Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unutmadan; gdogan güzel menü olmuş ama bir kere daha sormuştum. senin sporların neredeeeeeeeee
bu hafta yoğun bir hafta idi o y,üzden yapamadım, ama haftaya bu spor işine tekrar yoğunlaşacağım inşallah
:
Final tatilinde ders çalışmak için ipin ucunu kaçıran Şura!!
02.06.2013
kahvaltı
2dilim ekmek
peynir
ara
100 gr fındık
akşam
4-5 kaşık kabak yemeği
1 diim ekmek
2-2.5 küçük dilimli karpuz yediğim dilim sayısı değil adet bir ince dilim bile değildir yani
ara
kiraz
su 2lt
spor yok
2haziran pazar
Sabah
1Simit
1Dilim peynir
Ögle
1Porsiyon makarna
Akşam
1Muz
2 kiraz
Bir bucuk litre su
Yarım saat yürüyüş
şura çok güzel fikri verdin bana arasıra size bazı şeyler sorarım malum zaman yaklaşıyor...:)Tünaydın yoldaşlarım beyaz simit dediği susamsız sert çok güzel düşündüğüm simit olsun nolur kastamonu simidi deriz biz ona bu arada 4 sene oldu izmirdeyim hala simit çekirdek incir demekte ısrarcıyım gevreklerinden ver deriz biz yahu gevrekte ne şurdan iki kilo yemiş ver demiyorum da incir ver hahhaha inat değil mi. hiç unutmam ilk geldiğim sene adama çekirdek ver dediğimde kabak çekirdeği verdi yahu bengicim bence delme ya. bak bulayım sana demeye çalıştığım modeli
Kızlar sınavlarım bitti.mezun oluyorum :)
Şu an başım çok kötü ama uykusuzluk yorgunluk..raporumu yazıcam da yediklerimden utanıyorum.pisicikleri de cekip atıcam :)
Final tatilinde ders çalışmak için ipin ucunu kaçıran Şura!!
02.06.2013
kahvaltı
2dilim ekmek
peynir
ara
100 gr fındık
akşam
4-5 kaşık kabak yemeği
1 diim ekmek
2-2.5 küçük dilimli karpuz yediğim dilim sayısı değil adet bir ince dilim bile değildir yani
ara
kiraz
su 2lt
spor yok
2haziran pazar
Sabah
1Simit
1Dilim peynir
Ögle
1Porsiyon makarna
Akşam
1Muz
2 kiraz
Bir bucuk litre su
Yarım saat yürüyüş
RAPOR
02 HAZİRAN 2013 PAZAR
Sabah
20gr sucuk 1 yumurtalı omlet
40 gr beyaz peynir
25 gr keçi peyniri
2 salatalık
domates
maydonoz/nane
Ara
100ml sütlü nescafe
Öğlen
Karides güveç
puding
Ara
300gr yoğurt
yulaf kepeği
tarçın
Akşam
1 yumurta
1 dilim hindi füme
30gr beyaz peynirli omlet
domates
salatalık
Spor
6km yürüyüş 1 saat
Su
2 litre
yediklerimin saattleri zamanları farklı olabilir biraz karıştı..
2haziran pazar
Sabah
1Simit
1Dilim peynir
Ögle
1Porsiyon makarna
Akşam
1Muz
2 kiraz
Bir bucuk litre su
Yarım saat yürüyüş
Gecen hafta cok guzel kılo vermıssın, tebrık ederım.
Bu hafta da umarım aynı sekılde devam eder.
normalde duramam illa acıkırım da yorgunluktan gözlerim kapanıyodu zaten uyudum kaldım .Geç saate kadar duramadım.akşam yemek yemeden nasıl duruyorsunuz hayranım size valla
onu hiç öyle düşünmemişim benGünaydın kızlar..
Bugün gene akşama kadar olmayacağım. Oylama yaptığınız için teşekkürler.. Perşembeye kadar damlaları bekleyeceğim, gelmezse listeyi sunacağım. 8. madde oy çokluğuyla seçilmiş oldu. bu durumda her hafta 1. olmaya uğraşmamıza gerek kalmayacak. hatta mümkünse 1. olmayalım. zira bu madde ile 1. olmak ödül değil bir ceza olmuş oldu kaptanlar için. kendi takımlarının sorumluluğu ile birlikte bir takımın ve üyelerinin sorumluluğunu da almış olacak. bu madde yürürlüğe girerse sizlerle toplantı yapmamız gerekebilir.
öpüyorum fıstıklar iyi bir hafta dilliyorum