem lazım

akşam yemek yemeden nasıl duruyorsunuz hayranım size valla
normalde duramam illa acıkırım da yorgunluktan gözlerim kapanıyodu zaten uyudum kaldım .Geç saate kadar duramadım.

onu hiç öyle düşünmemişim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…