• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba takım sakinleri
sakinliğinizi bozmak istemezdim ama cezalıyım
ben geçen etapta 1.3 kilo aldım malesef nasıl oldu anlamadım ama
ve takımın tek kilo alanı benim
eğer bi daha kilo alırsam gelip yine yazacağım ve bu çok utanç verici
çok üzgün ve kendime kızgınım
siz lütfen dikkat edin ve kilo almayın ..............

RAPOR
03 HAZİRAN 2013 PAZARTESİ

Sabah
2 haş yumurta
1 dilim hindi füme
50gr süzme peynir
25 gr keçi peyniri

Ara
2 kupa şekersiz kremalı nescafe (uykusuzluktan)

Öğlen
300gr haşlanmış derisiz but
150 gr yoğurt

Ara
100ml süt
20gr yulaf kepeği
şekersiz puding tozu

Akşam
1 yumurta biraz süt ve biraz yulaf kepeği
20gr beyaz peynrili omlet
40 gr süzme peynir
2 hindi füme

Spor
1,5 saat yoga

Su
3 lt

2 HAZİRAN 2013,PAZAR

SABAH

1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 köz biber
Domates,salatalık
1 kibrit kutusu peynir
1 parça örgü peynir
5 zeytin
2 parça sucuk
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı reçel

ÖĞLE

4 çilek
Biraz kiraz
1.5 kase gün kurusu kayısılı tarçınlı yoğurt

AKŞAM

yok

2 litre su

3 HAZİRAN 2013,PAZARTESİ

SABAH

1 dilim ekmekle yapılmış zeytinli tost

ARA

1 zeytyinli poğaça

ÖĞLE

yok

AKŞAM

2 kase tarhana çorbası
3 kaşık bezelye
Salata

beyaz simit ne? susamı mı yok. simit denmez ona.. ben simiti çok severim ama ankara simitini şöyle gevek gevrek olacak. zaten biz izmirliler simite gevrek deriz.. eskiden burda pastane simiti yapıyorlardı yumuşak yumuşak hiç sevmezdim. sonra benim ofisin karşısına simitçi açıdı. çok güzel simit yapıyor birde kokuyor ki sormaaa...
birde şu patlak kıl biber ne yaaaa:)
güzel menüü...

Beyaz simit kara simidin avrupalısı beyazı işte aynısı:27:

3 HAZİRAN 2013,PAZARTESİ

SABAH

1 dilim ekmekle yapılmış zeytinli tost

ARA

1 zeytyinli poğaça

ÖĞLE

yok

AKŞAM

2 kase tarhana çorbası
3 kaşık bezelye
Salata

Ay çok güzel olmuş menü.tarhanaya bayılırım

RAPOR
03 HAZİRAN 2013 PAZARTESİ

Sabah
2 haş yumurta
1 dilim hindi füme
50gr süzme peynir
25 gr keçi peyniri

Ara
2 kupa şekersiz kremalı nescafe (uykusuzluktan)

Öğlen
300gr haşlanmış derisiz but
150 gr yoğurt

Ara
100ml süt
20gr yulaf kepeği
şekersiz puding tozu

Akşam
1 yumurta biraz süt ve biraz yulaf kepeği
20gr beyaz peynrili omlet
40 gr süzme peynir
2 hindi füme

Spor
1,5 saat yoga

Su
3 lt

Ayy negüzel yogaa

3Haziran
Sabah
1Kase sütlü müsli

Öglen
1 dilim salçalı kepek ekmek

Akşam
2dilım kepek ekmek
1 tabak taze fasulye

1 sade soda
1Litre su
2saat temizlik

SABAH
kepekli tost ekmek arası domates ,peynir,salatalık

öğlen
zy barbunya
salata
yoğurtlu semizotu

ara
1 nektari
5 kiraz
meyvesuyu

akşam
1 kase tarhana
fırında sebze kızartması
minik dilim fırında kaşarlanmış ekmek:((

2 litre su

kızlar akşam eşime kızartma yaptım kendime de çok az yağla fırında yaptım, lezzeti aynı oldu ve çok hafif ve daha sağlıklı, bundan sonra eşime de fırında yapıcam:)) eksradan yağ kokusu da olmuyor

onu hiç öyle düşünmemişim ben :50:

o zaman herkesten 8. madde ile ilgili bu şekilde düşünmesini rica ediyorum. bir kaptan olarak bu maddenin gelmesini hiç istemiyorum. fikrini değiştirmek isteyenler değiştirebilirler, bir şey yazmazsanız değişmedi olarak kabul ederim.

bugün benimde keyfim yok, buralarında keyfi yok poff:((

benim de yok. umarım bir an önce toparlanırız.

Bizim kilo çizelgemize nolmuş nereye kaybolmuşlar:47:

ay ne kadar dikkatlisin. birb oşluk var ama ne olduğunu çözememiştim ben :60:

kızlar akşam eşime kızartma yaptım kendime de çok az yağla fırında yaptım, lezzeti aynı oldu ve çok hafif ve daha sağlıklı, bundan sonra eşime de fırında yapıcam:)) eksradan yağ kokusu da olmuyor

benginin tarifi.. ben de deneyeceğim. kızartma özürlüyüm..

kızlar menüler çok güzel. bir maymuş su içmemiş. onun haricinde bir de bengi puding tozu nasıl bir besin ki??

ve ayrıca tek tek hepinize teessüf ederim. cuma 56,6 çıktım dedim bi allah ın kulu tebrik etmedi kaptanını... :14::14::14:

Ben fikrimi degiştiriyorum.8 olmasın.ben takipten kasıt kaptanin bize yaptıgı gibi takipi düşünmedim daha çok arada destek yazar diye düşündüm.

Günaydın güzel hatunlar:54:Ben diorum ki 8 olmasın hatta tenceremi aldım kaşıkla vuruyorum o derece istemiyorum:1:

günaydın hatunlar,,, niye böyle dağıldık biz, bengi bu sabah da gelmemiş, umarım önemli birşey yoktur.. toparlanmalıyız çünkü ben sanki buraya az girince kendimi daha rahat hissediyorum,,,
akşam bende baya meyve kaçırdım yemekten sonra , yememliydim ama eşim götürürken dayanamadım:((.. onun dışında hala spora odaklanamıyorum , akşamları çok üşeniyorum ya.. pofff.. ruh halimin sıkıntısı hemen evime yansıyor zaten,, küçük odam çamaşır odasına döndü katlanacak kaç makina çamaşır var orada bilmiyorum,,

Kızlar 3-4 gündür malum nedenden ötürü keyfim yok.. Dünde ayrıca 2 kötü haber aldım. İlki bir tanıdığımın annesi vefat etti. Öğleden sonrada is yeri sahibimizin annesi vefat etti.. Tanırım annesini her anne gibi tatlı bir teyzeydi..simdi cenazeye gidiyoruz..
Bende kaptanın söylediği maddeye hayır diyorum..
Ayrıca mel arkandayim :)))
Kübra meyveleri abartma özelliklerde kirazı :))
Toparlanacağız hayat devam ediyor sonuçta..

Ama kiraz çok zayıflatıyomuş hatta dermiş ki arkamdan dut çıkmasa insanları sapıma çevirdim:1::1:
Bengi çok üzüldüm Allah rahmet eylesin:43:
Kübiş en de buraya girmeyince amaan bi gram çikilatadan nolcak amaan bi dilim pastadan nolcak diye düşünüyorum ama bu aralar çok kararlıyım 55i gördükten sora azimliyim bakalım:9:

innuk naptın işlerini.. planın programın var mı? yoksa arapsaçına döner.. topiike giriş saatlerini düzenledin mi..

kaptanım merhaba,

Tüm hafta sonumu ev işlerine harcadım kendime hiç vakit ayırmadım.. Şimdide iş yerindeki işlerimi toparlamaya çalışıyorum dün geldim girdim ama yazamadım fırsat bulupta. Düzene koyacağım inşallah bu hafta sonuna kadar..

Kızlar sınavlarım bitti.mezun oluyorum :)
Şu an başım çok kötü ama uykusuzluk yorgunluk..raporumu yazıcam da yediklerimden utanıyorum.pisicikleri de cekip atıcam :)

Canım hayırlı olsun..

uvvv bugün burası çok sessiz:26: cumartesi sınavdan dolayı işe gelmediğim için birikmiş işlerim vardı onları hallettim.. şu sıralar işlerimi çok savsakladım, adapte olmam lazım

Al benden birtane daha :)

Ama kiraz çok zayıflatıyomuş hatta dermiş ki arkamdan dut çıkmasa insanları sapıma çevirdim:1::1:
Bengi çok üzüldüm Allah rahmet eylesin:43:
Kübiş en de buraya girmeyince amaan bi gram çikilatadan nolcak amaan bi dilim pastadan nolcak diye düşünüyorum ama bu aralar çok kararlıyım 55i gördükten sora azimliyim bakalım:9:

Kirazın kendisi değil, sapı zayıflatıyor.. Gerçekten zayfılatıyor ama şaka değil..

Back